Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хммм, личен опит ли споделяш тука!?
Наздраве!
Аз с богат житейски опит, Тракащия с мераци....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз пък веднага те почерпа с от моето домате. По домат да ти върви цел ден.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Въх, въх, въх.....
Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....
Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?
пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....
Наздраве !
пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного хубаво ми беше на виличката днес,бях забравил колко е тихо и спокойно,окосих си,подредих си,барбекюто цвъркаше,супер.
Утре каня родата и пак там,притеснява ме чак как ме дърпа да се окалям и опуша
Въх, въх, въх.....
Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....
Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?
пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....
Наздраве !
пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКойто е измислил хамака........
Голям човек.
Коментар
-
Пак ще вааали! Сушинката тегли. А на сушинка как да не си намокриш гърлото. С парлива, ала студенка течност. После да смажеш гърлото със зелена мазна салатка и тлъсто дълго котлетче.
https://www.youtube.com/watch?v=tDTQQWSmo8s
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного хубаво ми беше на виличката днес,бях забравил колко е тихо и спокойно,окосих си,подредих си,барбекюто цвъркаше,супер.
Утре каня родата и пак там,притеснява ме чак как ме дърпа да се окалям и опуша
Last edited by Trakatrak'; 14.05.2017, 10:31.
Коментар
-
Аз пък веднага те почерпа с от моето домате. По домат да ти върви цел ден.
Last edited by Trakatrak'; 14.05.2017, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Много люта тая кака неслучайно. Неслучайно тая кака много серт!
Добро утро!
П.П. Кога направя туршиите, щи пратя едно бурканче с люти камбички.
Пляс по челото - ти не ядеш люто заради язвата. Нищо, щи пратя - нека ти е гадно.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От ляво на дясно:
Първа леха
Първи ред - чили, кайен и някакви местни люти чушки.
Втори ред - люти камби, жълти и червени. Италиански сорт, ма няма ти казвам как им викат италианците.
Втора леха
Първи ред - пипер гороглед /за червен пипер/
Втори ред - селска чушка за сушене, слонско ухо и някаква капия.
Трета леха.
Първи ред - пикирани домати сорт Албенга, Рома
Втори ред - домати Розово сърце и Рила
Четвърта леха
Първи ред - малко пикирани краставици, консервни домати
Втори ред - два сорта патладжан
Пета леха -
Не е засята, но ще се сложат камби, карфиол и зеле.
Наздраве!
Коментар
Коментар