IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нищо се не види на картинката. Що тъй!?
    Ти може и да не виждаш, но всяко опитно око различава поне една омацана и омазана хубавица, която трябва бъде изчипкана. А Чиче даже с гъба би я сапунисваллл!!!

Коментар

Хммм, личен опит ли споделяш тука!?
      Наздраве!
      Нали за това сме тук - да помагаме ....

Аз с богат житейски опит, Тракащия с мераци....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Аз пък веднага те почерпа с от моето домате. По домат да ти върви цел ден.

Нищо се не види на картинката. Що тъй!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Въх, въх, въх.....

Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....

Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?

пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....

Наздраве !

пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....
          Хммм, личен опит ли споделяш тука!?
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• ЧИЧЕ, от толкоз обикаляне,разбрах едно-убавината не е географско понятие

На хамака се люлям от години,и на далечни хамаци съм се люлял

хармония в душата като има -навсякъде ти е убаво

П.С. в петък заминавам за Лондон
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Много хубаво ми беше на виличката днес,бях забравил колко е тихо и спокойно,окосих си,подредих си,барбекюто цвъркаше,супер.
              Утре каня родата и пак там,притеснява ме чак как ме дърпа да се окалям и опуша
              Добро утро !

Въх, въх, въх.....

Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....

Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?

пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....

Наздраве !

пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....

Коментар

Който е измислил хамака........
                Голям човек.
                Дойде ти и на теб охамачването. При мен валя, го прибрах да го не замъкне некой охлюв в тревата. Като дойде един варненец на госке, събира охлюви като миди. После у казаня. Наздраве за излавянето на апашите и вредителите по посевите и сваряването им!

Коментар

• Който е измислил хамака........
                  Голям човек.

Коментар

• Пак ще вааали! Сушинката тегли. А на сушинка как да не си намокриш гърлото. С парлива, ала студенка течност. После да смажеш гърлото със зелена мазна салатка и тлъсто дълго котлетче.
                    https://www.youtube.com/watch?v=tDTQQWSmo8s

Коментар

• Добро утро.
                      Кафенце със селски пушек

Коментар

Много хубаво ми беше на виличката днес,бях забравил колко е тихо и спокойно,окосих си,подредих си,барбекюто цвъркаше,супер.
                        Аааааа, видел си и ти къде е рахатя, но засега стой покрай скарата. Почне ли те сърби за градинар, на остаряване е. Е, виж го Чиче, наместо гони булките из селото, се бори с пластмасови бутилки. То и аз не съм далек от такива изява, но поне се заглеждам кво се изнизва покрай оградата.

Last edited by Trakatrak'; 14.05.2017, 10:31.

Коментар

• Много хубаво ми беше на виличката днес,бях забравил колко е тихо и спокойно,окосих си,подредих си,барбекюто цвъркаше,супер.

Коментар

• Аз пък веднага те почерпа с от моето домате. По домат да ти върви цел ден.

Last edited by Trakatrak'; 14.05.2017, 09:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Много люта тая кака неслучайно. Неслучайно тая кака много серт!

Добро утро!

П.П. Кога направя туршиите, щи пратя едно бурканче с люти камбички.
                              Пляс по челото - ти не ядеш люто заради язвата. Нищо, щи пратя - нека ти е гадно.
                              Мечо

Коментар

От ляво на дясно:
                                Първа леха
                                Първи ред - чили, кайен и някакви местни люти чушки.
                                Втори ред - люти камби, жълти и червени. Италиански сорт, ма няма ти казвам как им викат италианците.
                                Втора леха
                                Първи ред - пипер гороглед /за червен пипер/
                                Втори ред - селска чушка за сушене, слонско ухо и някаква капия.
                                Трета леха.
                                Първи ред - пикирани домати сорт Албенга, Рома
                                Втори ред - домати Розово сърце и Рила
                                Четвърта леха
                                Първи ред - малко пикирани краставици, консервни домати
                                Втори ред - два сорта патладжан
                                Пета леха -
                                Не е засята, но ще се сложат камби, карфиол и зеле.
                                Наздраве!
                                Много люта тая кака неслучайно. Неслучайно тая кака много серт!

Коментар

Working...
                                X