IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    На драгата кака с уважение, признателност и покорство!
    Бачонката ми се види с малък литраж. Скръндза.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !
      Искам да изкажа дълбоки извинения на Кака !
      След като си позволих волното съчинение, че е люта чушка кибритлийка, ме тресна ужасна болежка.....Температура с тремол, коремни проблеми....24 часа в несвяст......Сега станах за 10 мин, че ми се схвана душата.....
      Каки, шегувах се...Душичка си блага.....
      Мани я онази стара кукла със забити игли по нея.... Хвърли я в огиня....

Наздраве !
      Спрях да паля печката. Трябва да изтърпиш някак до на есен.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Добро утро.
        Кафенце с дребни сладки
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
          Добра нощ ! tnm, какво направи с клиентелата ? Едни се разболяват, други спират пиенето...
          Добро утро !

https://www.youtube.com/watch?v=14VbzBTDS1s

Днес има светлина в очите ми....Живнах, но смятам да пазя още един ден леглото....

Успешен ден !

пп Рано е за наздравици, да не почнете да заспивате в колите...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            спрях пиенето за неопределено време)))) затова по-рядко казвам наздраве))))
            недей,връщат се стари болежки
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              спрях пиенето за неопределено време)))) затова по-рядко казвам наздраве))))
              Ренегаддд!

Коментар

• На драгата кака с уважение, признателност и покорство!

Коментар

• спрях пиенето за неопределено време)))) затова по-рядко казвам наздраве))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така като ви гледам, май ща трябва да ви комбинирам.
                    Наздраве!
                    Тези с богатия житейски опит само с него са остаали. Да пишат мемоари. Наздраве за дългите спомени!
                    П.п. Моите дребнави що късопаметен.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чувствата ти са споделени и с радваш на длибока взаимност откъм мен.
                      Наздраве!

П.П. Картинката с доматите се не види.
                      Е, при мен се вижда. Развали се форумът с актуализацията му. Наздраве за ретроварианта!

Коментар

Добро утро !
                        След като си позволих волното съчинение, че е люта чушка кибритлийка, ме тресна ужасна болежка.....Температура с тремол, коремни проблеми....24 часа в несвяст......Сега станах за 10 мин, че ми се схвана душата.....

Наздраве !
                        Лелеййй, чудя се от кво ме заболя главата, рекох - синузит, а тя Кака шила с иглата. Капитулиргам! Наздраве за каката с иглата. Както казва Иван Давидов, хвала, хвала, вечна слава!

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Нали за това сме тук - да помагаме ....

Аз с богат житейски опит, Тракащия с мераци....

Наздраве !
                            Така като ви гледам, май ща трябва да ви комбинирам.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тя така му подлютила живота, дори в Чужденеция, че почнал вече да прескача оттатък Дунава да намаже нещо по-благо. Серт жена, люта дервентджийка, проклета карабинерка!
                              Чувствата ти са споделени и с радваш на длибока взаимност откъм мен.
                              Наздраве!

П.П. Картинката с доматите се не види.
                              Мечо

Коментар

Добро утро !

Въх, въх, въх.....

Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....

Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?

пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....

Наздраве !

пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....
                                Тя така му подлютила живота, дори в Чужденеция, че почнал вече да прескача оттатък Дунава да намаже нещо по-благо. Серт жена, люта дервентджийка, проклета карабинерка!

Коментар

Working...
                                X