Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Искам да изкажа дълбоки извинения на Кака !
След като си позволих волното съчинение, че е люта чушка кибритлийка, ме тресна ужасна болежка.....Температура с тремол, коремни проблеми....24 часа в несвяст......Сега станах за 10 мин, че ми се схвана душата.....
Каки, шегувах се...Душичка си блага.....
Мани я онази стара кукла със забити игли по нея.... Хвърли я в огиня....
Наздраве !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобра нощ ! tnm, какво направи с клиентелата ? Едни се разболяват, други спират пиенето...
https://www.youtube.com/watch?v=14VbzBTDS1s
Днес има светлина в очите ми....Живнах, но смятам да пазя още един ден леглото....
Успешен ден !
пп Рано е за наздравици, да не почнете да заспивате в колите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеспрях пиенето за неопределено време)))) затова по-рядко казвам наздраве))))Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеспрях пиенето за неопределено време)))) затова по-рядко казвам наздраве))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така като ви гледам, май ща трябва да ви комбинирам.
Наздраве!
П.п. Моите дребнави що късопаметен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чувствата ти са споделени и с радваш на длибока взаимност откъм мен.
Наздраве!
П.П. Картинката с доматите се не види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
След като си позволих волното съчинение, че е люта чушка кибритлийка, ме тресна ужасна болежка.....Температура с тремол, коремни проблеми....24 часа в несвяст......Сега станах за 10 мин, че ми се схвана душата.....
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нали за това сме тук - да помагаме ....
Аз с богат житейски опит, Тракащия с мераци....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тя така му подлютила живота, дори в Чужденеция, че почнал вече да прескача оттатък Дунава да намаже нещо по-благо. Серт жена, люта дервентджийка, проклета карабинерка!
Наздраве!
П.П. Картинката с доматите се не види.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Въх, въх, въх.....
Обиколи света надлъж и нашир и накрая разбра де е убавината....
Сега, кът се настане едно мисловно трептене в главата ти.....Млад съм , богат съм, умен съм, имам си виличка и земя...що да не направя и трето сладурче...?
пп Много ме дразните с тез хамаци....Моят стои неизползван от 5-6 г.....Ще видя кой ден през седмицата ще е убаво времето и специално ще отида на вилата, да го вържа между две дървета и да му дремна 2 часа на теферич....
Наздраве !
пп 2 Тракащи, таз Тянка много люта бре...! Сигур мъчи мъжа си да яде люто....Сигур не знае, че след определена възраст, нищо не помага....
Коментар
Коментар