If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като прати, първо я помириши дали не лъха на горчив бадем. Това е характерният аромат на синилната киселина (циановодородна, силна отрова), която може да се получи, ако кака ти е варила ракията за теб само от костилките.
Аз затова от Мажната диря, а не от чужденки в Чужденеция. Чужденки, ама не в смисъл, че произходът им от Чужденешко, а съвсем отвънка на таз земя плодородна.
За прехраната ясно кой се грижи, но ти ли си магьосника в кухнята. Щот много ми хареса мезето което описа. Сега като споменах за това се сетих примерно ,, Магьосници в кухнята ,, е интересно заглавие за реалити формат. Наздраве на цветните питиета.
Каква марка ром пиеш , нещо бутиково ли.
Мдъъ, готвенето ми идва отръки. Женската част от родата се постара още в младата ми възраст да ми прехвърли част от задълженията си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мажна, прати една бутилчица на Кака да се отсрами, че вече почти година я чакаме да почерпи с Чужденецка превъзходна 39 градусова.
Като прати, първо я помириши дали не лъха на горчив бадем. Това е характерният аромат на синилната киселина (циановодородна, силна отрова), която може да се получи, ако кака ти е варила ракията за теб само от костилките.
Дан се пробваш няква форма на "цветна ревалюция" да правиш у Кръчмата!?
Наздраве!
Ще хода да бора мечката у гората, ама чакам у Кръчмата да засвидетелстват къф съм акълия, ще рече, че имам глава. Да се не питат после, имаше ли Тончо глава или наобратно. И понеже никой не рачи да потвърди, дето съм акълия, се отказах да одим у гората. Ейййй, имал съм все пак малко акъл! Наздраве за мозъчните клетки, кои тепаме при концентратна употреба!
За прехраната ясно кой се грижи, но ти ли си магьосника в кухнята. Щот много ми хареса мезето което описа. Сега като споменах за това се сетих примерно ,, Магьосници в кухнята ,, е интересно заглавие за реалити формат. Наздраве на цветните питиета.
Не я близвам. Аз предпочитам "цветни" питиета - ром, коняк, отлежала ракия.
П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието харесва постни лозови сърми с млечен сос /кисело мляко, зехтин, чесън и копър/ като мезе за тая напитка.
Не я близвам. Аз предпочитам "цветни" питиета - ром, коняк, отлежала ракия.
П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието харесва постни лозови сърми с млечен сос /кисело мляко, зехтин, чесън и копър/ като мезе за тая напитка.
Коментар