IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Като прати, първо я помириши дали не лъха на горчив бадем. Това е характерният аромат на синилната киселина (циановодородна, силна отрова), която може да се получи, ако кака ти е варила ракията за теб само от костилките.
    Аз затова от Мажната диря, а не от чужденки в Чужденеция. Чужденки, ама не в смисъл, че произходът им от Чужденешко, а съвсем отвънка на таз земя плодородна.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
      Бъркаш. Бенджи е фен на Капитана. Аз предпочитам Бакарди.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

За прехраната ясно кой се грижи, но ти ли си магьосника в кухнята. Щот много ми хареса мезето което описа. Сега като споменах за това се сетих примерно ,, Магьосници в кухнята ,, е интересно заглавие за реалити формат. Наздраве на цветните питиета.

Каква марка ром пиеш , нещо бутиково ли.
        Мдъъ, готвенето ми идва отръки. Женската част от родата се постара още в младата ми възраст да ми прехвърли част от задълженията си.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мажна, прати една бутилчица на Кака да се отсрами, че вече почти година я чакаме да почерпи с Чужденецка превъзходна 39 градусова.
          Като прати, първо я помириши дали не лъха на горчив бадем. Това е характерният аромат на синилната киселина (циановодородна, силна отрова), която може да се получи, ако кака ти е варила ракията за теб само от костилките.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Дан се пробваш няква форма на "цветна ревалюция" да правиш у Кръчмата!?
            Наздраве!
            Ще хода да бора мечката у гората, ама чакам у Кръчмата да засвидетелстват къф съм акълия, ще рече, че имам глава. Да се не питат после, имаше ли Тончо глава или наобратно. И понеже никой не рачи да потвърди, дето съм акълия, се отказах да одим у гората. Ейййй, имал съм все пак малко акъл! Наздраве за мозъчните клетки, кои тепаме при концентратна употреба!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              С дъх на кайсии! Тутракан отбелязва Празника на летния плод .

https://www.bgonair.bg/reportazhi/20...a-letniya-plod
              Мажна, прати една бутилчица на Кака да се отсрами, че вече почти година я чакаме да почерпи с Чужденецка превъзходна 39 градусова.

Коментар

За прехраната ясно кой се грижи, но ти ли си магьосника в кухнята. Щот много ми хареса мезето което описа. Сега като споменах за това се сетих примерно ,, Магьосници в кухнята ,, е интересно заглавие за реалити формат. Наздраве на цветните питиета.
                https://www.helikon.bg/113312-Готвар...ля-Ог.html

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                Капитан Морган.

Коментар

Бе важното то е да продължава да му го вдига.
                  Скандала , налЕ ... ?

Коментар

Не я близвам. Аз предпочитам "цветни" питиета - ром, коняк, отлежала ракия.

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието харесва постни лозови сърми с млечен сос /кисело мляко, зехтин, чесън и копър/ като мезе за тая напитка.

Last edited by Todor Sabev; 23.06.2018, 20:34.

Коментар

С кво, мезе я пиеш мастиката.
                      Не я близвам. Аз предпочитам "цветни" питиета - ром, коняк, отлежала ракия.

П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието харесва постни лозови сърми с млечен сос /кисело мляко, зехтин, чесън и копър/ като мезе за тая напитка.
                      Last edited by tnm; 23.06.2018, 20:23.
                      Мечо

Коментар

• Е-е-е...
                        Любовният мускул е тънка работа.

Коментар

Вдигането е работа в екип - отговорността трябва да е споделена.
                          Наздраве!

П.П. На мастика ли се вече или чакаш да падне мрак?
                          С кво, мезе я пиеш мастиката.

Коментар

Вдигането е работа в екип - отговорността трябва да е споделена.
                            Наздраве!

П.П. На мастика ли се вече или чакаш да падне мрак?
                            Мечо

Коментар

Един семеен скандал не завършвали със секс, жената продължава да го вдига, докато на мъжа не му стане ясно, за какво точно е този скандал

Коментар

• Наздраве!

Коментар

Working...
                                X