IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
    А, мед ти на устата!
    Ама не винаги е този вариант. За съжаление, вашего брата жените понякой път се обиждате на този вариант
    Това е лаф на баба ми. Макар че, тя не казваше "секс", а по-прозаичната дума - "леглото".
    Наздраве, на каквото там си заседнал, гледайки мача!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Един семеен скандал не завършвали със секс, жената продължава да го вдига, докато на мъжа не му стане ясно, за какво точно е този скандал
      А, мед ти на устата!
      Ама не винаги е този вариант. За съжаление, вашего брата жените понякой път се обиждате на този вариант

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Чиче е глупав и затова се учи от мъдрите и умните...

http://www.blitz.bg/svyat/mdriyat-sh...ews608893.html

Един семеен скандал не завършвали със секс, жената продължава да го вдига, докато на мъжа не му стане ясно, за какво точно е този скандал
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

От гърба? Неееееее.... Само чутура в чутура. Метла срещу бастонче (ако Чичи ми завме неговото). Широка душа срещу отмъстителен пръст на спусъка. Широко отворени очи срещи мижащи зад мерника. Цвете в ръка срещу приклад в две.
          Дан се пробваш няква форма на "цветна ревалюция" да правиш у Кръчмата!?
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• С дъх на кайсии! Тутракан отбелязва Празника на летния плод .

https://www.bgonair.bg/reportazhi/20...a-letniya-plod

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

При мен поне съобщенията не работят.
              Благодаря!
              Съобщението до Преци го има в "Изходящи" при мен. Но имах server error при изпращането.

Добро утро, деца!
              Last edited by П.Ф.Изеров; 23.06.2018, 16:40.

Коментар

Сега ще ти пратя ЛС за проба. Би ли ми отговорил също с ЛС за проба и в двете посоки?
                При мен поне съобщенията не работят.

Коментар

Добро утро!
                  Така ще е много скучно и апатично

Коментар

За тая работа трябва си вярващ мюсюлманин:
                    Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече никога няма да се повтори. Моля те за прошка в името на Бога. Съгреших - дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да правя така."

Знае ли човек, може и да му се наложи.

Кво ти е станало бре ? Не мое човек да ти затвори мисълта.... Редиш ги едни таквиз умни слова...Евала...

Наздраве !

пп Аз съм много изнервен...Искам да пожелая на един идиот нещо много лошо...Ще се допитам до Тянка, ама на лични....

Обещавам да не се уповавам на дявола в помислите си.....

Коментар

За тая работа трябва си вярващ мюсюлманин:
                      Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече никога няма да се повтори. Моля те за прошка в името на Бога. Съгреших - дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да правя така."

Знае ли човек, може и да му се наложи.

Коментар

От гърба? Неееееее.... Само чутура в чутура. Метла срещу бастонче (ако Чичи ми завме неговото). Широка душа срещу отмъстителен пръст на спусъка. Широко отворени очи срещи мижащи зад мерника. Цвете в ръка срещу приклад в две.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И аз това се питам последно време, От доста време няма лично и се съмнявам, дали са функционирен на 100%
                          Сега ще ти пратя ЛС за проба. Би ли ми отговорил също с ЛС за проба и в двете посоки?

Коментар

От една друга тема, писано днес:

Читави ли са личните съобщения в този форум или не работят?
                            И аз това се питам последно време, От доста време няма лично и се съмнявам, дали са функционирен на 100% ) Поне се добрах до вкъщи и имам повод за наздраве, щото една комуникац. компания ме дари някак за скромен аналитичен принос с 10Гб и безкрайно време за разговори за 10кинт. не че ми трябва, Даже мислех да откажа, че много евтино не е на добре сякаш, ама нали съм с добро сърце, приех за да sе чувстват щаsтливи )) остава и тел да сменя че и по-лесно да ползвам...)))) Ай по едно наздраве на всички свежарки, Колчо да сипе на кой-каквото му е на душата..
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• От една друга тема, писано днес:
                              Здравей, писах ти ЛС
                              Не знам получил ли си го, защото форума дава някаква грешка, ако не си дай скайп.
                              Читави ли са личните съобщения в този форум или не работят?

Коментар

Това е за Златния фонд!

Коментар

Working...
                                X