Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ст'инки има, ама ...Нека остане нещо и за бакшиш.
.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пък Арахната ми дума да не пиша глупости, че стресирам прохождащите тук млади инвеститори ...
А Трак те успива, за да те изненада некой път откъм гърба. По приятелски ти казвам да си нащрек с него...
Коментар
-
Ако го сториш на боле /компотя/, по ще я подходящо за изискания ми кръчмарски вкус.
Наздраве!
Коментар
-
Преци, на мен ми харесаха твоите писания оттатък. Уникален прочит направи на резултатите от теста, вкарвайки математиката. Поне за мен беше интересно, щото аз не съм математик, макар че като всеки инженер си имам на понятие от тази наука.
Колкото до самия тест - някак си не ми се струва, че мога да се впиша в такава тясна рамка.
Наздраве!(със съмнителни цели, защото се отчита и Ip-то от където идват личностните типове)
Незнам дали съм идентифицирал вярно твоата професионална насоченост, но имах чувство че си свързана с природните науки, гори, растения треви т.н. вероятно лесоуниверсите и искам да ги изчеткам малко.)) Веднъж ми беше попаднала една тяхна физика, учебник, Рекох си какво ли може да ги мъчат тези хора там по физика, като не им е належащо, но незнам как я замъкнах с мен на някаква почивка. И се оказа, че четох с голям интересГотино беше написана мисля автора беше Младенов (може да греша) Още тогава като я четох ми дойде една гадничка идея за чисто матем,тичекса атака на проблем свързан при някои решения енергийното уравнение на шрьодингер с операторен подход, и все си виках дай да се успокоят нещата и ще пробвам (блажени са верващите) а както знаеш живота не дава време-бонус и така се оказа че ме бута към неща не толкова съществени та чак ми се иска като змиите да се измъкна от кожата и да тегля една майна на ежедневието
)) шегувам се все пак )). А и го пиша за да не си забравя идеята и да мога да прочета един ден какво съм щя;л да правя
преди да го докараме до перамема
и да има повод и за наздраве, щото ако сме на него няма да се сетим )))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аъъъъъ...ахъ...
Начи си мислиш, че имаш голям избор...
Тя, навалицата е измамно понятие...
Наздраве
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Правилнооо. Животът се живее в движение.
Ако случайно те забравим ния четиримцата, може да се намес(т)иш силово.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПускай стинки не се стискай.аз събирам и за един тих луд от кваратала, щото знам, че ще ме чака пред гаража а днес май ги изпуках в машинките за напитки и сега тр. да изнамеря отнякъде
Стинките са за това да се пускат. )))
П.С. Подозирам, че скоро пак ще се върнем на темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.
Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!) - та и в час не съм сега, и лесно може да се запоне дразнене по щяло и нещяло там, а вроятно си забелязъл се посещава от доста личностни типове. Матеамтиката ми е любопитна и интересна във връзката с теста ( и по принцип за тестове, както и по други проблеми, нейното използване с практична насоченост най-вече, приложните форми, та ако имаш още 5 ст. може да пуснеш още нещо в касичката) аз просто импровизирах и като не съм специалист може и в грешна насока, но числата са числа, верно, че може да се изкарат с тях разни резултати и без да са грешни като изпълнение, но наистина ако са далече от истиснкия модел свързан с понятията, може да се залитне погрешна насока, Най-важно е модела )) А за апарата, -Предполагам че се позлват и размита логика, и функционални мрежи, графи т.н. Изобщо, математ. ми е интерсна. Пускай стинки не се стискай.
аз събирам и за един тих луд от кваратала, щото знам, че ще ме чака пред гаража а днес май ги изпуках в машинките за напитки и сега тр. да изнамеря отнякъде
Стинките са за това да се пускат. )))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Ситуацията се очертава като рискова, предвид навалицата. Ще вземам решения в движение
Наздраве!
Начи си мислиш, че имаш голям избор...
Тя, навалицата е измамно понятие...
Наздраве
Коментар
-
Ситуацията се очертава като рискова, предвид навалицата. Ще вземам решения в движение
Наздраве!
Ако случайно те забравим ния четиримцата, може да се намес(т)иш силово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не съм порта, а портал. Към чудни светове. Като изяде точилката може му се явят десетки звезди - красавици, барем за миг. А ти си стой сред онези застоялите води от кръчмата, де се организираха в каре, дано се опазят от теб. Чакай се почерпа от компота на майце ти, че явно не се сещаш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
И аз съм чувал, че ставали грешки. Да не земе да останеш в патакламата необърната с внимание, макар и с подредените ти предпочитания? И какви са те?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенезнам дали, дано нямаш предвид лоша,( а s klенти сме до късно днес и малко ми бяга концентрсацията а и не ми се искаше да продължа да занимавам с някакви небивалици там аудиторията, не съм специалист с психологияи и не се интересувах много в тази област, по-ми беше инетресна проблемата за извличане на целия спкектър лични типове, с тегла който учстват в конкретен резултат), чисто с математ.апарат, но - както го обясни, няма практично значение, защото системата на типа., не е съвкупност на спектралните съставки, както обертоновете взети до огромен брой състваки идентифицират точно всеки музикален инструмент, т.е. имам погрешно разбиране най-вероятно за системата, сори за многословието, а няма и време да обясня сега, за мен беше по-интерсно да открия собствения тип, доколкото може, а за тълкуванието на достоверността имам мнеие, че може да се подобри , но това са много изречения, а трудно да се изрази всичко във форум и на аудиторията едва ли е проиятно да занимаваме още околко теста или моя резултат. Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения, макар че като всеки инженер си имам на понятие от тази наука.
Колкото до самия тест - някак си не ми се струва, че мога да се впиша в такава тясна рамка.
Мечо
Коментар
Коментар