IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Младежта да гледа и да се учи.

А Трак те успива, за да те изненада некой път откъм гърба. По приятелски ти казвам да си нащрек с него...
    ​​​​​
    От гърба? Неееееее.... Само чутура в чутура. Метла срещу бастонче (ако Чичи ми завме неговото). Широка душа срещу отмъстителен пръст на спусъка. Широко отворени очи срещи мижащи зад мерника. Цвете в ръка срещу приклад в две.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ст'инки има, ама ...Нека остане нещо и за бакшиш.

.
      дай Боже дъжд да се роди ръж, - от дядо ми го помня този лаф.))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пък Арахната ми дума да не пиша глупости, че стресирам прохождащите тук млади инвеститори ...
        Младежта да гледа и да се учи.

А Трак те успива, за да те изненада некой път откъм гърба. По приятелски ти казвам да си нащрек с него...
        ​​​​​

Коментар

Ако го сториш на боле /компотя/, по ще я подходящо за изискания ми кръчмарски вкус.
          Наздраве!
          За всички алкохолички ще има от сърце!

Коментар

Преци, на мен ми харесаха твоите писания оттатък. Уникален прочит направи на резултатите от теста, вкарвайки математиката. Поне за мен беше интересно, щото аз не съм математик, макар че като всеки инженер си имам на понятие от тази наука.
            Колкото до самия тест - някак си не ми се струва, че мога да се впиша в такава тясна рамка.
            Наздраве!
            Теста мисля, че има смисъл, за осветляване на основата, аз си миелсех че може повече детайли да се изкормят от него, защото има вкарани доста данни да не се губят излишно може би, така и така са набутани вече в нечий сървър (със съмнителни цели, защото се отчита и Ip-то от където идват личностните типове)
            Незнам дали съм идентифицирал вярно твоата професионална насоченост, но имах чувство че си свързана с природните науки, гори, растения треви т.н. вероятно лесоуниверсите и искам да ги изчеткам малко.)) Веднъж ми беше попаднала една тяхна физика, учебник, Рекох си какво ли може да ги мъчат тези хора там по физика, като не им е належащо, но незнам как я замъкнах с мен на някаква почивка. И се оказа, че четох с голям интерес Готино беше написана мисля автора беше Младенов (може да греша) Още тогава като я четох ми дойде една гадничка идея за чисто матем,тичекса атака на проблем свързан при някои решения енергийното уравнение на шрьодингер с операторен подход, и все си виках дай да се успокоят нещата и ще пробвам (блажени са верващите) а както знаеш живота не дава време-бонус и така се оказа че ме бута към неща не толкова съществени та чак ми се иска като змиите да се измъкна от кожата и да тегля една майна на ежедневието )) шегувам се все пак )). А и го пиша за да не си забравя идеята и да мога да прочета един ден какво съм щя;л да правя преди да го докараме до перамема и да има повод и за наздраве, щото ако сме на него няма да се сетим )))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аъъъъъ...ахъ...

Начи си мислиш, че имаш голям избор...

Тя, навалицата е измамно понятие...

Наздраве
              Тцъ! Напротиф - притеснения ме обхващат.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Правилнооо. Животът се живее в движение.
                Ако случайно те забравим ния четиримцата, може да се намес(т)иш силово.
                Пък Арахната ми дума да не пиша глупости, че стресирам прохождащите тук млади инвеститори ...
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Пускай стинки не се стискай. аз събирам и за един тих луд от кваратала, щото знам, че ще ме чака пред гаража а днес май ги изпуках в машинките за напитки и сега тр. да изнамеря отнякъде Стинките са за това да се пускат. )))
                  Ст'инки има, ама да не оспамиме кръчмата с математически формули. Нека остане нещо и за бакшиш.

П.С. Подозирам, че скоро пак ще се върнем на темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    И какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.

Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!
                    Не го приемай по друг начин, както го казах, така го мисля, без задни мисли.- имах усещане, че там темата си е на командер Ив-макс и ми се стори, че малко или много се дразни по незначителни вупроси (вероятно за него си е така) освен тези които споделят с други постояни участници а нали съм "медиатор, би трябвало да не влизам в конфликти, а да ги помирявам, (ако термина съотвества на разговорния смисъл), предполагам че не е много в този смисъл а е професионална терминология, незнам. (някъде май го писах даже модератор, толкова съм в час ) - та и в час не съм сега, и лесно може да се запоне дразнене по щяло и нещяло там, а вроятно си забелязъл се посещава от доста личностни типове. Матеамтиката ми е любопитна и интересна във връзката с теста ( и по принцип за тестове, както и по други проблеми, нейното използване с практична насоченост най-вече, приложните форми, та ако имаш още 5 ст. може да пуснеш още нещо в касичката) аз просто импровизирах и като не съм специалист може и в грешна насока, но числата са числа, верно, че може да се изкарат с тях разни резултати и без да са грешни като изпълнение, но наистина ако са далече от истиснкия модел свързан с понятията, може да се залитне погрешна насока, Най-важно е модела )) А за апарата, -Предполагам че се позлват и размита логика, и функционални мрежи, графи т.н. Изобщо, математ. ми е интерсна. Пускай стинки не се стискай. аз събирам и за един тих луд от кваратала, щото знам, че ще ме чака пред гаража а днес май ги изпуках в машинките за напитки и сега тр. да изнамеря отнякъде Стинките са за това да се пускат. )))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Ситуацията се очертава като рискова, предвид навалицата. Ще вземам решения в движение
                      Наздраве!
                      Аъъъъъ...ахъ...

Начи си мислиш, че имаш голям избор...

Тя, навалицата е измамно понятие...

Наздраве

Коментар

Ситуацията се очертава като рискова, предвид навалицата. Ще вземам решения в движение
                        Наздраве!
                        Правилнооо. Животът се живее в движение.
                        Ако случайно те забравим ния четиримцата, може да се намес(т)иш силово.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не съм порта, а портал. Към чудни светове. Като изяде точилката може му се явят десетки звезди - красавици, барем за миг. А ти си стой сред онези застоялите води от кръчмата, де се организираха в каре, дано се опазят от теб. Чакай се почерпа от компота на майце ти, че явно не се сещаш.

Ако го сториш на боле /компотя/, по ще я подходящо за изискания ми кръчмарски вкус.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Само хармониците къде са...? Къде ...?
                            И редовете на Фурие, къде...?

Коментар

И аз съм чувал, че ставали грешки. Да не земе да останеш в патакламата необърната с внимание, макар и с подредените ти предпочитания? И какви са те?
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                незнам дали, дано нямаш предвид лоша,( а s klенти сме до късно днес и малко ми бяга концентрсацията а и не ми се искаше да продължа да занимавам с някакви небивалици там аудиторията, не съм специалист с психологияи и не се интересувах много в тази област, по-ми беше инетресна проблемата за извличане на целия спкектър лични типове, с тегла който учстват в конкретен резултат), чисто с математ.апарат, но - както го обясни, няма практично значение, защото системата на типа., не е съвкупност на спектралните съставки, както обертоновете взети до огромен брой състваки идентифицират точно всеки музикален инструмент, т.е. имам погрешно разбиране най-вероятно за системата, сори за многословието, а няма и време да обясня сега, за мен беше по-интерсно да открия собствения тип, доколкото може, а за тълкуванието на достоверността имам мнеие, че може да се подобри , но това са много изречения, а трудно да се изрази всичко във форум и на аудиторията едва ли е проиятно да занимаваме още околко теста или моя резултат. Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
                                Преци, на мен ми харесаха твоите писания оттатък. Уникален прочит направи на резултатите от теста, вкарвайки математиката. Поне за мен беше интересно, щото аз не съм математик, макар че като всеки инженер си имам на понятие от тази наука.
                                Колкото до самия тест - някак си не ми се струва, че мога да се впиша в такава тясна рамка.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X