IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уфффф, свърши тази пуста работна седмица...
    Само дето утре ще си доработвам в работата, а в неделя ще си "почивам" на вилата ( само да не почина от бачкане....пу-пу...)

пп Отивам да правя компания на Лелчето .....в леглото.....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      И какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.

Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!
      Пак непремислени крайности! Ама щом те влече , нищо не може да те спре. За съжаление! Приятна вечер и на теб! И наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
        И какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.

Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Като каза писало - погледнах .
          ми гледай де, наздраве пак, но скоро няма да казвам, че е кофти ситуация s rabota, претъпка се буфера на машината ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Е хубава работа...
            незнам дали, дано нямаш предвид лоша,( а s klенти сме до късно днес и малко ми бяга концентрсацията а и не ми се искаше да продължа да занимавам с някакви небивалици там аудиторията, не съм специалист с психологияи и не се интересувах много в тази област, по-ми беше инетресна проблемата за извличане на целия спкектър лични типове, с тегла който учстват в конкретен резултат), чисто с математ.апарат, но - както го обясни, няма практично значение, защото системата на типа., не е съвкупност на спектралните съставки, както обертоновете взети до огромен брой състваки идентифицират точно всеки музикален инструмент, т.е. имам погрешно разбиране най-вероятно за системата, сори за многословието, а няма и време да обясня сега, за мен беше по-интерсно да открия собствения тип, доколкото може, а за тълкуванието на достоверността имам мнеие, че може да се подобри , но това са много изречения, а трудно да се изрази всичко във форум и на аудиторията едва ли е проиятно да занимаваме още околко теста или моя резултат. Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Наздраве,!?
              написах ти отговор за теста в пощата. за да не дразня хората в онази тема
              Като каза писало - погледнах .

Коментар

Наздраве,!?
                Е хубава работа...

Коментар

Вали, гърми, хапнах прасешка, пия кафе, лежа си, слушам музика всичко е любимо. .... нещо липсва

Наздраве,!?
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Ако говориш за занаята, за който всеки мъж си мисли – ми да я обучим, бе? Ама пияна дали ще запомни?
                    Друг занаят, бе, по бъркочите. Ама, ти верно гледаш да излезеш едни гърди напред.

Коментар

Работа. Това ти липсва.
                      Кво праиш по никое време у дома?!!
                      Почивам си уж

Коментар

• Ти ше се кефиш, пък аз на работа...

Не става, оди да работиш!

Коментар

Кого и за кое, не разбрах?
                          Музиката тука силна и не се чува.

В такива случаи , просто се усмихваш и кимаш разбиращо

Коментар

• Работа. Това ти липсва.
                            Кво праиш по никое време у дома?!!

Коментар

• Вали, гърми, хапнах прасешка, пия кафе, лежа си, слушам музика всичко е любимо. .... нещо липсва

Коментар

Няма да питам
                                Кого и за кое, не разбрах?
                                Музиката тука силна и не се чува.

Коментар

X