IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Ако говориш за занаята, за който всеки мъж си мисли – ми да я обучим, бе? Ама пияна дали ще запомни?
    Няма да питам

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ти ще правиш. Ще обгрижваш опиянената не веща (в занаята) жена. Да не рече, че сме я пропуснали.
      Ако говориш за занаята, за който всеки мъж си мисли – ми да я обучим, бе? Ама пияна дали ще запомни?

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Ида, ида!
        Ма какво ще правиме?
        Ти ще правиш. Ще обгрижваш опиянената не веща (в занаята) жена. Да не рече, че сме я пропуснали. Що чичето старо вече и ще заспи. И ще го изядат за закуска.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така ... станаха четирима. Навалица. Ама из навалицта може някои пропуски да се получат. Мани, ся требва да си пренареждам предпочитанията.
          Наздраве!
          И аз съм чувал, че ставали грешки. Да не земе да останеш в патакламата необърната с внимание, макар и с подредените ти предпочитания? И какви са те?

Коментар

Да ядеш Чиче винаги може. Той съсед. После ще му изпиеш неговите 2х25. Неколко пъти. Колкото да изгубиш свяст. Тогава ще повикам Изерката.
            Ида, ида!
            Ма какво ще правиме?

Коментар

Оня "порта" вероятно вече е изпратила компромата на леля. Приготви се за среща с точилката
              Наздраве!
              Не съм порта, а портал. Към чудни светове. Като изяде точилката може му се явят десетки звезди - красавици, барем за миг. А ти си стой сред онези застоялите води от кръчмата, де се организираха в каре, дано се опазят от теб. Чакай се почерпа от компота на майце ти, че явно не се сещаш.

Коментар

Нестинарите у Странджа. Аз практиките с живи въглени не ги владея твърде.
                Наздраве!
                Именно, именно! Да ти държи жегаво по-дълго време.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ееее, сяяя...
                  Направо ме амбицира....

пп Жив да не съм, ако не опитам ...
                  Оня "порта" вероятно вече е изпратила компромата на леля. Приготви се за среща с точилката
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Не само с пепел и с живи въглени трябва. По-дълго да помниш. Наздраве за покаянието!

Нестинарите у Странджа. Аз практиките с живи въглени не ги владея твърде.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Добро утро!
                      [ATTACH=CONFIG]n3350472[/ATTACH]

Добро да е, Lelq!
                      Мечо

Коментар

Оффф, начи. Обещавам когато мама започне да приготвя компотите, да си посипя главата с пепел от огнището.
                        Наздраве!
                        Не само с пепел и с живи въглени трябва. По-дълго да помниш. Наздраве за покаянието!

Коментар

• Добро утро!
                          Click image for larger version

Name:	images (1).jpeg
Views:	4
Size:	7.4 КБ
ID:	3350472

Коментар

• Пусnahte ли кепенците !?
                            айде за изпроводяк
                            https://www.youtube.com/watch?v=pmyKDzSz084
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Само изгъзици ти в главата. Засрами се! Тук четат и начинаещи инвеститори. Какво ще си помислят за почтените пияндета. И ще вземат да станат трезвеници.
                              Оффф, начи. Обещавам когато мама започне да приготвя компотите, да си посипя главата с пепел от огнището.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Сал да не организирата нещо от Свещения отряд на Тива, че язък ми за въображението
                                Наздраве!
                                Само изгъзици ти в главата. Засрами се! Тук четат и начинаещи инвеститори. Какво ще си помислят за почтените пияндета. И ще вземат да станат трезвеници.

Коментар

Working...
                                X