IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Станахме каре. За карцера. Или ще се организираме в боен строй "каре". И ще разпарчетосаме нейната кавалерия. Ако си спомняш "Ватерлоо".
    Сал да не организирата нещо от Свещения отряд на Тива, че язък ми за въображението
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така ... станаха четирима. Навалица. Ама из навалицта може някои пропуски да се получат. Мани, ся требва да си пренареждам предпочитанията.
      Наздраве!
      Е , аз съм изначално изпуснат ли, пропуснат ли? Кой инак ще те развеселява и вбесява. Четох, че истерията била много полезна за жените. Изтерясвайте! Ний стоим зад вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

А бре...!
        Ти многе се уплаши...Викаше само мен на помощ, а сега и м-р Изеров....

пп Шъ го играем "Тримата от запаса" или "Тримата глупаци ".........
        Станахме каре. За карцера. Или ще се организираме в боен строй "каре". И ще разпарчетосаме нейната кавалерия. Ако си спомняш "Ватерлоо".

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Писах че, може да е пробвала чорбата с гъбите и за туй май има тез халюцинации.
          Ти излезе с едни гърди напред. И една бертолетова сол. За теб даже дебелобертолетова. Като Дебелата Берта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Така ... станаха четирима. Навалица. Ама из навалицта може някои пропуски да се получат. Мани, ся требва да си пренареждам предпочитанията.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Мокри сънища за горещото лято. Това се вика превъзходна почерпка.

Last edited by Todor Sabev; 21.06.2018, 22:40.

Коментар

Да ядеш Чиче винаги може. Той съсед. После ще му изпиеш неговите 2х25. Неколко пъти. Колкото да изгубиш свяст. Тогава ще повикам Изерката.
                А бре...!
                Ти многе се уплаши...Викаше само мен на помощ, а сега и м-р Изеров....

пп Шъ го играем "Тримата от запаса" или "Тримата глупаци ".........

Коментар

Все тая. Каквото и да ми попадне между краката - издъхва.
                  Наздраве!

Ееее, сяяя...
                  Направо ме амбицира....

пп Жив да не съм, ако не опитам ...

Коментар

Еха ... Трима мъже в зряла възраст на куп!!! Какъв късмет извадих. Чакай, да си разбутам гредореда и да си наредя фантазиите.
                    Наздраве!
                    Мокри сънища за горещото лято. Това се вика превъзходна почерпка.

Коментар

Да ядеш Чиче винаги може. Той съсед. После ще му изпиеш неговите 2х25. Неколко пъти. Колкото да изгубиш свяст. Тогава ще повикам Изерката.
                      Еха ... Трима мъже в зряла възраст на куп!!! Какъв късмет извадих. Чакай, да си разбутам гредореда и да си наредя фантазиите.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Брей!! Сигурна ли си?
                        Какво е туй съмнение!? Имам ли вид на дама, де не си знай способностите?
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Ако е едене и пиене, ша дойда. С друго не мож ма прелъга.
                          Наздраве!

Коментар

Все тая. Каквото и да ми попадне между краката - издъхва.
                            Наздраве!
                            Брей!! Сигурна ли си?

Коментар

Многооо съм бооолен! Мускутреска ме тресе в съчетание с летен зов към лентяйство. Едвам отесих и вързах доматето. Тежка болест. Мръзел й викат. Едвам обрах касиса. Едвам окосих. Ма много друго остана. Заповедай по тимуровски да подпомогнеш стария човек. Ще ти вържа червена връзка. И ще ти дам правото да рапортуваш с вдигната пред главата ръка.
                              Ако е едене и пиене, ша дойда. С друго не мож ма прелъга.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

И Перамем, че вече забравя. Вземе да вдигне самолетя, па да не знае коя посока да фане...
                                Наздраве!
                                Явно имаш проблеми с метличината ориентация.

Коментар

Working...
                                X