Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро , Кръчма ! Отивам в кварталният магазин да си взема нещо и пред мен един господин иска съвет какво да вземе за почерпка на едни дами , които щяли да му идват на гости. След хиляди предложения , човекът благодари и си взе две пакетчета кубети .Направо си го представих , как седи в хола си заобиколен от ято кокошчици .
За мен черно кафе .
https://m.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo
Що не му рече - аз обичам шоколад с коняк .....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Снощи руски филми гледаш, днес сред берьозки се разхождаш.... В мен възникват някакви озадачения.
П.П. Ще взема ти пратя дебелото псе, да ти развеселява разходката. Нещо айляк ми се чиниш напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСутрешна разходка.
П.П. Ще взема ти пратя дебелото псе, да ти развеселява разходката. Нещо айляк ми се чиниш напоследък.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сега вече съм спокоен за домочадието...Разбираш от лопати, значи ги ползваш....
С мотиката явно не можеш да се разбереш къде да я настъпиш, но в лопатите ти е силата....
Наздраве !
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Кака се излегнала на канапето и спами, полуизлегната кат древна римлянка, като переодически фърля по едно око на виасат хисторито. Дават за Плантагенетите. Дишаш ми прахоляка, кога стане дума за мързел. Примири се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ти уби всицко веселяшко у мен. Аз спамя от леглото, щото както съм заявявал, съм по-ленив и от Кака, че да вися по бюрата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Стига, бе! Леля сигур ми е съученичка, пък моите мечтания поне по съученичките на Хемилчо. След таз кръвна обида, очаквам Леля и Кака ми се нафърлят с гол камшик в ръка. Ама кво да направа като мечтанията все по нещо далечно, пък реалността е друга.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Щот си споглеждал най - отвореното дяте...
Ще гледаш най- тъпото и ще му повтаряш, дорде му светне пред очите...( това не са мои мисли - Киро - секирата във ВМЕИ, така обясняваше желязо - въглеродната диаграма...)
Наздраве !
Лека нощ, че питиетата си казват думата ( стига си спамил и марш в леглото !)....
Коментар
-
Знайш ли, че съм имал и такива изпитания. На хоспитацията ми бяха дали шести клас. А аз за даскал не ставам. Та една отворенгяс от първия чин ми намига. Правя се на строг и й викам, не ми намигай. Целият клас хилеж. Отзад титулярката даскалка се държи за главата. Добре че не станах учител.
Щот си споглеждал най - отвореното дяте...
Ще гледаш най- тъпото и ще му повтаряш, дорде му светне пред очите...( това не са мои мисли - Киро - секирата във ВМЕИ, така обясняваше желязо - въглеродната диаграма...)
Наздраве !
Лека нощ, че питиетата си казват думата ( стига си спамил и марш в леглото !)....Last edited by 4i40; 18.05.2017, 21:09.
Коментар
-
Е как....?
Ти ся мен уважаваш ли ме ..?( ще попиташ..)
Така съм възпитан - уважавам възрастните....
Коментар
-
Е как ..Разбира се...
Само махни едно съ....
Демек, ти си и преподавал в 6 клас, кът млад левент, а тя те е гледала в захлас....
Коментар
Коментар