IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Тука некой изобщо пие ли, мама му стара ... ?!?!? Ай сиктир .... Сипете ..... цела бутилка.
    Цяла бутилка!? Добра глътка ти се е отворила.

Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Тука некой изобщо пие ли, мама му стара ... ?!?!? Ай сиктир .... Сипете ..... цела бутилка.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Абе да попитам: Вас като ви" блъсне влака",на другия ден мое ли да ръгате пак?
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Дебелото псе е единственото създание у пещерата, дето го мързи повече от мен. Ако го видиш с каква скорост си чеше ухото, сълзи ще ти излязат от очите от смях. Забързва се само кога подуши баница или мръвка.
          Наздраве!

П.П. По хабитата за таквиз работни и пъргави дами като мен има лаф:
          Булка шета, град бий,
          който я гледа, свят му се вий
          Аха, вече знам какво му подготвя за притегляне, те дръпне и изтощи кога шетам из хабитата, не може да повдигнеш карабината. Да пием за добре проведената проучвателна и разузнавателна работа!

Коментар

И по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието все това повтаряше, докато не го тръшна грипа тая година. Та оттам да видиш диабети, алергии, астми, сърце ...
            Българите сме немокаят /както казваше баба ви/, та затова е добре, че от време на време разни институции ни слагат чатала и ни принуждават по един профилактичен преглед на годината да изтърпим.
            Наздраве!
            Ми не, ни мож мъ накара - при него явно е отключило друго, та затова, но жестоко се съмнявам, че ако е ходил на профилактични, нямаше пак да го тръшнат. Баба ми се оказа, че цял живот е била с високо кръвно, но за разлика от дядо никога не пиеше хапчета - отидоха си едновременно, в рамките на 6 месеца, та едва ли е до профилактика, до ген и липса на хипохондрия е
            Ай наздраве, че аз привършвам и отивам да пийна нещо високоградусово
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ми кът черпиш веднъж на месец е така.....
              Аз въобще не черпя, ни с баница, ни с нещото друго - противопоказно ми е.
              Наздраве!

П.П. Баницата е типично предястия за хабитата. Като ти люснат едно голямо, вкусно ухаещо парче у чинията ... веднага спестяват откъм пържоли и други вредни и скъпи основни ястия.
              Мечо

Коментар

Дебелото псе е единственото създание у пещерата, дето го мързи повече от мен. Ако го видиш с каква скорост си чеше ухото, сълзи ще ти излязат от очите от смях. Забързва се само кога подуши баница или мръвка.
                Наздраве!

Булка шета, град бий,
                Ми кът черпиш веднъж на месец е така.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

То да му се домоча на псето, да видим колко ти пестеливи движенията. Или да погне некоя мачка.
                  Наздраве!

Булка шета, град бий,
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми то и аз много мразя да ходя, щото съм здраФ като бик и почти толкова умен Ма сега ме карат, че било задължително за здравната застраховка, иначе можело застрахователя да направи въртели и аз, като един загрижен за бъдещето на децата си баща, в случай че, не дай Боже (за наорда загуба велика), взема, че се гътна преждевремнно, ходя. Какво да правиш - ангажименти.

Иначе, Тракащия, веднуж ми "откриха" на един такъв профилактичен преглед песъчинки в бъбреците и аз, който никога и от нищо не съм боледувал сериозно, като се срязах в кръста и като си внуших, че ме боли - ужасТ, не можех да мръдна, човек. Даже пих и хапчета, а аз съм върл противник на всякакви илачи, освен липов чай, щото ми харесва как мирише И не минава, и не минава тази болка, обаче след 2 седмици реших, че нищо ми няма и "оздравях", та и от тогава не съм се сещал за болки в бъбреците, а бира принципно не пия, само концентрати разни. Сега ме е малко страх, щото току-виж пак ми "открили" нещо.

Чиче, аферим, машалла, щом на тези години мислиш за млади гаджета Дядо ми, т.е. един от братята на баба ми (Бог да го прости човека) беше като теб - на 75+ гонеше младите гаджета на по 50-так (даже си беше хванал една съдийка) и ги гощаваше с домашна ракия, лично производство. Много поддържан мъж беше - редовно си пиеше разни настойки от магарешки бодил, правеши си разни мешавици с мед и някакви бурени и т.н. Понякога се замислям колко щастлив бих бил, ако на неговите години имам здравето и желанието му - ма ген е, може и да съм прихванал нещо Пък и на ракийката не прощаваше - любима запазена марка му беше, като си изпие чашка, да обърне последната капка върху коричка хляб - да не се губи съдържанието, работено е за него.

Наздраве за хубавите спомени в лошото време
                    И по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието все това повтаряше, докато не го тръшна грипа тая година. Та оттам да видиш диабети, алергии, астми, сърце ...
                    Българите сме немокаят /както казваше баба ви/, та затова е добре, че от време на време разни институции ни слагат чатала и ни принуждават по един профилактичен преглед на годината да изтърпим.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

При теб прилива, па при мен е кът. Затуй всичко, що го върша, го върша с бавни и пестеливи движения - да сведа загубите до минимум.
                      Наздраве!
                      То да му се домоча на псето, да видим колко ти пестеливи движенията. Или да погне некоя мачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Инертна си ти, ний сме динамични, енергични, пъргави и съобразителни. Добре че още не съм излезъл в дъжда да поливам под напора на преливащата енергия.
                        При теб прилива, па при мен е кът. Затуй всичко, що го върша, го върша с бавни и пестеливи движения - да сведа загубите до минимум.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

И чумата да ги тръшне, съкровище!
                          Наздраве!

П.П. Какво става тука, бре!? Полвинта клиентела ща я отдаваме на концесия за инертни материали.
                          Инертна си ти, ний сме динамични, енергични, пъргави и съобразителни. Добре че още не съм излезъл в дъжда да поливам под напора на преливащата енергия.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            От кога храмът е станал кабинет на линия лекар, бе другари? ...... Малко пиете ..... аз навъвпример не спирам да беседвам с моя приятел Капитана .... не ми дреме за триглицеридите ..... Господ, да ги убий .....
                            И чумата да ги тръшне, съкровище!
                            Наздраве!

П.П. Какво става тука, бре!? Полвинта клиентела ща я отдаваме на концесия за инертни материали.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Цистона е при цистит на булките бря....
                              Да не ви са се възпалили тръбите ?

пп Щом помага, убаво...
                              Бъзикай се ти. Он прочиства камъчетата, не, ми песъчинките. При цистит ти ще помагаш с непрестанен ангажимент към дамите.

Коментар

• Цистона е при цистит на булките бря....
                                Да не ви са се възпалили тръбите ?

пп Щом помага, убаво...

Коментар

Working...
                                X