IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ха, баш същото беше, дето го пих тогава - сега му чекнах опаковката и на същото мяза. Нищо не пия, освен виски и рикия (чак го изримувах) Много знаеш, Тракащия, експертин си в тая област, ама аз вярвам на самолечението и самовъзстановяването на организЪма
    Не рискувай. За да може по-дълго да се радваш на ракийката и колежките, се грижи и за себе си. Пази си кръста да не настива щото многофункционален.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Цистон две-три опаковки годишно профилактично. Щото болката на криза е ужасна. Не е за тая весела тема.
      ха, баш същото беше, дето го пих тогава - сега му чекнах опаковката и на същото мяза. Нищо не пия, освен виски и рикия (чак го изримувах) Много знаеш, Тракащия, експертин си в тая област, ама аз вярвам на самолечението и самовъзстановяването на организЪма
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

не бе, чиче, ти пък ся се обидИ - не на толкова години, а с подобен манталитет - пиянка и кръшкач (пу, да не чуе жена ти ) То и аз не падам много по-долу от крушата, дето е дала плод и такива като мен - хаха. Ай, наздраве, скоро не съм пил с колегите, а едно време какво пиене беше - на половината колежки мъжете искаха да ме бият, че съм им развалил благоверните, а другата половина имаха и реална причина, ама не знаеха за нея Пък сега - родител и до там. Уф, забих в спомените, ама добре че довечера ще се срещам с приятел на по чашка, но до 8.30, че трябва да се къпят чаветата - остарявам, чиче, остарявам...

Помъдряваш, помъдряваш....
        И с радостните трепети на млад татко...
        Адмирации !

пп И да внимаваш, пиян кът кирка, да не изпуснеш бебока да плува в лигенЯ....

Коментар

Иначе, Тракащия, веднуж ми "откриха" на един такъв профилактичен преглед песъчинки в бъбреците и аз, който никога и от нищо не съм боледувал сериозно, като се срязах в кръста и като си внуших, че ме боли - ужасТ, не можех да мръдна, човек. Даже пих и хапчета, а аз съм върл противник на всякакви илачи, освен липов чай, щото ми харесва как мирише

Цистон две-три опаковки годишно профилактично. Щото болката на криза е ужасна. Не е за тая весела тема.

Коментар

• Добро утро.
            Баси.....
            То нито да пиеш,ното да не пиеш....
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Алоуууу, Грую....
              Ти направо ме заби в земята бре...
              Правя се на по-стар от колкото съм, щот съм богат със спомени....от работа....

Наздраве за млади и стари....!
              не бе, чиче, ти пък ся се обидИ - не на толкова години, а с подобен манталитет - пиянка и кръшкач (пу, да не чуе жена ти ) То и аз не падам много по-долу от крушата, дето е дала плод и такива като мен - хаха. Ай, наздраве, скоро не съм пил с колегите, а едно време какво пиене беше - на половината колежки мъжете искаха да ме бият, че съм им развалил благоверните, а другата половина имаха и реална причина, ама не знаеха за нея Пък сега - родител и до там. Уф, забих в спомените, ама добре че довечера ще се срещам с приятел на по чашка, но до 8.30, че трябва да се къпят чаветата - остарявам, чиче, остарявам...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От кога храмът е станал кабинет на линия лекар, бе другари? ...... Малко пиете ..... аз навъвпример не спирам да беседвам с моя приятел Капитана .... не ми дреме за триглицеридите ..... Господ, да ги убий .....
                Life won't wait for you.

Коментар

...................
                  Чиче, аферим, машалла, щом на тези години мислиш за млади гаджета Дядо ми, т.е. един от братята на баба ми (Бог да го прости човека) беше като теб - на 75+ гонеше младите гаджета на по 50-так (даже си беше хванал една съдийка) и ги гощаваше с домашна ракия, лично производство. Много поддържан мъж беше - редовно си пиеше разни настойки от магарешки бодил, правеши си разни мешавици с мед и някакви бурени и т.н. Понякога се замислям колко щастлив бих бил, ако на неговите години имам здравето и желанието му - ма ген е, може и да съм прихванал нещо Пък и на ракийката не прощаваше - любима запазена марка му беше, като си изпие чашка, да обърне последната капка върху коричка хляб - да не се губи съдържанието, работено е за него.

Наздраве за хубавите спомени в лошото време

Алоуууу, Грую....
                  Ти направо ме заби в земята бре...
                  Правя се на по-стар от колкото съм, щот съм богат със спомени....от работа....

Наздраве за млади и стари....!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мразя да ходя на лекар. Сал с един съм си създала дълготрайна връзка / с изключение на личната дофтурка/ и переодически му изкарвам акъла кат му се поява с ноф медицински казус.
                    Човекът се принуди да избяга от Стара Загора у Големо село зарад мен, но и там го намерих.
                    Наздраве!
                    Ми то и аз много мразя да ходя, щото съм здраФ като бик и почти толкова умен Ма сега ме карат, че било задължително за здравната застраховка, иначе можело застрахователя да направи въртели и аз, като един загрижен за бъдещето на децата си баща, в случай че, не дай Боже (за наорда загуба велика), взема, че се гътна преждевремнно, ходя. Какво да правиш - ангажименти.

Иначе, Тракащия, веднуж ми "откриха" на един такъв профилактичен преглед песъчинки в бъбреците и аз, който никога и от нищо не съм боледувал сериозно, като се срязах в кръста и като си внуших, че ме боли - ужасТ, не можех да мръдна, човек. Даже пих и хапчета, а аз съм върл противник на всякакви илачи, освен липов чай, щото ми харесва как мирише И не минава, и не минава тази болка, обаче след 2 седмици реших, че нищо ми няма и "оздравях", та и от тогава не съм се сещал за болки в бъбреците, а бира принципно не пия, само концентрати разни. Сега ме е малко страх, щото току-виж пак ми "открили" нещо.

Чиче, аферим, машалла, щом на тези години мислиш за млади гаджета Дядо ми, т.е. един от братята на баба ми (Бог да го прости човека) беше като теб - на 75+ гонеше младите гаджета на по 50-так (даже си беше хванал една съдийка) и ги гощаваше с домашна ракия, лично производство. Много поддържан мъж беше - редовно си пиеше разни настойки от магарешки бодил, правеши си разни мешавици с мед и някакви бурени и т.н. Понякога се замислям колко щастлив бих бил, ако на неговите години имам здравето и желанието му - ма ген е, може и да съм прихванал нещо Пък и на ракийката не прощаваше - любима запазена марка му беше, като си изпие чашка, да обърне последната капка върху коричка хляб - да не се губи съдържанието, работено е за него.

Наздраве за хубавите спомени в лошото време

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мразя да ходя на лекар. Сал с един съм си създала дълготрайна връзка / с изключение на личната дофтурка/ и переодически му изкарвам акъла кат му се поява с ноф медицински казус.
                      Човекът се принуди да избяга от Стара Загора у Големо село зарад мен, но и там го намерих.
                      Наздраве!
                      Каке, нещо простинах. Да не си прехвърлила вниманието и заниманията от чичетата към младите момци? Може пък щото бос ода с градинското сабо. Защо ще ти е да вещеруваш по младо и буйно. По-трудно прихваща. А чичетата в преходна възраст къде и да ги боцнеш, на сутринта се будят с болежка. Демек, доказала си се.

Коментар

Утре ще ходя на профилактичен преглед, та май е време днес да създам предпоставки за хубави резултати. Наздраве!
                        Грую, ако ти открият нещо, фърли го зад гърба ти. И пак засядай.

Коментар

Добро утро !

Аз бях преди 4-5 месеца. после извънаредно за сърцето, но се отказах повече да ходя на лекар за тази година....
                          Хвърлям ги в недоумение...
                          Уж всичко ми е наред по изследвания, а кръвното от 100/70 скача на 150/90, захарта от 8 отива на 5.5, хормоните в ред, кръв като за донор на 2 човека с анемия....А хич не съм наред в главата ...
                          Само като видя нещо младо ( към 40-50 г ) се успокоявам....

Наздраве !
                          От амбициите ще да е. Иска ти се на швед да се правиш. Криза на постмезовъзрастта. Но е време се преориентираш към тайландския масаж. Хем лежиш бездейно, хем участваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев;n3197517[B
                            ]Утре ще ходя на профилактичен преглед[/B], та май е време днес да създам предпоставки за хубави резултати. Наздраве!
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Добро утро !

Аз бях преди 4-5 месеца. после извънаредно за сърцето, но се отказах повече да ходя на лекар за тази година....
                              Уж всичко ми е наред по изследвания, а кръвното от 100/70 скача на 150/90, захарта от 8 отива на 5.5, хормоните в ред, кръв като за донор на 2 човека с анемия....А хич не съм наред в главата ...

Наздраве !
                              Това не е на добре. Точно тази възрасти трябва ти докарват аритмия /знаещи, можещи и прочие/.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X