Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЦистон две-три опаковки годишно профилактично. Щото болката на криза е ужасна. Не е за тая весела тема.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
не бе, чиче, ти пък ся се обидИ - не на толкова години, а с подобен манталитет - пиянка и кръшкач (пу, да не чуе жена ти ) То и аз не падам много по-долу от крушата, дето е дала плод и такива като мен - хаха. Ай, наздраве, скоро не съм пил с колегите, а едно време какво пиене беше - на половината колежки мъжете искаха да ме бият, че съм им развалил благоверните, а другата половина имаха и реална причина, ама не знаеха за нея Пък сега - родител и до там. Уф, забих в спомените, ама добре че довечера ще се срещам с приятел на по чашка, но до 8.30, че трябва да се къпят чаветата - остарявам, чиче, остарявам...
Помъдряваш, помъдряваш....
И с радостните трепети на млад татко...
Адмирации !
пп И да внимаваш, пиян кът кирка, да не изпуснеш бебока да плува в лигенЯ....
Коментар
-
Иначе, Тракащия, веднуж ми "откриха" на един такъв профилактичен преглед песъчинки в бъбреците и аз, който никога и от нищо не съм боледувал сериозно, като се срязах в кръста и като си внуших, че ме боли - ужасТ, не можех да мръдна, човек. Даже пих и хапчета, а аз съм върл противник на всякакви илачи, освен липов чай, щото ми харесва как мирише
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Алоуууу, Грую....
Ти направо ме заби в земята бре...
Правя се на по-стар от колкото съм, щот съм богат със спомени....от работа....
Наздраве за млади и стари....!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
...................
Чиче, аферим, машалла, щом на тези години мислиш за млади гаджета Дядо ми, т.е. един от братята на баба ми (Бог да го прости човека) беше като теб - на 75+ гонеше младите гаджета на по 50-так (даже си беше хванал една съдийка) и ги гощаваше с домашна ракия, лично производство. Много поддържан мъж беше - редовно си пиеше разни настойки от магарешки бодил, правеши си разни мешавици с мед и някакви бурени и т.н. Понякога се замислям колко щастлив бих бил, ако на неговите години имам здравето и желанието му - ма ген е, може и да съм прихванал нещо Пък и на ракийката не прощаваше - любима запазена марка му беше, като си изпие чашка, да обърне последната капка върху коричка хляб - да не се губи съдържанието, работено е за него.
Наздраве за хубавите спомени в лошото време
Алоуууу, Грую....
Ти направо ме заби в земята бре...
Правя се на по-стар от колкото съм, щот съм богат със спомени....от работа....
Наздраве за млади и стари....!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мразя да ходя на лекар. Сал с един съм си създала дълготрайна връзка / с изключение на личната дофтурка/ и переодически му изкарвам акъла кат му се поява с ноф медицински казус.
Човекът се принуди да избяга от Стара Загора у Големо село зарад мен, но и там го намерих.
Наздраве!
Иначе, Тракащия, веднуж ми "откриха" на един такъв профилактичен преглед песъчинки в бъбреците и аз, който никога и от нищо не съм боледувал сериозно, като се срязах в кръста и като си внуших, че ме боли - ужасТ, не можех да мръдна, човек. Даже пих и хапчета, а аз съм върл противник на всякакви илачи, освен липов чай, щото ми харесва как мирише И не минава, и не минава тази болка, обаче след 2 седмици реших, че нищо ми няма и "оздравях", та и от тогава не съм се сещал за болки в бъбреците, а бира принципно не пия, само концентрати разни. Сега ме е малко страх, щото току-виж пак ми "открили" нещо.
Чиче, аферим, машалла, щом на тези години мислиш за млади гаджета Дядо ми, т.е. един от братята на баба ми (Бог да го прости човека) беше като теб - на 75+ гонеше младите гаджета на по 50-так (даже си беше хванал една съдийка) и ги гощаваше с домашна ракия, лично производство. Много поддържан мъж беше - редовно си пиеше разни настойки от магарешки бодил, правеши си разни мешавици с мед и някакви бурени и т.н. Понякога се замислям колко щастлив бих бил, ако на неговите години имам здравето и желанието му - ма ген е, може и да съм прихванал нещо Пък и на ракийката не прощаваше - любима запазена марка му беше, като си изпие чашка, да обърне последната капка върху коричка хляб - да не се губи съдържанието, работено е за него.
Наздраве за хубавите спомени в лошото времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мразя да ходя на лекар. Сал с един съм си създала дълготрайна връзка / с изключение на личната дофтурка/ и переодически му изкарвам акъла кат му се поява с ноф медицински казус.
Човекът се принуди да избяга от Стара Загора у Големо село зарад мен, но и там го намерих.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУтре ще ходя на профилактичен преглед, та май е време днес да създам предпоставки за хубави резултати. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Аз бях преди 4-5 месеца. после извънаредно за сърцето, но се отказах повече да ходя на лекар за тази година....
Хвърлям ги в недоумение...
Уж всичко ми е наред по изследвания, а кръвното от 100/70 скача на 150/90, захарта от 8 отива на 5.5, хормоните в ред, кръв като за донор на 2 човека с анемия....А хич не съм наред в главата ...
Само като видя нещо младо ( към 40-50 г ) се успокоявам....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев;n3197517[B]Утре ще ходя на профилактичен преглед[/B], та май е време днес да създам предпоставки за хубави резултати. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Аз бях преди 4-5 месеца. после извънаредно за сърцето, но се отказах повече да ходя на лекар за тази година....
Уж всичко ми е наред по изследвания, а кръвното от 100/70 скача на 150/90, захарта от 8 отива на 5.5, хормоните в ред, кръв като за донор на 2 човека с анемия....А хич не съм наред в главата ...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
Коментар