Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлоу,не ми отговорохте!!!
Важно ми е да си сверя часовника.
Може ли да пиете,след тежък запой предния ден?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дебелото псе е единственото създание у пещерата, дето го мързи повече от мен. Ако го видиш с каква скорост си чеше ухото, сълзи ще ти излязат от очите от смях.......
Коментар
-
Цяла бутилка!? Добра глътка ти се е отворила.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука некой изобщо пие ли, мама му стара ... ?!?!? Ай сиктир .... Сипете ..... цела бутилка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дебелото псе е единственото създание у пещерата, дето го мързи повече от мен. Ако го видиш с каква скорост си чеше ухото, сълзи ще ти излязат от очите от смях. Забързва се само кога подуши баница или мръвка.
Наздраве!
П.П. По хабитата за таквиз работни и пъргави дами като мен има лаф:
Булка шета, град бий,
който я гледа, свят му се вий
Коментар
-
И по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието все това повтаряше, докато не го тръшна грипа тая година. Та оттам да видиш диабети, алергии, астми, сърце ...
Българите сме немокаят /както казваше баба ви/, та затова е добре, че от време на време разни институции ни слагат чатала и ни принуждават по един профилактичен преглед на годината да изтърпим.
Наздраве!
Ай наздраве, че аз привършвам и отивам да пийна нещо високоградусовоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ми кът черпиш веднъж на месец е така.....
Наздраве!
П.П. Баницата е типично предястия за хабитата. Като ти люснат едно голямо, вкусно ухаещо парче у чинията ... веднага спестяват откъм пържоли и други вредни и скъпи основни ястия.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар