If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм порта, а портал. Към чудни светове. Като изяде точилката може му се явят десетки звезди - красавици, барем за миг. А ти си стой сред онези застоялите води от кръчмата, де се организираха в каре, дано се опазят от теб. Чакай се почерпа от компота на майце ти, че явно не се сещаш.
Ако го сториш на боле /компотя/, по ще я подходящо за изискания ми кръчмарски вкус.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
незнам дали, дано нямаш предвид лоша,( а s klенти сме до късно днес и малко ми бяга концентрсацията а и не ми се искаше да продължа да занимавам с някакви небивалици там аудиторията, не съм специалист с психологияи и не се интересувах много в тази област, по-ми беше инетресна проблемата за извличане на целия спкектър лични типове, с тегла който учстват в конкретен резултат), чисто с математ.апарат, но - както го обясни, няма практично значение, защото системата на типа., не е съвкупност на спектралните съставки, както обертоновете взети до огромен брой състваки идентифицират точно всеки музикален инструмент, т.е. имам погрешно разбиране най-вероятно за системата, сори за многословието, а няма и време да обясня сега, за мен беше по-интерсно да открия собствения тип, доколкото може, а за тълкуванието на достоверността имам мнеие, че може да се подобри , но това са много изречения, а трудно да се изрази всичко във форум и на аудиторията едва ли е проиятно да занимаваме още околко теста или моя резултат. Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
Преци, на мен ми харесаха твоите писания оттатък. Уникален прочит направи на резултатите от теста, вкарвайки математиката. Поне за мен беше интересно, щото аз не съм математик, макар че като всеки инженер си имам на понятие от тази наука.
Колкото до самия тест - някак си не ми се струва, че мога да се впиша в такава тясна рамка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Уфффф, свърши тази пуста работна седмица...
Само дето утре ще си доработвам в работата, а в неделя ще си "почивам" на вилата ( само да не почина от бачкане....пу-пу...)
пп Отивам да правя компания на Лелчето .....в леглото.....
И какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.
Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!
Пак непремислени крайности! Ама щом те влече , нищо не може да те спре. За съжаление! Приятна вечер и на теб! И наздраве!
Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
И какво има да се дразнят, какво си пишем в някаква спам-тема /тя си е дефинирана така от автора/. Иначе, в теорията по въпроса има много математика, но не е точно там където я търсиш. Както и да е... теста и коментарите около него, бяха причина да се рег-на във форума. Но май моите 5 стотинки вече ги дадох.
Приятна вечер и много наздраве на всички кръчмуващи!
незнам дали, дано нямаш предвид лоша,( а s klенти сме до късно днес и малко ми бяга концентрсацията а и не ми се искаше да продължа да занимавам с някакви небивалици там аудиторията, не съм специалист с психологияи и не се интересувах много в тази област, по-ми беше инетресна проблемата за извличане на целия спкектър лични типове, с тегла който учстват в конкретен резултат), чисто с математ.апарат, но - както го обясни, няма практично значение, защото системата на типа., не е съвкупност на спектралните съставки, както обертоновете взети до огромен брой състваки идентифицират точно всеки музикален инструмент, т.е. имам погрешно разбиране най-вероятно за системата, сори за многословието, а няма и време да обясня сега, за мен беше по-интерсно да открия собствения тип, доколкото може, а за тълкуванието на достоверността имам мнеие, че може да се подобри , но това са много изречения, а трудно да се изрази всичко във форум и на аудиторията едва ли е проиятно да занимаваме още околко теста или моя резултат. Стори ми се че се дразнят хората. Темата нали е за успеха, и да не отклоняваме вниманието там с дрги успешни занимания и предложения
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар