If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А пред кръчмата няма ли твоя снимка с надпис "Пие наред и не плаща подред! Да се допуска само до прозореца отвън, та да гледа съвестните пияндета."
Восточна София освободена от дефицит на топлоподаване. Поздравявам страдалците! https://www.youtube.com/watch?v=oanysaRs0Mk
Да се готви Центъра. После август пак Изтока ще бедства. Дръжте се, зимата може пък да няма пропуск. Каквото и да означава това.
Искам да видя отблизо тоя, дето ще се осмели да сложи такавата снимка и баш с тоз надпис.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
пп Младежи, с намаляне на мръвките не става....Намалете захарта..!
Като не давате на организма холестерол ( без който ще се гътнете за 2 дена ), той си го синтезира в черния дроб и то на 2-3 цикъла .
Тогава става с по-малък обем на молекулата ( тва може и да не е точно ) и с по - голяма активност и започват да се свързват в по-големи структури, които се закрепват по стените на кръв. съдове и т.н.
Пийте си по 1/3 аспирин на 3-4 дни и се не бойте за холестеролите.....
Еееее, ако има и по някоя чужда кака да ви лекува е добре....
пп Шъ ви помоля да не правите връзка между нашта Кака и чуждите "каки"......
Наздраве !
Що, бре!? Аз ще ги уморя, няма да ги лекувам, така ли!?
Мечо
Декааа е аванта-та-та-та-та? Хм, нема я! Това Чиче заявил кво му се папка, пък му не дава жената заради заарта и три-игли-циреи-дите. Ще има да чака. Ние сме сериозно угрижени за неговото здраве.
Въх недей......Шъ съ депресирам от загрижени хора и ще взема да се напия до несвяст.....
пп Кът сега ....Бях много зле с нервите и съм на 25 гр ракия и две чаши бира....( тия в работата ще ме уморят - мама им..Ако не съм тъп овен да съм напуснал преди 2г......Умирамм да ми е гадно, трудно, недооценено и неплатено..... )
Предпочитам мента с шоколад , ама щом е аванта , мерси . Ще го хапна
Декааа е аванта-та-та-та-та? Хм, нема я! Това Чиче заявил кво му се папка, пък му не дава жената заради заарта и три-игли-циреи-дите. Ще има да чака. Ние сме сериозно угрижени за неговото здраве.
Турили са ми снимката на входа и охраната не му пуска да вляза, че да си поискам надвзетото. Мискини.
А пред кръчмата няма ли твоя снимка с надпис "Пие наред и не плаща подред! Да се допуска само до прозореца отвън, та да гледа съвестните пияндета."
Восточна София освободена от дефицит на топлоподаване. Поздравявам страдалците! https://www.youtube.com/watch?v=oanysaRs0Mk
Да се готви Центъра. После август пак Изтока ще бедства. Дръжте се, зимата може пък да няма пропуск. Каквото и да означава това.
пп Младежи, с намаляне на мръвките не става....Намалете захарта..!
Като не давате на организма холестерол ( без който ще се гътнете за 2 дена ), той си го синтезира в черния дроб и то на 2-3 цикъла .
Тогава става с по-малък обем на молекулата ( тва може и да не е точно ) и с по - голяма активност и започват да се свързват в по-големи структури, които се закрепват по стените на кръв. съдове и т.н.
Пийте си по 1/3 аспирин на 3-4 дни и се не бойте за холестеролите.....
Еееее, ако има и по някоя чужда кака да ви лекува е добре....
пп Шъ ви помоля да не правите връзка между нашта Кака и чуждите "каки"......
Трудно, бих казала дори невъзможно. Рядко ми се случва след последната чаша да обърна още няколко.
Наздраве!
П.П. От сутринта сам се подпътила по разни учреждения и институции - Бюро по труда /някви студентски стажове да търся/, Здравна каса /тук ще замълча, щот нали съм дама/, пък за следобед съм оставила най-хубавото - Областна служба по земеделие и Агенцията по безопасност на храните.
Засега ЗК води по проклетия, ама смятам, АБХ ще спечели палмовата клонка.
Данъчното, данъчното да не пропуснеш. Понякога връщат надвзето, ама при габровка - надвзето, едва ли.
С друга увеличава стреса а той увеличава холестерола и триглицеридите ....
Съкровище, не вярвам да има друга, де мое да стресне по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието повече от мен. Кръвното, а оказа се и кръвната захар ги държа на високи нива. ще трябва да прегледам резултатите на холестерола и триглицеридите. Не бива да се излагаме, начи.
Наздраве!
Мечо
Теб ште елиминирам с бутилка рум, та да седиш на масата, да си броиш пръстите и да се питаш къде се е загубил единайстият. А той ще те почесва по главата и ще се пита, както пита Безимен, на теб ли толкова кеф, че го не усещаш или на него, че не се обажда къде е, ами гледа и в ушото се пъхне.
Трудно, бих казала дори невъзможно. Рядко ми се случва след последната чаша да обърна още няколко.
Наздраве!
П.П. От сутринта сам се подпътила по разни учреждения и институции - Бюро по труда /някви студентски стажове да търся/, Здравна каса /тук ще замълча, щот нали съм дама/, пък за следобед съм оставила най-хубавото - Областна служба по земеделие и Агенцията по безопасност на храните.
Засега ЗК води по проклетия, ама смятам, АБХ ще спечели палмовата клонка.
Мечо
Аз, като един от най-младите и ербап мишман пиячи, да взема да ти отговоря - нямам ядове ни с пиене два поредни дни, ни с нещо друго, ако момата е арна, ама нивгаш не завтарям веднага, щото не ме кефи. Случвало се е да има и по 5-6 дни с пиене подред, коетп при мен значи по около поливинка концентрат (виски). Та да, може, особено ако друг черпи (това за тнм го пиша и нейната харна старопланинска душа )
Иначе минах изследванията и то след като снощи хапнах стабилно месо и гътнах 300 грама ракия, ама купешка, че нямаше как да си извадя домошарката. Простата е в норма, което ми е най-важното за момента, само холестеролът ми е шестица и понеже рекох на доктора, че тревопасно няма да ставам, той препоръча повече секс, но не уточни с моята или с друга? Та ще обясбявам някога на жената, ако ме хване в крачка, че е било по лекарско предписание Наздраве - хапнах банички и след малко отивам за някоя хубава мръвка при майстор ви Миро
Точно тази част от текста не се чете. Дано не е нещо важно.
Наздраве!
Мечо
А бе ..., ти се снишавай и подтичвай на зиг - заг за всеки случай, че знаеш ли от къде ще изникна неочаквано.
Наздраве!
Теб ште елиминирам с бутилка рум, та да седиш на масата, да си броиш пръстите и да се питаш къде се е загубил единайстият. А той ще те почесва по главата и ще се пита, както пита Безимен, на теб ли толкова кеф, че го не усещаш или на него, че не се обажда къде е, ами гледа и в ушото се пъхне.
Коментар