Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Кака се излегнала на канапето и спами, полуизлегната кат древна римлянка, като переодически фърля по едно око на виасат хисторито. Дават за Плантагенетите. Дишаш ми прахоляка, кога стане дума за мързел. Примири се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ти уби всицко веселяшко у мен. Аз спамя от леглото, щото както съм заявявал, съм по-ленив и от Кака, че да вися по бюрата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Стига, бе! Леля сигур ми е съученичка, пък моите мечтания поне по съученичките на Хемилчо. След таз кръвна обида, очаквам Леля и Кака ми се нафърлят с гол камшик в ръка. Ама кво да направа като мечтанията все по нещо далечно, пък реалността е друга.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щот си споглеждал най - отвореното дяте...
Ще гледаш най- тъпото и ще му повтаряш, дорде му светне пред очите...( това не са мои мисли - Киро - секирата във ВМЕИ, така обясняваше желязо - въглеродната диаграма...)
Наздраве !
Лека нощ, че питиетата си казват думата ( стига си спамил и марш в леглото !)....
Коментар
-
Знайш ли, че съм имал и такива изпитания. На хоспитацията ми бяха дали шести клас. А аз за даскал не ставам. Та една отворенгяс от първия чин ми намига. Правя се на строг и й викам, не ми намигай. Целият клас хилеж. Отзад титулярката даскалка се държи за главата. Добре че не станах учител.
Щот си споглеждал най - отвореното дяте...
Ще гледаш най- тъпото и ще му повтаряш, дорде му светне пред очите...( това не са мои мисли - Киро - секирата във ВМЕИ, така обясняваше желязо - въглеродната диаграма...)
Наздраве !
Лека нощ, че питиетата си казват думата ( стига си спамил и марш в леглото !)....Last edited by 4i40; 18.05.2017, 22:09.
Коментар
-
Е как....?
Ти ся мен уважаваш ли ме ..?( ще попиташ..)
Така съм възпитан - уважавам възрастните....
Коментар
-
Е как ..Разбира се...
Само махни едно съ....
Демек, ти си и преподавал в 6 клас, кът млад левент, а тя те е гледала в захлас....
Коментар
-
Ееее, Чиче, ти си бил мой човек. Аз си мислех, че чакаш на теб да се нахвърлят, ама ти изчакваш по старшинство. Похвално!
Ти ся мен уважаваш ли ме ..?( ще попиташ..)
Така съм възпитан - уважавам възрастните....
Коментар
-
Стига, бе! Леля сигур ми е съученичка, пък моите мечтания поне по съученичките на Хемилчо. След таз кръвна обида, очаквам Леля и Кака ми се нафърлят с гол камшик в ръка. Ама кво да направа като мечтанията все по нещо далечно, пък реалността е друга.
Само махни едно съ....
Демек, ти си и преподавал в 6 клас, кът млад левент, а тя те е гледала в захлас....
Коментар
-
Пак не ти се разбира ...
Да ти се нахвърлят голи с камшик в ръка ли...? - Ма ти си извретеняк бре.....
Или да размахат "гол" камшик над беззащитната ти персона....Това си е ситуация за съдебен иск в Страсбург....Цялото нещастно и малтретирано мъжко войнство ще застане зад тебе.....( най - вече оня, обратния приятел на тиквата, дет му забравих името...)
пп Наздраве, но дай подробности за да помечтаем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Лопатата права или крива ще е!? Питам, че да не те объркам с някой друг шегаджия.
Наздраве!
С мотиката явно не можеш да се разбереш къде да я настъпиш, но в лопатите ти е силата....
Наздраве !
Коментар
-
Стига, бе! Леля сигур ми е съученичка, пък моите мечтания поне по съученичките на Хемилчо. След таз кръвна обида, очаквам Леля и Кака ми се нафърлят с гол камшик в ръка. Ама кво да направа като мечтанията все по нещо далечно, пък реалността е друга.
Да ти се нахвърлят голи с камшик в ръка ли...? - Ма ти си извретеняк бре.....
Или да размахат "гол" камшик над беззащитната ти персона....Това си е ситуация за съдебен иск в Страсбург....Цялото нещастно и малтретирано мъжко войнство ще застане зад тебе.....( най - вече оня, обратния приятел на тиквата, дет му забравих името...)
пп Наздраве, но дай подробности за да помечтаем...
Коментар
Коментар