If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Многооо съм бооолен! Мускутреска ме тресе в съчетание с летен зов към лентяйство. Едвам отесих и вързах доматето. Тежка болест. Мръзел й викат. Едвам обрах касиса. Едвам окосих. Ма много друго остана. Заповедай по тимуровски да подпомогнеш стария човек. Ще ти вържа червена връзка. И ще ти дам правото да рапортуваш с вдигната пред главата ръка.
Ако е едене и пиене, ша дойда. С друго не мож ма прелъга.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Виждаш ми се омърлушен и болнаф, та затова не те закачам.
Пък и снощи хленчи, че само теб храча и рекох те остава да си отдъхнеш.
Ама ти сам си търсиш белята. Милосърдието ми клони към свършек.
Наздраве!
Многооо съм бооолен! Мускутреска ме тресе в съчетание с летен зов към лентяйство. Едвам отесих и вързах доматето. Тежка болест. Мръзел й викат. Едвам обрах касиса. Едвам окосих. Ма много друго остана. Заповедай по тимуровски да подпомогнеш стария човек. Ще ти вържа червена връзка. И ще ти дам правото да рапортуваш с вдигната пред главата ръка.
Влачи там в тъмния, неприветлив ъгъл с паяжини между стените и огризки под масата. И за вас трябва се грижим. Докато паднете в мрежата и ви изсмучем мозъчето.
Е, докато това се случи, ще се насладим на почерпката.
Подранил си, ама е тъкмо навреме. Наздраве!
Добро утро !
Бахти, лято е...Малиййй,така съм се напоркал...3х25...Немам нерви.....
Чета и не мога да вдяна....Акара пише за проскубани метли между краката.....Тва се прически бре, дърто......Къде ти е мозъка ? Да не искаш снимки от мрежата...?
Оффф......старост, нерадост.....
Наздраве !
ей внимавай чичо, да не те изгубим някъде из балкана ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар