If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От гърба? Неееееее.... Само чутура в чутура. Метла срещу бастонче (ако Чичи ми завме неговото). Широка душа срещу отмъстителен пръст на спусъка. Широко отворени очи срещи мижащи зад мерника. Цвете в ръка срещу приклад в две.
Дан се пробваш няква форма на "цветна ревалюция" да правиш у Кръчмата!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За тая работа трябва си вярващ мюсюлманин: Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече никога няма да се повтори. Моля те за прошка в името на Бога. Съгреших - дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да правя така."
Знае ли човек, може и да му се наложи.
Кво ти е станало бре ? Не мое човек да ти затвори мисълта.... Редиш ги едни таквиз умни слова...Евала...
Наздраве !
пп Аз съм много изнервен...Искам да пожелая на един идиот нещо много лошо...Ще се допитам до Тянка, ама на лични....
Обещавам да не се уповавам на дявола в помислите си.....
За тая работа трябва си вярващ мюсюлманин: Кажи: Безусловно, ти си права. Разкайвам се пред Всевишния. Обещават ти, че това повече никога няма да се повтори. Моля те за прошка в името на Бога. Съгреших - дяволът ме подведе. Вратите за покаянието обаче са отворени. Обещавам ти, че повече няма да правя така."
От гърба? Неееееее.... Само чутура в чутура. Метла срещу бастонче (ако Чичи ми завме неговото). Широка душа срещу отмъстителен пръст на спусъка. Широко отворени очи срещи мижащи зад мерника. Цвете в ръка срещу приклад в две.
Чиче е глупав и затова се учи от мъдрите и умните...
Читави ли са личните съобщения в този форум или не работят?
И аз това се питам последно време, От доста време няма лично и се съмнявам, дали са функционирен на 100% ) Поне се добрах до вкъщи и имам повод за наздраве, щото една комуникац. компания ме дари някак за скромен аналитичен принос с 10Гб и безкрайно време за разговори за 10кинт. не че ми трябва, Даже мислех да откажа, че много евтино не е на добре сякаш, ама нали съм с добро сърце, приех за да sе чувстват щаsтливи )) остава и тел да сменя че и по-лесно да ползвам...)))) Ай по едно наздраве на всички свежарки, Колчо да сипе на кой-каквото му е на душата..
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар