Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Предполагам, че е от карабината на рамото ти, която се мандахерца извън такта на тялото ти. Особено при танци.
Това най-много ме дразнеше на Калашника, когато правехме марш-наскок в армията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Инсект, гледам си се покрил . Да не забравиш, че имаш ангажимент с мойта бира?!Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестито лято! Може да се разхвърляте вече. Дамите поне колкото младежите. Само от Чиче да не гледате, че той още загърнат в балтоня и зъзне. Пуста старост зимормичава!Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кака може да е направила некоя супа със спецялни гъби за настроение.
Наздраве!
П.П. Настоението може да си го докараме с литър огнена течност, например.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И не само. Танци, песни, дори ходенето пеша ... Разсеяността, вятърничевостта и егото ми правят синхрона с мен доста труден
Наздраве!
Това най-много ме дразнеше на Калашника, когато правехме марш-наскок в армията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеГовориш за пеенето?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Lelq, затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Дан ти се е разбутал беологическия часовник?
Наздраве!
В духа на снощният ви разговор - много светлина
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. На мен синхронът ми бяга почти на всички дейности. Все не мога да уцеля ендевида, дето да ми спазва такта и ритъма.
Коментар
-
Да, стига и ти да се събличаш.
Тогава ще направим с теб конферентна видеовръзка, за да пеем и се събличаме в синхрон, и можем да предаваме събитието в Интернет.
Наздраве!
П.П. На мен синхронът ми бяга почти на всички дейности. Все не мога да уцеля ендевида, дето да ми спазва такта и ритъма.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да, стига и ти да се събличаш.
Тогава ще направим с теб конферентна видеовръзка, за да пеем и се събличаме в синхрон, и можем да предаваме събитието в Интернет.
Коментар
-
Аз може ли да ти правя поддръжка от площад Възраждане /на центъра на хабитата/? Щот няма време да се добера до Голямо село за толку кратко време.
Наздраве!
Коментар
-
Те един поздрав и от мен. Малко раничко но кореспондира с настоенията.
https://www.youtube.com/watch?v=fnlHYntJiJ8
Коментар
-
Имах пред вид докато се събличам на "Славейков".
Но, ако ще е "Самъртайм", ще ми трябваш и ти за дуета.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар