If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изпратих ти, без да те питам, едно пробно ЛС, за да проверя работата на форумния софтуер. Извинявяй за притеснението, но би ли проверил, дали имаш ЛС от чичо Изеров?
Добро утро и поздрав за деня на вещиците в България!
Не се пие правилно в тази кръчма.
Рома твябва да е карибски, вискито - японско, коняка - азерски, а водката - украинска.
Тия предпочитания сме ги обсъждали, но за водката и коняка не сме стигали до единно мнение. Изобщо, там по Кавказ всички си струват и правят като за най-отпред.
Чужденеций, нали ви бяха измръзнале кайсиите? Щот миналата седмица по-едрата 1/3-та точно от .Тутракан ми довлече една касетка.
Наздраве!
П.П. Нашите плодни дръвчета въобще нямат плод. Всичко измръзна - кайсии, праскови, стенлей... Ама лозето е отрупано.
При мен само неколко и докато подрязвах опрасках некои. Но праскови и нектарини оцеляха, та има. Ще бера туй-онуй и ще плюя костилки по разни трънки и габърки им преча се прицелват.
Ще хода да бора мечката у гората, ама чакам у Кръчмата да засвидетелстват къф съм акълия, ще рече, че имам глава. Да се не питат после, имаше ли Тончо глава или наобратно. И понеже никой не рачи да потвърди, дето съм акълия, се отказах да одим у гората. Ейййй, имал съм все пак малко акъл! Наздраве за мозъчните клетки, кои тепаме при концентратна употреба!
Споко бре...
Последните изследвания показват, че и те се възпроизвеждат....Само дето от мързел и пиянство не се включват в мисловния и паметлив процес...
пп Ай на...пийнах си дозата и кът затворя учо няма никой - тумно и пусто...
Коментар