Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлоу,не ми отговорохте!!!
Важно ми е да си сверя часовника.
Може ли да пиете,след тежък запой предния ден?????)
Иначе минах изследванията и то след като снощи хапнах стабилно месо и гътнах 300 грама ракия, ама купешка, че нямаше как да си извадя домошарката. Простата е в норма, което ми е най-важното за момента, само холестеролът ми е шестица и понеже рекох на доктора, че тревопасно няма да ставам, той препоръча повече секс, но не уточни с моята или с друга? Та ще обясбявам някога на жената, ако ме хване в крачка, че е било по лекарско предписаниеНаздраве - хапнах банички и след малко отивам за някоя хубава мръвка при майстор ви Миро
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
То, кученцето - да не е като теб припряно и чевръсто! Не моЕ сите да са като теб - със светкавични реакции, защото генът ви е сложно устроен... И друго има: кученцето вече е разбрало за себе си, че продължителното почесване доставя по-голяма част от удоволствието... Остава и другите наоколо членове от фамилията /които дават вид на неразбрали/ да достигнат до неговата истина...
Допълнението ми идва от оная констатация в спора - кой от половете получавал по-голямо удоволствие при "почесването", когато един от спорещите задал въпрос на другия: кое получава по-голямо удоволствие при почесването: пръстът или почесваното място? Другите подробности ми се губят...
Рано е за "наздраве". Да сте здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аха, вече знам какво му подготвя за притегляне, те дръпне и изтощи кога шетам из хабитата, не може да повдигнеш карабината. Да пием за добре проведената проучвателна и разузнавателна работа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
След яко пиене трябва да се почива 2-3 дни, за да се възстанови черния дроб....
След здраво ч.....е , може и да се прескочат 2-3 седмици...
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлоу,не ми отговорохте!!!
Важно ми е да си сверя часовника.
Може ли да пиете,след тежък запой предния ден?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дебелото псе е единственото създание у пещерата, дето го мързи повече от мен. Ако го видиш с каква скорост си чеше ухото, сълзи ще ти излязат от очите от смях.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Цяла бутилка!? Добра глътка ти се е отворила.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука некой изобщо пие ли, мама му стара ... ?!?!? Ай сиктир .... Сипете ..... цела бутилка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар