IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Настройте се за празника:
    https://www.youtube.com/watch?v=geFglXSMZMc
    Наздраве за младите духом!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Викай някоя да ти прави компания, щото пиенето сам докарвало до алкохолизъм.
      Наздраве!
      И на другия ден в Кръчмата да мирише на Софийска баница, голема.

Коментар

Ама си и ти ... Що не я целуна, бре!? Харно щеше да ми е на душата, дето знам, че принцеса ти лази по нервите.
        Наздраве!
        Да, бе, да, а ако изскочи некой принц да ти го пращам те учи на трудолюбие. Да развалям хубавата ленива кака. Не мога! Я, там при съседа, пък ще гледам появил ли се нов член в домакинството. Наздраве за осуетени превратности в живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..
          Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....

пп Добре, че Лелчето черпи, та малко даврандисах .....
          Викай някоя да ти прави компания, щото пиенето сам докарвало до алкохолизъм.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
            Благодарско! Денят се очертава да е твърде симпатичен.
            Наздраве!

П.П. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието си извади рамото на тренировка и сега ми го раздава със спортна травма - с една дума да го пишем бегал за селскостопански дейности. Трябва да му мисля друг тормоз.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Добре започва денят! Чуждите дертове са мехлем за душата. Не щем я да съм добре, а Вуте да е у дълбокио Искър и да джапа сред жабите.
              Преди 4-5 дена открих голяма жаба под ревена. Рекох си, трябва я пробутам на съседа му плаши челядта. А тоя шмекер я видял и ми свил стартовия екземпляр на зоологическата градина.
              Ама си и ти ... Що не я целуна, бре!? Харно щеше да ми е на душата, дето знам, че принцеса ти лази по нервите.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Добро утро . За мен кафе , а за клиентелата и персонала - на корем. Кой , каквото му се иска. Черпя . Имам повод
                https://m.youtube.com/watch?v=Sb5OdPnSdvI
                https://www.youtube.com/watch?v=S80VB_P2lMY
                https://www.youtube.com/watch?v=E7i7DRIoZSg
                Last edited by Trakatrak'; 05.05.2017, 12:13.

Коментар

Никога не е излизала от форма. Опасна е
                  Трябва я запознаеш с Кака да видим кой-кого. Ааа, не, вземат направат банда и ни се свърши спокойния живот.

Коментар

Ако ходиш у хабитата по празниците, дишай спокойно. Отстрелването ти се отлага, щото ще ходя у Чужденеция. Аборигените там се нуждаят от мъдрите ми съвети.
                    Наздраве!
                    Примамваш ме тииии, ти кацна на мушката. Ама и да хода, ще ли ти кажа. Но на тоя дъжд ще се размине. А ти все пак залягай в калта и чакай. Наздраве за сухите и мокрите тренировки!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..
                      Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....

Добре започва денят! Чуждите дертове са мехлем за душата. Не щем я да съм добре, а Вуте да е у дълбокио Искър и да джапа сред жабите.
                      Преди 4-5 дена открих голяма жаба под ревена. Рекох си, трябва я пробутам на съседа му плаши челядта. А тоя шмекер я видял и ми свил стартовия екземпляр на зоологическата градина.

Коментар

Добро утро . За мен кафе , а за клиентелата и персонала - на корем. Кой , каквото му се иска. Черпя . Имам повод
                        Наздраве за бабичката! Дано е любопитна и заядлива, тоест във форма.

Коментар

• Бутилка ром за Леля ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Зъби тракат, ръце треперят, чаша се разлива - Кака чака в шубрака..... с фотоапарата.
                              Ако ходиш у хабитата по празниците, дишай спокойно. Отстрелването ти се отлага, щото ще ходя у Чужденеция. Аборигените там се нуждаят от мъдрите ми съвети.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

За мен едно късо кафе и един голям коняк.
                                Наздраве за повода, Lelq!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X