If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодарско! Денят се очертава да е твърде симпатичен.
Наздраве!
П.П. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието си извади рамото на тренировка и сега ми го раздава със спортна травма - с една дума да го пишем бегал за селскостопански дейности. Трябва да му мисля друг тормоз.
Пия си сам бирата и гледам през прозореца как бели и черни облаци се обгръщат, гърчат и сливат .....Готино ...
Може да е от пиенето, но нещо еротично има в небето....
Добре, че утре рано отивам да бачкам на вилата, та да не мисля за глупости...
Ама си и ти ... Що не я целуна, бре!? Харно щеше да ми е на душата, дето знам, че принцеса ти лази по нервите.
Наздраве!
Да, бе, да, а ако изскочи некой принц да ти го пращам те учи на трудолюбие. Да развалям хубавата ленива кака. Не мога! Я, там при съседа, пък ще гледам появил ли се нов член в домакинството. Наздраве за осуетени превратности в живота!
Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин .. Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....
пп Добре, че Лелчето черпи, та малко даврандисах .....
Викай някоя да ти прави компания, щото пиенето сам докарвало до алкохолизъм.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Благодарско! Денят се очертава да е твърде симпатичен.
Наздраве!
П.П. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието си извади рамото на тренировка и сега ми го раздава със спортна травма - с една дума да го пишем бегал за селскостопански дейности. Трябва да му мисля друг тормоз.
Мечо
Добре започва денят! Чуждите дертове са мехлем за душата. Не щем я да съм добре, а Вуте да е у дълбокио Искър и да джапа сред жабите. Преди 4-5 дена открих голяма жаба под ревена. Рекох си, трябва я пробутам на съседа му плаши челядта. А тоя шмекер я видял и ми свил стартовия екземпляр на зоологическата градина.
Ама си и ти ... Що не я целуна, бре!? Харно щеше да ми е на душата, дето знам, че принцеса ти лази по нервите.
Наздраве!
Мечо
Коментар