If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Въображението е велико нещо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А ..., и ходилцето барабар с изящното ми глезенче, игриво ща надничат изпод гащата.
Наздраве!
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Некой пусна тоя слух или съм недоразбрал. Да им минат спокойно и плодотворно събитията.
Вчера ми правиха домашно гювече фламбе. Подръчна, но ефектна кулинария. Добре че не използваха ракия, а син спирт за горене. Иначе щеше ми тежи на съвестта похабената ракия.
Каза, че може би не е най-добрия по приспиването но се сещал за две неща - едната известна на всички приспивна музика от Брамс, и още тази - https://www.youtube.com/watch?v=W0hZQgKO1J0 )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Добра вечер Леля!!! Днес съм настроено особено и ми се иска като отваряме кръчмата още на входа да гърми нещо тържествено вечно или възвишено ако може разбира се, (а не да вие некоя вълчица като софи маринова) затова помолих падре да предложи нещо, а той обикновено винаги има готови решения и веднага се отзова -"разбира се захарче, ето ти нещо каквото май отговаря на заданието" - и даде това, https://www.youtube.com/watch?v=I-BY...C7u2Nw&index=2 Хареса ми доста, въпреки че има риск вълчиците да освободят местата щом го чуят ))))) Затова наздраве и за тържеството на духа))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Дамата ша ражда. Тамън почна ни търпи простотиите и хоп дългосрочен отпуск. Все пак имаме малък принос за отпускане на клещите. Разхвърлям около си простота свещена, та все някой дано поеме. А психоанализата не е моя специалност. Анализирам с удоволствие алкоизцепки.
Охоооо ...и психо анализ ми правиш....
Кака е умна затова....
Аз съм прост с голямо его...
Наздраве !
пп Абе няма ли Моди да ми изтрие простотиите..Къде е Дамата ? Къде е.....?
Дамата ша ражда. Тамън почна ни търпи простотиите и хоп дългосрочен отпуск. Все пак имаме малък принос за отпускане на клещите. Разхвърлям около си простота свещена, та все някой дано поеме. А психоанализата не е моя специалност. Анализирам с удоволствие алкоизцепки.
Изпробвам граници на търпимост на бъзик. По-ниски от на Кака. Темата за пеенето хич не я пое. Язък! Все пак в част от бъзиците навлизаш, което те прави достоен за нови. И отвръщай по смело. Кака вече като трофей ме вижда, закачен в механата - уааааа.
Охоооо ...и психо анализ ми правиш....
Кака е умна затова....
Аз съм прост с голямо его...
Наздраве !
пп Абе няма ли Моди да ми изтрие простотиите..Къде е Дамата ? Къде е.....?
Коментар