Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..
Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....
пп Добре, че Лелчето черпи, та малко даврандисах .....
Преди 4-5 дена открих голяма жаба под ревена. Рекох си, трябва я пробутам на съседа му плаши челядта. А тоя шмекер я видял и ми свил стартовия екземпляр на зоологическата градина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро . За мен кафе , а за клиентелата и персонала - на корем. Кой , каквото му се иска. Черпя . Имам повод
https://m.youtube.com/watch?v=Sb5OdPnSdvI
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Зъби тракат, ръце треперят, чаша се разлива - Кака чака в шубрака..... с фотоапарата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро . За мен кафе , а за клиентелата и персонала - на корем. Кой , каквото му се иска. Черпя . Имам повод
https://m.youtube.com/watch?v=Sb5OdPnSdvI
Наздраве за повода, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И паметлива и злопаметна.Изключително подходяща комбинация се оказа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеХм, паметлива или злопаметна? За мен все през оптика си спомня. Ама не са розови очила.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щом Тянка честити и иска коняк с торта, значи не случайно помни тоз ден....
Нада се на почерпка и пази линия от седмица....
Кът знам колко е паметлива, има около стотина дати в главата...Праща поздрав и софрата е сложена.....После, що малката черна е станала още по-малка......
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКаза, че може би не е най-добрият по приспиването но...))
Даммм, НИЕ, които не сме най-добри "по приспиването"... Коя ли пък може да бъде причината? Кое е нещото, което те кара да си неспокоен...
... И се чудя! "...де отиват - не зная, цяла нощ се чудя... и от чудене сутрин се будя!" /съвсем като в стихчето на Елисавета Багряна/
ЧРД и наздраве за празнуващите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щом Тянка честити и иска коняк с торта, значи не случайно помни тоз ден....
Кът знам колко е паметлива, има около стотина дати в главата...Праща поздрав и софрата е сложена.....После, що малката черна е станала още по-малка......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Недоразбрал съм повода явно. Наздраве и много успехи на зодиакалния колега!
Коментар
Коментар