If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, със съпругата немаше чувство за вина. Тя не си падаше по тея женски тънкости – да ме върти на женски шиш – и ако премълчаваше нещо, наистина го премълчаваше. Така се стигна и до развода
А у нашто домочадие никой не си премълчава. Все едно всички сме на фотосинтеза и се борим за място под слънцето.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Като си рекъл да е Бетовен - хубаво!
Преди време бях споделил, че доколкото кисна пред компа, предпочитам това изпълнение: LoLa & Hauser - Moonlight Sonata
Кака Лола е един руски пожар от републиките, която се прави на чиста американка и уроци дава, ама само за напреднали в материала.
Сега се упражнявам за да стигна до ниво "напреднали". Тях ги приемат така : Piano Training with Lola Astanova
За таксата още не съм питам.
По всичко личи, че ще е висока!
У вашто домочадие нещо подобно на английския виц, де правителството не може да е виновно за всичко. Част от вината трябва да се поеме от съпруга/съпругата.
Наздраве!
А, със съпругата немаше чувство за вина. Тя не си падаше по тея женски тънкости – да ме върти на женски шиш – и ако премълчаваше нещо, наистина го премълчаваше. Така се стигна и до развода
Ау!
Благодаря за доброто мнение, но... съм си аджамия, независимо от годините ми, и се не знам какво не ми казвала или какво аз не требело да ѝ казвам. Та се се оказвам виновен за нещо
У вашто домочадие нещо подобно на английския виц, де правителството не може да е виновно за всичко. Част от вината трябва да се поеме от съпруга/съпругата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нещо ми подсказва, че ти доста добре знаеш, какво не ни казват жените и за това италиански не ти трябва!
Ау!
Благодаря за доброто мнение, но... съм си аджамия, независимо от годините ми, и се не знам какво не ми казвала или какво аз не требело да ѝ казвам. Та се се оказвам виновен за нещо
Виж са!
Инвеститорите си падат малко сухари, немногословни и много бързо вързах картината, че сред такава изявена плеяда майстори на късия разказ, нямам никакъв шанс да блесна на небосклона.
Викам си - колкото и да е досадно и времеядно, опитай в друг жанр
Важното е да не си в
Виж са!
Инвеститорите си падат малко сухари, немногословни и много бързо вързах картината, че сред такава изявена плеяда майстори на късия разказ, нямам никакъв шанс да блесна на небосклона.
Важното е да не си в
Виж са!
Важното е да не си в
Тодоре, известно време се борих с някакъв вирус в компютъра, правех го сам и при ясното съзнание, че от това нищо не разбирам, но ми се струва, че успях до някъде. После констатирах, че нещо не ми се пише, а и не знам откъде лепнах тази гадост, но като стане дума болки в гръбнака и кръста, веднага излизам от прикритието и ставам солидарен. И аз си нося последиците от славно спортно минало. Залавям се, че при всяко движение първо съставям карта в главата си, как да го направя, пък после действам.
Много е натоварващо дори и само като емоция, особено за хора, които са дейни - спортуват и работят.
За плуването и укрепване на мускулатура с подходящи упражнения сега няма да говоря - предполагам, че с теорията си запознат.
Искам само да дам информация за две места в София, които по данн и от първа ръка помагат.
1. В Пета Градска има един Гръбначен Център
Моя приятелка направи там някаква лазерна процедура по отстраняване на елементи от изтекло и притиснато вещество от гр. мозък и допълнително някаква процедура с озон за свиване на гр. мозък. Просто се изправи и тръгна.
Частично се поема от Касата има и доплащания.
2. Другото място, където също помагат, но предполагам, че мястото е подходящо за хора, които имат специални частни здравни застраховки е : Американска клиника за гръбначни заболявания
Там всичко е платено. Говорих с тях веднъж по телефона, но не ми дадоха необходимата информация. Елате тук - всичко ще ви обясним!
Субективната ми преценка е, че за някои пациенти мястото може да е много полезно. Не визирам терапията им, която не познавам, а големите им възможности за диагностициране и съставяне на пълна картина на гръбначните проблеми. За лечението може вече да се мисли отделно.
Коментар