If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ходиш у хабитата по празниците, дишай спокойно. Отстрелването ти се отлага, щото ще ходя у Чужденеция. Аборигените там се нуждаят от мъдрите ми съвети.
Наздраве!
Примамваш ме тииии, ти кацна на мушката. Ама и да хода, ще ли ти кажа. Но на тоя дъжд ще се размине. А ти все пак залягай в калта и чакай. Наздраве за сухите и мокрите тренировки!
Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..
Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....
пп Добре, че Лелчето черпи, та малко даврандисах .....
Добре започва денят! Чуждите дертове са мехлем за душата. Не щем я да съм добре, а Вуте да е у дълбокио Искър и да джапа сред жабите.
Преди 4-5 дена открих голяма жаба под ревена. Рекох си, трябва я пробутам на съседа му плаши челядта. А тоя шмекер я видял и ми свил стартовия екземпляр на зоологическата градина.
Така съм ядосан и гневен, че съм на 2 вида успокоителни и 1/2 аспирин ..
Сега имам намерение да си сложа една бутилка уиски под бюрото и да си отпивам по малко....но често....
пп Добре, че Лелчето черпи, та малко даврандисах .....
Зъби тракат, ръце треперят, чаша се разлива - Кака чака в шубрака..... с фотоапарата.
Ако ходиш у хабитата по празниците, дишай спокойно. Отстрелването ти се отлага, щото ще ходя у Чужденеция. Аборигените там се нуждаят от мъдрите ми съвети.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Щом Тянка честити и иска коняк с торта, значи не случайно помни тоз ден....
Нада се на почерпка и пази линия от седмица....
Кът знам колко е паметлива, има около стотина дати в главата...Праща поздрав и софрата е сложена.....После, що малката черна е станала още по-малка......
Мани, въобще не ща да се сещам за нея. Щот са потискам като я видя.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар