Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Нищо не казвам, нищо не продумвам.... само мълчаливо пиша на жена ти писъмце.
Коментар
-
Хааааааааааааааааааааа...... поверили на Кака разсада!?! Е нема такъф наивен мъж. Кат се върне ще завари оклюмали главици.
П.п. Говорещият си с магнолии го прави след третата дюлева и втората среща с дръжката на мотиката.
Начи...Забелязвам лошо твое проявление....Нещо злословиш по мой адрес...
И то с нескрито удовлетворение...
пп Какво правя, че забравих отде почнахме....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що пък от 19 век!? Може да се докараме с едни буркини от 21 век.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Въх Тянке....
И жената е в на 3000 км....
пп Няма никакъв намек....Да не би сега Тракащия да започне да злослови...
Коментар
-
От едното женско любопитство ще да ти задам един въпрост - намаляването на количеството за сметка на повишаването на качеството на процеса ли е?
Наздраве!
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието отива в командировка в странство. От сега се е затюфкал как ли ще се отрази неговото отсъствие връз разсада, дето ми го оставя на отговорно пазене.
Ех, Боже! Божке, ле ...! Какви мъже се навъдиха по тез географски ширини - един си говори с теменужки, друг с магнолии, тез дето са от по-селскостопанските райони - с разсади на домати, пипери и патлажани ... Мъкааа
Наздраве!
П.п. Говорещият си с магнолии го прави след третата дюлева и втората среща с дръжката на мотиката.
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието отива в командировка в странство. От сега се е затюфкал как ли ще се отрази неговото отсъствие връз разсада, дето ми го оставя на отговорно пазене.
Ех, Боже! Божке, ле ...! Какви мъже се навъдиха по тез географски ширини - един си говори с теменужки, друг с магнолии, тез дето са от по-селскостопанските райони - с разсади на домати, пипери и патлажани ... Мъкааа
Наздраве!
И жената е в на 3000 км....
пп Няма никакъв намек....Да не би сега Тракащия да започне да злослови...
Коментар
-
Тва за секса ли пишеш...Там го карам така нарядко... Пиенето требва да е ежедневно...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тва за секса ли пишеш...Там го карам така нарядко... Пиенето требва да е ежедневно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАх защо не се ожених за Пишта-пух-нагел...? ( или нещо подобно)
пп Аз пръсках преди дъжда и пак ще трябва да повтарям...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А като дойде време за море се чудите кви бански от19 век да навлечете да се не виждат паласките. Въздържание трябва - през ден, през два.
Мечо
Коментар
-
А като дойде време за море се чудите кви бански от19 век да навлечете да се не виждат паласките. Въздържание трябва - през ден, през два.
Коментар
-
Стига си плашил хората с ядене и пиене.....
Аз си пия бирата и ми е гот...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБури и градушки се задават. Време за пиене през уикенда, а не да се тъпчете с агнешко.
Аз си пия бирата и ми е гот...
Наздраве !
Коментар
Коментар