Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Нагоре хич не е интересно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес стария Бен се чувства дащен ..... черпЪ целата Кръчма кой к'вото душа му иска ....
Да си жив и здрав !
Иляди да са тез около теб, които да си спомнят кога ти е тоз ден щастлив !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес стария Бен се чувства дащен ..... черпЪ целата Кръчма кой к'вото душа му иска ....Че имал късмет да не е в състава му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Въображението е велико нещо.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Те така почва разврата, от едното глезенче уж. А ако по бикини или монокини дори, никой му не прави впечатление. Наздраве за играта на мистерията на забулените.форми и проформи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКо прайте уа,що сте тъй настръхнали?
Нещо ретрограден Меркурий,или повече алкохолец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А ..., и ходилцето барабар с изящното ми глезенче, игриво ща надничат изпод гащата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Вярно ли ???
Да са живи и здрави !!!
Наздраве !
Вчера ми правиха домашно гювече фламбе. Подръчна, но ефектна кулинария. Добре че не използваха ракия, а син спирт за горене. Иначе щеше ми тежи на съвестта похабената ракия.
Коментар
-
Каза, че може би не е най-добрия по приспиването но се сещал за две неща - едната известна на всички приспивна музика от Брамс, и още тази - https://www.youtube.com/watch?v=W0hZQgKO1J0 )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар