Бури и градушки се задават. Време за пиене през уикенда, а не да се тъпчете с агнешко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАх защо не се ожених за Пишта-пух-нагел...? ( или нещо подобно)
пп Аз пръсках преди дъжда и пак ще трябва да повтарям...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ко се пънеш да пишеш неграмотно...Не мож ме стигна. Хич и не се опитвай !
Кажи ( пиши) кво свърши в туй прекрасно за работа време ? Не кът мен да се харча в дъжда залудо....
Напръскай дръвчетата с нуреле и акробат в едно, че стана топло и ще гъбясат....
пп Къщата е супееер !
Наздраве !
Днес посадих тиквичките и чушки некви се жертвах за пръв път от Бриколаж. Утре доматето. Вчера салатата за ракийката от мой салатки. Минах на частично сомоудовлетворяване на не особено високи кулинарни нужди и потребности. А пръскането го минах вече неясно с какво - против въшки, ръждиви петна и сочни червейчета. Наздраве за семейство Мейзга и техните тлъсти червеи. Би трябвало да помниш тази унгарска анимация. Не ни се изкарвай младеж.Last edited by Trakatrak'; 02.05.2017, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Драга Кака, дай ми шанс. Пуцай с халосни да плашиш гаргите. Да пием за халосния изстрел на крайцера Аврора. Добре че халосен, щот ако боен, кой знай кво щеше да последва.
Разклати ги !
Коментар
-
Всеки път фърлам 20 стинки у реката росна, да са вратам на туй убаво место. А вчера черпавах заради Чичин, що ма провоцира да работа и заради Кака Тянка Мижащото Очо, що като сравних мойта трудова дейност с нейните пет мушката, се възгордех. Голема вреда и щета ми нанесохте. Наздраве за почерпките.
Кажи ( пиши) кво свърши в туй прекрасно за работа време ? Не кът мен да се харча в дъжда залудо....
Напръскай дръвчетата с нуреле и акробат в едно, че стана топло и ще гъбясат....
пп Къщата е супееер !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Не мое ми се разхождаш из хабитата когат та сварата свари и да се измъкваш без да понесеш финансова отговорност.
Наздраве!
Коментар
-
Драга Кака, дай ми шанс. Пуцай с халосни да плашиш гаргите. Да пием за халосния изстрел на крайцера Аврора. Добре че халосен, щот ако боен, кой знай кво щеше да последва.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Взе ли нещо и има ли разно интересно?
Ама до капаните стигнах. ,наздраве.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Честит празник и на теб и на целокупната отрудена клиентела на Кръчмата!
Тез лигавщини с фотолова ги прилагай на некой друг. При мен подхождай с повишено внимание, че да не ти окича трофея у механата, де е спретната у Чужденеция.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Честит празник на работягите.
Кафенце в морската,Откриха Флората,отивам да си взема някое разтение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
В тва убаво време ич не ми се работи .....
От ранна утрин ме удря на наздравици ...
Наздраве !
Коментар
Коментар