Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Защо пък на мен - ЧЕРНАТА точка? Черният цвят не е много хубав... Аз само препредадох думите на малката рибарка. Тя така искала: покрай рибката да има и малко бяло сосче, със зелени листенца /колебая се, дали босилекът отива на това..., но защо го допускам, ли..., защото от Гърция такъв кичест босилек си взех..., мммм - нежни, светлозелени листенца и аромат !!! - няма нищо общо с месестите тъмнозелени листа на тоя, който съм виждал тук.../... Добре, де - щом дамата желаенякаква добавка към рибето - защо пък трябва да се противопоставяме, само защото такъв бил канона... В края на краищата - тук пишат и контролират написаното съвсем нормални хора, със свои съвсем нормално изглеждащи страсти, насочени и към възпроизводството - нещо, което трябва - не само да се дискутира, но по-често - И да се случва в тая страна...
Щом Тя иска нещото - аз само му дадох гласност, откъде пък тая "черна" точка? Разбирам да се чернееше нещо по снимката, а то - всичко е бяло-беленичко, гладко и съвършено... Ми - аз никога не съм претендирал, че съм спец по женскиТЕ желания, които нямат чет! Айде сЯ и ти - как ми разкриваш кусурите...
От друга страна - дамата пита, защо рибето било зяпнало така /драматично, според нея/? Това е дъъъълга тема. Дъъъълга, почти колкото "борбата", за да може /дамата/ да извади рибето с въдицата... Разбира се, че рибето не е зяпнало драматично, а по-скоро - това е неговата усмивка, щастлива и пълна с желания...

Хубав ден!

Коментар