Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не, бе, то станало вече. При това по простия начин, с натрупване и чакане дългосрочно. Всичко е станало на пръст рохкава, само клечките стърчат, що не ги дребня. Имам големи количества, но ме мързи го разфърлям. Иначе оборски не ползвам.
Ако те мързи - ще ме викнеш да поработя и да те почерпя с една малка дюлева от 50 гр....
Шегувам се !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Миналата седмица скариди, сега миди....
Мамун направил удар на Форекса....
Наздраве !
Коментар
-
Миналата седмица скариди, сега миди....
Наздраве !
А пазарите малко са ми напрегнати в момента
Коментар
-
Нищо няма да му стане...Просто, няма да стане...
На тези дрожди, бактерии и квото има там, им трябва положителна температура над 18 градуса и влага...Затова трябва да ги топлиш, обръщаш, поливаш и т.н. Като ги завиеш с найлон , ще ги покриеш с листа и клонки.. Като се смачкат ще им сложиш още материал...Ако си слагал трева , ще добавиш шума, после тънки клонки, после свежа трева и така ще редуваш......Ще купиш две - три торби с български компост и ще ги добавиш за мая....
То, правенето на компост е проста работа, но не е за "прости" люде.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!
Мидите - почти готови. От Чили, ама на кой му пука.
Чудя се Мерло ли или Каберне - чилийско от това не ям.
Наздраве ви!
Наздраве !
Коментар
-
Да ти имам диетата - земна ябълка с ракия. Тая ябълка кво става от нея? Гледах я наскоро по пазарите, но бях отишъл за сланинка, а не за изкопаеми.
Миналата година не успях да я изкопая цялата и сега е плъзнала ....Извадих една кофа от 1/4 от мястото.....
Коментар
-
Тя това чака жената, да запееш в банята и кат те фрасне се умълчиш, да разберат съседите кой командва в къщата.Що да го завивам компоста? Не ми е спешен. Пък кво ще му стане от студа?
На тези дрожди, бактерии и квото има там, им трябва положителна температура над 18 градуса и влага...Затова трябва да ги топлиш, обръщаш, поливаш и т.н. Като ги завиеш с найлон , ще ги покриеш с листа и клонки.. Като се смачкат ще им сложиш още материал...Ако си слагал трева , ще добавиш шума, после тънки клонки, после свежа трева и така ще редуваш......Ще купиш две - три торби с български компост и ще ги добавиш за мая....
То, правенето на компост е проста работа, но не е за "прости" люде.....
Наздраве !
Коментар
-
Голяма философия.....
Пуска два сребреника и една жълтица в каната с вода и лочи колкото душа му сака.....
Има киселини и алкалната вода му облекчава рефлукса....Далеч по ефективно е да си пие апчета за тази работа и да си провери каква му е болката....
Между другото само ще спомена( като водопроводчик ), че половината болести в организма идват от лошо действие на стомах и черва....
Аз имам доста неприятна аритмия, която се дължи на повишена киселинност в стомаха....факт !
Днес съм бесен !!!! Пазя диета ! Не ям сладко и шоколад......Кунките ми треперят кът видя мед.....
Рупам земна ябълка и пия ракия. !
наздраве !
Коментар
-
Чугунът крехък бре....
Мойта дървена тиква не се бои от чугун....
пп Що да ме вразумява.....? Какво ми е ?
Сутрин си пея " красив съм , щастлив съм , богат съм... "
И да покриеш компоста с найлон.Що да го завивам компоста? Не ми е спешен. Пък кво ще му стане от студа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТвърд и тежък чайник за вкусен чай. И да има жена му на Чиче с какво да го вразумява.
Мойта дървена тиква не се бои от чугун....
пп Що да ме вразумява.....? Какво ми е ?
Сутрин си пея " красив съм , щастлив съм , богат съм... "
И да покриеш компоста с найлон.
Коментар
-
Минавай на сребърна вода. Пък ако не си скъперник голям, питай Импето как да забъркаш златната.
Пуска два сребреника и една жълтица в каната с вода и лочи колкото душа му сака.....
Има киселини и алкалната вода му облекчава рефлукса....Далеч по ефективно е да си пие апчета за тази работа и да си провери каква му е болката....
Между другото само ще спомена( като водопроводчик ), че половината болести в организма идват от лошо действие на стомах и черва....
Аз имам доста неприятна аритмия, която се дължи на повишена киселинност в стомаха....факт !
Днес съм бесен !!!! Пазя диета ! Не ям сладко и шоколад......Кунките ми треперят кът видя мед.....
Рупам земна ябълка и пия ракия. !
наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлкална(жива) вода.
Туй ми е новото питие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Никъв. Пих такоз у Златоград и май в кафенето от клипа. Нормално турско кафе, правено на пясък. Ами иначе дамата е голяма атракция и се радва на огромен интерес.
Наздраве!
Коментар
Коментар