Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С дълголетие бре....
И с приятели !
Наздраве !
Земята много замръзнала, не се лъжи по слънчицето, освен за разходка. Днес едва откопавах компоста откъм огряната страна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не, бе, жлъчката от яд и жалост. Кат ти гледам заарта, ясно ми е що си на 2х30. Дано не падам до твойто долно ниво. Щото малко е по-зле от хич. Само те раздразва. И как ще ги изпразниш тея запаси, де си ги набутилчил?
И с приятели !
Наздраве !
Коментар
� -
Нали беше язва бре ...?
Симулант.....
пп Днес бях на дофтур - захарта 8.5, хемоглобина 165.....
Трябва ми нещо младо - да ми точи кръвчицата и да ме изтощава .....
Казвам го на жената ...."За лек трябва разнообразие", но тя хвана ножа и точилката...Щяла да ми пуска кръв и да ми топи захарите.....
Къв Човек...
Наздраве !
Коментар
� -
Пак се изхитри! Знаеш, че винце не пия, особено пък гъсто, та сега ще гледам как Кръчмата ми изпива почерпката. Ох, жлъчката ме среза.
Симулант.....
пп Днес бях на дофтур - захарта 8.5, хемоглобина 165.....
Трябва ми нещо младо - да ми точи кръвчицата и да ме изтощава .....
Казвам го на жената ...."За лек трябва разнообразие", но тя хвана ножа и точилката...Щяла да ми пуска кръв и да ми топи захарите.....
Къв Човек...
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Широка душа и свежа памет относно алкохолните ти привички.
[ATTACH=CONFIG]n3148878[/ATTACH]
Наздраве!
Коментар
� -
tnm може да не черпи щото е стипца на латиница, ала Тянка на кирилица е широка душа балканска. Слагай шишето на масата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Шегаджия. Колку пъти да напиша на всеуслошание, че tnm не черпи!?
Наздраве!
Коментар
� -
Един съвет от мен - с пияна жена и улично куче не се занимавай.....винаги има опасност да те охапе..
Добро утро !
Наложи се да изпия набързо 50гр ,10 годишна "Плиска"...Загря ми се джигера и ми стана убаво на душата....
Да има пияни студентки наблизо...?
наздраве !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестито Св. Анна - Ден на майчинството! Поздравления за всички майки, пък може и за Чиче, че той с неговите ракиени за паси може да мине за майчица на ротата, пардон, темата. Пък дано се сети почерпи некой ден с дюлова, 2006. Но само ако има надпис` че нещо забравя кое първака, кое патокито. На Хемилио пък му напомняме, че е порядъчно женен мъж и... не е редно да пропуска толка студентки не полегнали и не завити. Нуждаят се от грижи горките и жена му би го разбрала. А кака с тези две виши да беше извадила по едно шише, наместо се оплаква, че купонът на второто не вървял. Ми първи 8 декември най-весел. Една търновчанка я карах да си събуе чорапките и да мачка картофите, че закъснявахме с пюрето. Младиниии!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Честито Св. Анна - Ден на майчинството! Поздравления за всички майки, пък може и за Чиче, че той с неговите ракиени за паси може да мине за майчица на ротата, пардон, темата. Пък дано се сети почерпи некой ден с дюлова, 2006. Но само ако има надпис` че нещо забравя кое първака, кое патокито. На Хемилио пък му напомняме, че е порядъчно женен мъж и... не е редно да пропуска толка студентки не полегнали и не завити. Нуждаят се от грижи горките и жена му би го разбрала. А кака с тези две виши да беше извадила по едно шише, наместо се оплаква, че купонът на второто не вървял. Ми първи 8 декември най-весел. Една търновчанка я карах да си събуе чорапките и да мачка картофите, че закъснявахме с пюрето. Младиниии!
Коментар
�
Коментар