If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито Св. Анна - Ден на майчинството! Поздравления за всички майки, пък може и за Чиче, че той с неговите ракиени за паси може да мине за майчица на ротата, пардон, темата. Пък дано се сети почерпи некой ден с дюлова, 2006. Но само ако има надпис` че нещо забравя кое първака, кое патокито. На Хемилио пък му напомняме, че е порядъчно женен мъж и... не е редно да пропуска толка студентки не полегнали и не завити. Нуждаят се от грижи горките и жена му би го разбрала. А кака с тези две виши да беше извадила по едно шише, наместо се оплаква, че купонът на второто не вървял. Ми първи 8 декември най-весел. Една търновчанка я карах да си събуе чорапките и да мачка картофите, че закъснявахме с пюрето. Младиниии!
Шегаджия. Колку пъти да напиша на всеуслошание, че tnm не черпи!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Честито Св. Анна - Ден на майчинството! Поздравления за всички майки, пък може и за Чиче, че той с неговите ракиени за паси може да мине за майчица на ротата, пардон, темата. Пък дано се сети почерпи некой ден с дюлова, 2006. Но само ако има надпис` че нещо забравя кое първака, кое патокито. На Хемилио пък му напомняме, че е порядъчно женен мъж и... не е редно да пропуска толка студентки не полегнали и не завити. Нуждаят се от грижи горките и жена му би го разбрала. А кака с тези две виши да беше извадила по едно шише, наместо се оплаква, че купонът на второто не вървял. Ми първи 8 декември най-весел. Една търновчанка я карах да си събуе чорапките и да мачка картофите, че закъснявахме с пюрето. Младиниии!
Язе съм приключил с вишуто,тескерето е у джеба,ама ми се студеней още.
Всяко нещо с времето си.
При вземането на първото вишу, големи купони. При фторото - скука.
Вярно, че колегите от първото бяха диваци от класа, па и преподавателите не лъжеха, ама дет се вика - все студенски живот трябваше да е.
Да, ама - не! Фторото си беше мъка откъм забавленията.
Наздраве!
Мечо
Щот са пияни кът дървета, съм им приготвил чорба от кисело зеле....
пп Тянке, кви са тия непознати думи, дето използваш - мутриматериална връзка ли беше, матримониалната връзка ли...не мога да я запомня за да те питам, та трябваше да копи.....
Ама ..., при тез проблеми, към салатата и туршията накълцвай и няколко листа от гинко, бре!!!!
Наздраве!
П.П. Форумът високоентелигентен, затова трябва да се изразяваме хакадемично.
Мечо
Да не би да си приготвил голяма кана с айран?
Наздраве!
Щот са пияни кът дървета, съм им приготвил чорба от кисело зеле....
пп Тянке, кви са тия непознати думи, дето използваш - мутриматериална връзка ли беше, матримониалната връзка ли...не мога да я запомня за да те питам, та трябваше да копи.....
Ии, к'во...ако беше без ангажимент ... създърма ли щеше да ядеш ...? (чудя се ...обявявайки бойкот на скопените емотикони ...хмм, ...превод - к'вито емотиконите, такъв и форумъъът/
Мани, и мен ич не ме кефят тез емотикони.
Наздраве!
Мечо
Ии, к'во...ако беше без ангажимент ... създърма ли щеше да ядеш ...?
На мен също ми стана интересно какво би я правил, ако е бил без ангажимент: ще я яде, ще я ближе, или пък само ще я подуши? /за саздърмата и "вързаното" куче си говорим, нали?/... Сетих се и за оная приказка, в която Господ решил да помогне на сиромаха и оставил на моста, по който той всеки ден минавал кесия с жълтици... Сиромахът в тоя ден решил да мине по моста за първи път със затворени очи...
Баси,един път ще вали създърма и кучето вързано.
Превод: навсякъде пълно с пияни студентки,а аз с ангажимент
Ии, к'во...ако беше без ангажимент ... създърма ли щеше да ядеш ...? (чудя се ...обявявайки бойкот на скопените емотикони ...хмм, ...превод - к'вито емотиконите, такъв и форумъъът/
Коментар