If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Начи си почнала да се заглеждаш в политиката...ааа..?
Правилно....
Наздраве !
Щот съм любознателна по природа. Ама ме мързи да пиша, пък и както написах преди време, не ме кефят разговори, при които липсата на доказателства се компенсира с използването на художествени определения.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гепи..Дай ПЕТ ....!
И ти си от моята партия....За сън си мислим....
Щот тия пусти - млади ( Кът Тракащия ), все на секс ги избива.....
То и аз съм на същия табиет. Докато един приятел след хапване гледа половин час да се разходи (не само за да избега от жена си). Наскоро четох изследване, че това правилния режим. А ако полегнеш след хапка-пийка, рефлуксът готов. Лятоска на жегата задължително дрямка ме наляга под чаршаф. Но сега се държа. Днес жребият ме крепеше да не премигам. А сексът го остави за на гладно, ама да си наранил девойката.
Човек като хапне и пийне на обяд, идва един дебел сънчо с розови гащи и му сяда на очите. Такъв е природният ред. Работенето след хапване и пийване е противоестествено.
И сичката кръв отива в стомаха да смели храната. За мозъка нищо не остава за оросяване и той подава сигнал за дрямка.
Хммм, да ... сиеста му викат Юг.
Наздраве!
Мечо
Биохимията не беше от любимите ми /макар, че имам висока оценка/, ама Физиологията на човека и жиутните ми беше доста интересна.
Ся, като си напъна умното мозъче и се замисля, то двете науки са неразривно свързанЕ.
Наздраве!
Мечо
Човек като хапне и пийне на обяд, идва един дебел сънчо с розови гащи и му сяда на очите. Такъв е природният ред. Работенето след хапване и пийване е противоестествено.
Гепи..Дай ПЕТ ....!
И ти си от моята партия....За сън си мислим....
Щот тия пусти - млади ( Кът Тракащия ), все на секс ги избива.....
Кално, кално, но всеки иска да си омазни ръчичките до лактите....
пп С тези "пости" и печени телета ще ни се искат...
Наивника си пече калмар а Тракащия за такъв дето потапял кораби си мисли....Малиий що мръвка ....
Наздраве !
Уж обядвах а се размечтах...То ядене без пиене, ядене ли е...? А то кът хапнеш и пийнеш, за какво друго да помислиш....незнам....
Коментар