IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение

Затуй ли на прасенцето му слагат лимон в устата? Хем вкусно, хем алкално.

Кално, кално, но всеки иска да си омазни ръчичките до лактите....

пп С тези "пости" и печени телета ще ни се искат...
    Наивника си пече калмар а Тракащия за такъв дето потапял кораби си мисли....Малиий що мръвка ....

Наздраве !
    Уж обядвах а се размечтах...То ядене без пиене, ядене ли е...? А то кът хапнеш и пийнеш, за какво друго да помислиш....незнам....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Затуй пък, лимоновия сок като попадне у организама ти, афтоматически става алкален.
      Наздраве!
      Затуй ли на прасенцето му слагат лимон в устата? Хем вкусно, хем алкално.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Затуй пък, лимоновия сок като попадне у организама ти, афтоматически става алкален.
        Наздраве!
        Така е кака,стар алхимик си ти
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Добра вечер мили хора.
          Наздраве.
          Алкалната вода лекувала всичко,ще видим....
          Ракията била с кисел характер , еми ще правим неутрализация с водата,и те така.
          Ама и месото било кисело-ееее,тва не мога го преживея...
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Студът се завръща. Горките хитровчани! За пет минути животът се обръща. Ако Булмаркет АД беше на борсата, също щеше да има сътресения. Кат седите на маса сещайте се поне за малко колко непредвидим е светът.

Коментар

• Добро утро и успешна седмица !

Коментар

• Добра вечер мили хора.
                Наздраве.
                Алкалната вода лекувала всичко,ще видим....
                Ракията била с кисел характер , еми ще правим неутрализация с водата,и те така.
                Ама и месото било кисело-ееее,тва не мога го преживея...
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

това не е октопод, а Кракен
                  Иначе имаше една книжка, в която главния герой убиваше октопода, който го беше нападнал, като му отряза главата със забиване на ножа и заъртане, а октопода го беше засмукал. После намери голямо съкровище. Френски автор май беше, ама пусто паметта ми изневерява
                  Аааа, това май съм го чел. Но имаше некви действителни уж случки на борби по палубата с пипалата. Също в Космос пускаха такива. Дори за Летящия холандец имаше такива предположения. Наздраве за соцсензационното четиво! От него разбирахме, че светът не само Млада гвардия, Чук и Гек или пък Тимур и неговата команда. Божке лееее, с името на трепача Тамерлан грижовно пионерче. Превратностите на историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

В детските книжки за мореплаване имаше картинки с такива, обхванали с пипалата си цели кораби. За един такъв шти трябва рецептата на сръбския бизнесмен, де прави парти с печен вол.
                    това не е октопод, а Кракен
                    Иначе имаше една книжка, в която главния герой убиваше октопода, който го беше нападнал, като му отряза главата със забиване на ножа и заъртане, а октопода го беше засмукал. После намери голямо съкровище. Френски автор май беше, ама пусто паметта ми изневерява
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Нямаш идея колко деЦки книжки и не само за мореплаване съм прочел. За такъв с цели кораби, освен донякъде Капитан Немо не се сещам.
                      Инак при октопода е важно, как да се приготви, така че да не стане жилав.
                      После е лесно. Джъз бъз на грил тигана и гасене със бяло винце, лимон и зехтин. Или едно от трите
                      Малко си чел значи или много си разминаваме набора.. Моите книжки май бяха за действителни случаи. Има схема на колко минути готвене мускулът се отпуска. Трябва се готви точно толкова. Но съм я забравил.

Коментар

В детските книжки за мореплаване имаше картинки с такива, обхванали с пипалата си цели кораби. За един такъв шти трябва рецептата на сръбския бизнесмен, де прави парти с печен вол.
                        Нямаш идея колко деЦки книжки и не само за мореплаване съм прочел. За такъв с цели кораби, освен донякъде Капитан Немо не се сещам.
                        Инак при октопода е важно, как да се приготви, така че да не стане жилав.
                        После е лесно. Джъз бъз на грил тигана и гасене със бяло винце, лимон и зехтин. Или едно от трите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Не съм правил октопод. Тънкана занаят е. Ще се пробвам другата седмица. Ако знаете как - думайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Става, разбира се но за три години ...Ако го обгрижваш - за една ..Ще вземеш една пластмасова каса на дупки и ще го сееш....

Ако те мързи - ще ме викнеш да поработя и да те почерпя с една малка дюлева от 50 гр....

Шегувам се !

Наздраве !
                            Не те лий срам! Хем ше чиракуваш, хем малка дюлева. А обучението, което сам ще си пруведеш, толку ниску ли гу уценяваш. Я не се излагай. Седам на маса с бутилка. 2х30 за тебя, останалото го прибирам в тумбака. Айде, че кюфтенцата загоряха, пък чакат да ги обгрижа набързо.
                            Last edited by Trakatrak'; 10.12.2016, 20:56.

Коментар

Нашироко живее по постито. Откак му казаха, че калмари може и му докараха голем октопод от океана. Само да се не съживи и го пипне за гръцмуля.
                              Не съм правил октопод. Тънкана занаят е. Ще се пробвам другата седмица. Ако знаете как - думайте.

Коментар

Не, бе, то станало вече. При това по простия начин, с натрупване и чакане дългосрочно. Всичко е станало на пръст рохкава, само клечките стърчат, що не ги дребня. Имам големи количества, но ме мързи го разфърлям. Иначе оборски не ползвам.
                                Става, разбира се но за три години ...Ако го обгрижваш - за една ..Ще вземеш една пластмасова каса на дупки и ще го сееш....

Ако те мързи - ще ме викнеш да поработя и да те почерпя с една малка дюлева от 50 гр....

Шегувам се !

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X