Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3149819[/ATTACH]
Снежни кристали, нека вали. Кристалната мастичка радва всички пияници и пиянички.
Значи: две стройни дами /едната - на 30+, а другата - на 30-/ бяха причина за един мой полет. Разбира се - една /трета - 30+/ дама, с много изразителни "очи", но и всичко в нея си беше точно изразително - имаше добрината и хубавата усмивка - да ми посочи най-прекият път до летището, което пък ми спести доста време в милионния град /което, само по себе си е и доста средства.../ Отправяйки ме в правилната посока - третата дама едва ли е подозирала, че по силата на жребия, в самолета ще попадна в приятната компания на дама /30-/... Вече летя и си лафим с тая, четвъртата. За кВо ли, толкова? За различни неща /от живота/.
Рекламните материали пред нас - на няколко езика... В подробности беше обяснено и за това, как се консумира /пие/ узото. Акцентът в статията беше върху това, че е неправилно тази напитка да се изстудява до получаване на кристали, защото маслените извлеци /там пишеше - вид смоли/ - се пресичат, като се отлагат по повърхността на съда - и повече не могат да възвърнат първоначалната си структура и консистенция - нещо от рода... По тия причини узото не трябвало да се изстудява до образуването на кристали, а било добре по желание - да е охладено, или да се предлага топло, или със студена вода...
Умувахме при полета с красивата ми спътничка, кое е правилно в случая, защото и тя не беше чувала такива факти. Разбираемо: 30- /минус/.
Дали горното се отнася и за мастиката - нямам идея. Доста хора поставят знак за равенство между двете питиета.
Наздраве: без кристали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Начи си почнала да се заглеждаш в политиката...ааа..?
Правилно....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУуау, половината Политика е в секси килотен цвят. Голямо триене е паднало.
Наздраве!
Правилно....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Въъъздаржателка!!! (Казано с погнуса.):p
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз ща са въздържа. Не го харесвам туй питие.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3149819[/ATTACH]
Снежни кристали, нека вали. Кристалната мастичка радва всички пияници и пиянички.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Снежни кристали, нека вали. Кристалната мастичка радва всички пияници и пиянички.Last edited by Trakatrak'; 13.12.2016, 09:41.
Коментар
-
Гепи..Дай ПЕТ ....!
И ти си от моята партия....За сън си мислим....
Щот тия пусти - млади ( Кът Тракащия ), все на секс ги избива.....
Коментар
-
Гепи..Дай ПЕТ ....!
И ти си от моята партия....За сън си мислим....
Щот тия пусти - млади ( Кът Тракащия ), все на секс ги избива.....Last edited by Trakatrak'; 12.12.2016, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Човек като хапне и пийне на обяд, идва един дебел сънчо с розови гащи и му сяда на очите. Такъв е природният ред. Работенето след хапване и пийване е противоестествено.
Хммм, да ... сиеста му викат Юг.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Така е кака,стар алхимик си ти
Ся, като си напъна умното мозъче и се замисля, то двете науки са неразривно свързанЕ.
Мечо
Коментар
Коментар