IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имАл съм честта да посетя, тая сбирка...
    МНОГО е добре.. (въпреки 10Е халбата. Литрова верно)
    НО,
    има и таквиз костюми, но навлечени на НЕГРИ...
    Е мнооо е странно..
    МНОО..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Мъка, мъка, мъкааааа. Видно е, че при момчетата някои условни рефлекси си остават за цял живот
      При момчетата бирата си е условен рефлекс, ама чак сега забелязах, че има някаква бира на снимката.

Коментар

Мъка, мъка, мъкааааа. Видно е, че при момчетата някои условни рефлекси си остават за цял живот
        Тук голяма дилема, келнерката или бирата? Днеска е хладно и влажно. Следователно!!!
        П.п. Не консумирайте такава бира с такава келнерка наедно. За да се не изложите.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Коле,ти си стой в склада и брой саламите и туршията,аз говорех за келнерка от октоберфеста,ония дето носят големите халби,с големите....
          Кака,дай снимков матриял,да онагледим.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Пепел ти на клавиатурата /умерен, неумерен ...,все си е трудов Интусиазъм/
            Наздраве!
            То така се нарича за маскировка само. Ама като не си ходила в казармата, отде да знайш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Пак си свирил на чело. Притесняваш дамите, че докато свириш с челото по бюрото, ще изпаднеш в несвяст и ще им се наложи да те свестяват с манипулация уста в уста.
              Вчера обрах асмите. От късна сутрин до ранно смрачаване. После приготовлявах матряла. Сега лежа, кихам, недоспал, отпаднал. Май вирус А(лко) ма отнесъл. Но поне ше има кво да почерпа. Щото на крепостничеството с роднинския ремонт му се вижда края и е редно ви сложа една трапеза за компенсация за учестяващия виртуален тормоз. То пък после почват други ремонти. Упфффф, наздраве за умерения трудов ентусиазъм. Съвсем умерен.
              Пепел ти на клавиатурата /умерен, неумерен ...,все си е трудов Интусиазъм/
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Вдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....

!
                Пак си свирил на чело. Притесняваш дамите, че докато свириш с челото по бюрото, ще изпаднеш в несвяст и ще им се наложи да те свестяват с манипулация уста в уста.
                Вчера обрах асмите. От късна сутрин до ранно смрачаване. После приготовлявах матряла. Сега лежа, кихам, недоспал, отпаднал. Май вирус А(лко) ма отнесъл. Но поне ше има кво да почерпа. Щото на крепостничеството с роднинския ремонт му се вижда края и е редно ви сложа една трапеза за компенсация за учестяващия виртуален тормоз. То пък после почват други ремонти. Упфффф, наздраве за умерения трудов ентусиазъм. Съвсем умерен.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Не разбираш много ...от женски колективи
                  Не разбирам ич

Коментар

• И шъ ви замоля много ...стига с тия келнерки
                    Минала е кръчмата и през тоз преход

Сега е на добра воля и на самообслужване ... и на черпене ))
                    Има си и склададжия за специални поръчки )
                    Кво още искате ...имаме си от януари до декември все фестове ))

Наздраве кръчмата )

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      коцкар
                      Не разбираш много ...от женски колективи

Коментар

• Коле,ти си стой в склада и брой саламите и туршията,аз говорех за келнерка от октоберфеста,ония дето носят големите халби,с големите....
                        Кака,дай снимков матриял,да онагледим.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Беше подложен на сексуален тормоз няколко пъти, нали....?

пп Какъв специ ти трябва..??? Не за друго, но явно имаш нужда от помощник....
                          коцкар

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Ща прайгат на секстормоз.
                            Абе наистина някои са опирирани от чувство за хумор. Питай ме кво ми чу главата, като казах на мойте че им трябва мъж
                            Аз имах предвид назначаване на мъж в изцяло женския колектив

Беше подложен на сексуален тормоз няколко пъти, нали....?

пп Какъв специ ти трябва..??? Не за друго, но явно имаш нужда от помощник....

Коментар

Добро утро !

Да пием за хората с чувство за хумор....

Идва преди минутка една колежка и ме пита дали може да си тръгне по-рано....

Аз след бирата съм в добро настроение и ѝ казвам, че ако е на чуждо я пускам ....

Малиййй, таз като зае една плачеща физиономия, като започна, че не е такава жена...

Вдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....

Наздраве !
                              Ща прайгат на секстормоз.
                              Абе наистина някои са опирирани от чувство за хумор. Питай ме кво ми чу главата, като казах на мойте че им трябва мъж
                              Аз имах предвид назначаване на мъж в изцяло женския колектив

Коментар

Това е то ... Не предразполагаш ти дамите към откровения
                                Наздраве!
                                Да бе, да...не ги....

Само в тъмния ъгъл на кръчмата и на уше......

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X