Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВ случая с горящия кремвиш, не покривка - азбестово одяло требе да слагам по масите...
Кофпомпа в ъгъла.
Срамота.
Наздраве!
П.П. Не ми се иска да допускам по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието да прекрачва прага на Кръчмата, но ако е толку наложително и имаш разни притеснения, ша го накарам да обработи дървенията с фламекс.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ..., проблемът има решение за бъдещи периоди.
Понеже 4i40 приключи със стопанската година на вилата, пък той обича да работи, редно е да му се създаде няква заетост през есенно-зимните месеци.
Той така и така не употребява алкохол в достолепни количества, предлагам, му вменим да избродира нови покривки за масите
Наздраве!
Кофпомпа в ъгъла.
Срамота.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениене бе...
покривката е нова..
шиде зян..
Понеже 4i40 приключи със стопанската година на вилата, пък той обича да работи, редно е да му се създаде няква заетост през есенно-зимните месеци.
Той така и така не употребява алкохол в достолепни количества, предлагам, му вменим да избродира нови покривки за масите
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧи тъз пожарноизвестяваща система кога ша я пробвами?
Наздраве, де!
покривката е нова..
шиде зян..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениебез горящи кремвиши на масата !!!
Наздраве, де!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете .....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да пием за хората с чувство за хумор....
Идва преди минутка една колежка и ме пита дали може да си тръгне по-рано....
Аз след бирата съм в добро настроение и ѝ казвам, че ако е на чуждо я пускам ....
Малиййй, таз като зае една плачеща физиономия, като започна, че не е такава жена...
Вдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Да пием за хората с чувство за хумор....
Идва преди минутка една колежка и ме пита дали може да си тръгне по-рано....
Аз след бирата съм в добро настроение и ѝ казвам, че ако е на чуждо я пускам ....
Малиййй, таз като зае една плачеща физиономия, като започна, че не е такава жена...
Вдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ,баси.....
Де е кръчмаря????
Искам вече келнерка,ама като ония на октоберфеста, я,я
До СКАЛАДА бях ...
Ти дан мислиш, че туршията я носи СантаклОс ?
Емеля,
РАЗБЕРИ,
Ас, ЖИВЕЯ тук и НЕ МОЖЕ ДА МЕ НЯМА...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКога, кога, кога.....???
Десет години седя в мрака, пия си питието и чакам келнерката да каже "да"...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАй стига, бре ...От толку време си пия питието у Кръчмата и досега не съм забелязала, че има келнерка
Наздраве!
Тя, по виртуална от кръчмата, затова...
Наздраве !
Коментар
Коментар