Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМъка, мъка, мъкааааа. Видно е, че при момчетата някои условни рефлекси си остават за цял живот
П.п. Не консумирайте такава бира с такава келнерка наедно. За да се не изложите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКоле,ти си стой в склада и брой саламите и туршията,аз говорех за келнерка от октоберфеста,ония дето носят големите халби,с големите....
Кака,дай снимков матриял,да онагледим.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПепел ти на клавиатурата /умерен, неумерен ...,все си е трудов Интусиазъм/
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПак си свирил на чело. Притесняваш дамите, че докато свириш с челото по бюрото, ще изпаднеш в несвяст и ще им се наложи да те свестяват с манипулация уста в уста.
Вчера обрах асмите. От късна сутрин до ранно смрачаване. После приготовлявах матряла. Сега лежа, кихам, недоспал, отпаднал. Май вирус А(лко) ма отнесъл. Но поне ше има кво да почерпа. Щото на крепостничеството с роднинския ремонт му се вижда края и е редно ви сложа една трапеза за компенсация за учестяващия виртуален тормоз. То пък после почват други ремонти. Упфффф, наздраве за умерения трудов ентусиазъм. Съвсем умерен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....
!
Вчера обрах асмите. От късна сутрин до ранно смрачаване. После приготовлявах матряла. Сега лежа, кихам, недоспал, отпаднал. Май вирус А(лко) ма отнесъл. Но поне ше има кво да почерпа. Щото на крепостничеството с роднинския ремонт му се вижда края и е редно ви сложа една трапеза за компенсация за учестяващия виртуален тормоз. То пък после почват други ремонти. Упфффф, наздраве за умерения трудов ентусиазъм. Съвсем умерен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе разбираш много ...от женски колективи
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Беше подложен на сексуален тормоз няколко пъти, нали....?
пп Какъв специ ти трябва..???Не за друго, но явно имаш нужда от помощник....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩа прайгат на секстормоз.
Абе наистина някои са опирирани от чувство за хумор. Питай ме кво ми чу главата, като казах на мойте че им трябва мъж
Аз имах предвид назначаване на мъж в изцяло женския колектив
Беше подложен на сексуален тормоз няколко пъти, нали....?
пп Какъв специ ти трябва..???Не за друго, но явно имаш нужда от помощник....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да пием за хората с чувство за хумор....
Идва преди минутка една колежка и ме пита дали може да си тръгне по-рано....
Аз след бирата съм в добро настроение и ѝ казвам, че ако е на чуждо я пускам ....
Малиййй, таз като зае една плачеща физиономия, като започна, че не е такава жена...
Вдигнах си и двете ръце и се извиних с удар на челото по бюрото.....
Наздраве !
Абе наистина някои са опирирани от чувство за хумор. Питай ме кво ми чу главата, като казах на мойте че им трябва мъж
Аз имах предвид назначаване на мъж в изцяло женския колектив
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова е то ... Не предразполагаш ти дамите към откровения
Наздраве!
Само в тъмния ъгъл на кръчмата и на уше......
Наздраве !
Коментар
Коментар