IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Кога, кога, кога.....???
    Десет години седя в мрака, пия си питието и чакам келнерката да каже "да"...
    Наздраве !
    Ай стига, бре ... От толку време си пия питието у Кръчмата и досега не съм забелязала, че има келнерка
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      " Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма."
      Наздраве!
      Кога, кога, кога.....???
      Десет години седя в мрака, пия си питието и чакам келнерката да каже "да"...
      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Наздраве!
        Той не тъжи, а културно ругае и се самоупреква като се оплаква във форума за спиртно-кулинарните си провали. Десет години да я чака, а тя му върти номера. Така е като му е малко ЕГН-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Вижте сега пичове.
          Моето ЕГН,не започва с малки цифрички
          И аз за секса не се хваля и надявам, а си го правя като миенето на зъби,постоянно и редовно.

Друго имах предвид,но още е рано да се каже

Ха наздраве за малките и големите цифрички,кой може -цифричките не му пречат
          Не се съмняваме в твоето ЕГН, а просто форсираме желанието ти да почерпиш. Ако трябва ще бутаме с виртуално рамо повода.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ми нали търсим обединител на нацията, какъвто се появи през 94-то лето Господне на 20-тий век, и това е един шанс
            Щото ако разчитаме на другото събитие, то едва ли толкова много хора биха получили така желаната майчинска (или бащинска) ласка, че да се почувстват вкупом доволни и шастливи
            Иначе на човек му трябва малко понякога - било то една усмивка, едно споделена емоция или едно питие в приятна компания, за да си възвърне пламъка...
            Тогава имаше десетгодишно очакване, предчувствие, надграждане, израстване. И дочакахме!!! А сега, хм?

Коментар

Добро утро на младежите с малки ЕГН-та и на всички други.....

Отворих една бутилка с ракия от дъното на гардероба с надпис 2006 - джинджифиловка ( имаше период, дето подобрявах бутилките с този корен .....)
              Викам си да се подготвя, че може би "ще", но се се оказа "надали" .....

Наздраве !
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро на младежите с малки ЕГН-та и на всички други.....

Отворих една бутилка с ракия от дъното на гардероба с надпис 2006 - джинджифиловка ( имаше период, дето подобрявах бутилките с този корен .....)
                Викам си да се подготвя, че може би "ще", но се се оказа "надали" .....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Щом не се фали си седи на сухо. Лошо е да седиш пред празна чаша.
                  Пресъхна Кръчмата нещо. Спря се лифта към върховете и ентусиазмът изчезна.
                  Вижте сега пичове.
                  Моето ЕГН,не започва с малки цифрички
                  И аз за секса не се хваля и надявам, а си го правя като миенето на зъби,постоянно и редовно.

Друго имах предвид,но още е рано да се каже

Ха наздраве за малките и големите цифрички,кой може -цифричките не му пречат
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ти пък, още илюзии имаш. Или кво, нов тренер - нов късмет. Така. така, играе ли национала все се налива. От мъка и мазо предимно.
                    Ми нали търсим обединител на нацията, какъвто се появи през 94-то лето Господне на 20-тий век, и това е един шанс
                    Щото ако разчитаме на другото събитие, то едва ли толкова много хора биха получили така желаната майчинска (или бащинска) ласка, че да се почувстват вкупом доволни и шастливи
                    Иначе на човек му трябва малко понякога - било то една усмивка, едно споделена емоция или едно питие в приятна компания, за да си възвърне пламъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      К'вато държавата такъв и футболът...
                      К'ъвто футболът такава и кръчмата...
                      А дано в петък вечер поне половината от нещата да си дойдат на мястото

Наздраве де!

П.П. И дано "ще"-то днес утре да е "беше", а не "щеше"
                      Ти пък, още илюзии имаш. Или кво, нов тренер - нов късмет. Така. така, играе ли национала все се налива. От мъка и мазо предимно.

Коментар

К'вато държавата такъв и футболът...
                        К'ъвто футболът такава и кръчмата...
                        А дано в петък вечер поне половината от нещата да си дойдат на мястото

Наздраве де!

П.П. И дано "ще"-то днес утре да е "беше", а не "щеше"
                        Last edited by kev; 04.10.2016, 22:02.

Коментар

Добро утро.
                          Днес ще. ...
                          Наздраве,ако стане ще се поФаля

Коментар

Добро утро.
                            Днес ще. ...
                            Ти убаво "ще", но тя дали "ще".....

пп Ха дано стане....

Коментар

• Добро утро.
                              Днес ще. ...
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

[/B]

Koo ??? Неее....!!!

Аз да се стискам.... ??? Абее, тиии меен уважаваш ли ме.....?

Бях на вилата за 4 ч....Набрах две щайги със зелени домати и една кофа черита ( мъкаа)....Сега си налях 50 гр с 4 ледчета, нарязах един голям домат на 4 после на 8, после на 16.......и т,н.

Наздраве !

пп Днес сутринта ми вдигнаха колата Бях до една болница и улицата празна......Даже не се замислих, че изедниците дебнат....Първо ми сложили скоби, после ме репатрирали - 95 кинта.....Мразя ги платено....
                                Вчера вечерта на направена глава тръгнах ти отговарям, ма съм станал да свърша неква работа, монитора притъмнял и съм заспал. И, о, Ужас, през нощта размърдвам мишката и полукоментарът ми се блещи. Веднага го затрих. А отговорът беше, че те уважавам само кога черпаваш. Така че по-често и по-напоително.

Коментар

Working...
                                X