If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
" Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма."
Наздраве!
Той не тъжи, а културно ругае и се самоупреква като се оплаква във форума за спиртно-кулинарните си провали. Десет години да я чака, а тя му върти номера. Така е като му е малко ЕГН-то.
Ми нали търсим обединител на нацията, какъвто се появи през 94-то лето Господне на 20-тий век, и това е един шанс
Щото ако разчитаме на другото събитие, то едва ли толкова много хора биха получили така желаната майчинска (или бащинска) ласка, че да се почувстват вкупом доволни и шастливи
Иначе на човек му трябва малко понякога - било то една усмивка, едно споделена емоция или едно питие в приятна компания, за да си възвърне пламъка...
Тогава имаше десетгодишно очакване, предчувствие, надграждане, израстване. И дочакахме!!! А сега, хм?
Добро утро на младежите с малки ЕГН-та и на всички други.....
Отворих една бутилка с ракия от дъното на гардероба с надпис 2006 - джинджифиловка ( имаше период, дето подобрявах бутилките с този корен .....)
Викам си да се подготвя, че може би "ще", но се се оказа "надали" .....
Наздраве !
" Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма."
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро на младежите с малки ЕГН-та и на всички други.....
Отворих една бутилка с ракия от дъното на гардероба с надпис 2006 - джинджифиловка ( имаше период, дето подобрявах бутилките с този корен .....)
Викам си да се подготвя, че може би "ще", но се се оказа "надали" .....
Ти пък, още илюзии имаш. Или кво, нов тренер - нов късмет. Така. така, играе ли национала все се налива. От мъка и мазо предимно.
Ми нали търсим обединител на нацията, какъвто се появи през 94-то лето Господне на 20-тий век, и това е един шанс
Щото ако разчитаме на другото събитие, то едва ли толкова много хора биха получили така желаната майчинска (или бащинска) ласка, че да се почувстват вкупом доволни и шастливи
Иначе на човек му трябва малко понякога - било то една усмивка, едно споделена емоция или едно питие в приятна компания, за да си възвърне пламъка...
Аз да се стискам.... ??? Абее, тиии меен уважаваш ли ме.....?
Бях на вилата за 4 ч....Набрах две щайги със зелени домати и една кофа черита ( мъкаа)....Сега си налях 50 гр с 4 ледчета, нарязах един голям домат на 4 после на 8, после на 16.......и т,н.
Наздраве !
пп Днес сутринта ми вдигнаха колата Бях до една болница и улицата празна......Даже не се замислих, че изедниците дебнат....Първо ми сложили скоби, после ме репатрирали - 95 кинта.....Мразя ги платено....
Вчера вечерта на направена глава тръгнах ти отговарям, ма съм станал да свърша неква работа, монитора притъмнял и съм заспал. И, о, Ужас, през нощта размърдвам мишката и полукоментарът ми се блещи. Веднага го затрих. А отговорът беше, че те уважавам само кога черпаваш. Така че по-често и по-напоително.
Коментар