If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е па ..., праф си. Различни породи сме - ти си свикнал да даваш, аз съм свикнала да вземам, ти си свикнал да работиш, аз съм свикнала да мързелувам, ти си свикнал да изкарваш пари, аз да ги харча ... Идеално се допълваме
Наздраве!
Че кво му лошо си говориш за работа? Ако пиян не ги изтъркаляш и изпързаляш, кога друг път?. Но за да споиш на чашка требва си високо одухотворена личност откъмдух и матрял спиртен.
П.п. Ако ми личи шо съм одухотворен, не е случайно. Сега обаче не мий до почерпушка, та някои от следващите дни.
Мразя да работя, мразя и да говоря за работа
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Щото за разлика от тебе съм си такъв по природа....
Наздраве !
пп Наивника ме тормози с някакви скъпи питиета, но и него го черпя с една 52 градусова ракия..... И няма не пия и не искам .....Шъ пиеш....
Е па ..., праф си. Различни породи сме - ти си свикнал да даваш, аз съм свикнала да вземам, ти си свикнал да работиш, аз съм свикнала да мързелувам, ти си свикнал да изкарваш пари, аз да ги харча ... Идеално се допълваме
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пък аз се оттеглям с достойнство. Не моем ги траем кога заговорят за политика или за работа / не дай си Боже/
Наздраве!
Че кво му лошо си говориш за работа? Ако пиян не ги изтъркаляш и изпързаляш, кога друг път?. Но за да споиш на чашка требва си високо одухотворена личност откъмдух и матрял спиртен.
П.п. Ако ми личи шо съм одухотворен, не е случайно. Сега обаче не мий до почерпушка, та някои от следващите дни.
Нещо ми е далеч морето.
Ще хвана обаче малко слънчеви лъчи. Само да изветрея още малко, че май попрекалих снощи.
Пиенето обаче явно е било добро.
Единствената щета е, че пропуснах формула 1
Коментар