If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъм да,и аз съ съгласих-що да не ходят у казарма и жените,даже физиологично са подготвени-доказано е,че женския праГ на болка е по висок от мъЖкия такъв
Еле мен мноо ма бОЛи за много неща,ама не ма питат. ..
Много от българките са юначни, натренирани, оправни в конфликтни ситуации, та дори некои бият мъжете си. Що да не ги пуснем да бият и чуждите мъже по примера на ония мъжаги, де по погрешка натупаха френските командоси.
Хабсолютно праф /нищо, че учебника по физиология на човека ще търпи промени/
Наздраве!
Цяло течение "историци" има вече, според което евреи и българи в древността са едно. Също българите останали в Приазовието, подчинени от хазарите, станали юдеи, Имало такава еврейска песен, в която се пее "Пак българи ще станем". Пък и с твойта убост - 170/55/буйни сини коси/зелени очи/пъргава походка/голяма уста в Близкия Изток нема да имаш цена и шта глътнат като шоколадов трюфел. Мммм..
Ъм да,и аз съ съгласих-що да не ходят у казарма и жените,даже физиологично са подготвени-доказано е,че женския праГ на болка е по висок от мъЖкия такъв Еле мен мноо ма бОЛи за много неща,ама не ма питат. ..
Теб те знаем ... Готов си за отдаване на концесия за инертни материали и така нататък.
П.П. Виното на тати е станало. Много е добро - на вкус и на цвят.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Шта пратим в Израил да се поогънеш малко и ти като разгъваем метър. Да пием за феминизма и неговите амазонки!
Ъм да,и аз съ съгласих-що да не ходят у казарма и жените,даже физиологично са подготвени-доказано е,че женския праГ на болка е по висок от мъЖкия такъв
Еле мен мноо ма бОЛи за много неща,ама не ма питат. ..
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
имАл съм честта да посетя, тая сбирка...
МНОГО е добре.. (въпреки 10Е халбата. Литрова верно)
НО,
има и таквиз костюми, но навлечени на НЕГРИ...
Е мнооо е странно..
МНОО..
По-едрата 1/3-та имаше халба за спомен /може и други да имал, но благородно да си е премълчал/, обаче аз й видях сметката.
И на две от чаши от промоцията на "шуменско" - също
Както казват по моя хадибат - булка шета, град бие.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар