If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По кръчмите пия само бира....
На купешка ракия нямам вяра !
Хубавото вино е с цена над 20 лв бутилката и ми е скъпо.....( затова другите го пият а аз го плащам...)
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
Бургаска община е!!!!
Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
Лелеееййй.... Ти империалист! Разшири Община Бургас като прибави поне община Царево. Смокиновата не е слабичка, ако не се разрежда. И ако добавена захарчица. Щото каква ракия ще е без захар? Питай Кака ром без сахар (нерафинирана) става ли. Що не пробваш засадиш на баира захарна тръстика. Ако не стане, давай с цвекло. И след петилетка да почерпиш, ей.
Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
Наздраве!
П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
Наздраве!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб
Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.
Коментар