IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      [/B]

Щот си млада затуй....
      Аз нищо такова не виждам, напротив....
      Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....

пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................
      Не е вярно - място в мислите има и за хапване и пийване.
      Което ме подсеща, че е време да отделя един час за фитнес, сиреч - да изпия чаша червено вино. Учените глави казват, че това се отразявало връз тялото като един час интензивна тренировка.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, бе ... Искаш и мен да ме изтрият, дето не спазвам добрия тон. Така е то, като си нямаме голяма червена точка при емотиконите.
        Наздраве!
        Поооодъл съм азззз, подвеждам те по наклонената плоскост. Ама и ти се не даваш. Фанала си дъската и не щеш да се спускаш надолу. Наздраве за пързалките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Като не искаш си кажеш и почна да омъгляваш. Наздраве за мъгливия Албион!
          Да, бе ... Искаш и мен да ме изтрият, дето не спазвам добрия тон. Така е то, като си нямаме голяма червена точка при емотиконите.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
            Наздраве!

П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам
            Като не искаш си кажеш и почна да омъгляваш. Наздраве за мъгливия Албион!

Коментар

Алоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
              Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...

Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...

Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...

Наздраве !
              Неееее, тук вече ще се медитира сладкопойно:
              Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо.............

Коментар

Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
                Наздраве!

Щот си млада затуй....
                Аз нищо такова не виждам, напротив....
                Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....

пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................

Коментар

• Алоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
                  Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...

Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...

Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...

Наздраве !

Коментар

Ама, аз за твоите кахъри изразих съжаление. Пропуснала си мига на откровението. Порталът се е бил отворил и после пак се е затворил. Поне такова вашето усещане, което много не съвпада с моето. Да пием на маса и под маса да ни съвпадат становищата, че да се случват нещата.
                    Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
                    Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....

Por una Cabeza - Carlos Gardel
                    https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
                    Наздраве!

Мечо

Коментар

Хайде, хайде ... не бива толку черноглед. Древните римляни са рекли, че времена меняются, затова предлагам да си умерен оптимист /умерен, предвид възрастовия деапазон, де попадаш/.
                      https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
                      Наздраве!
                      Ама, аз за твоите кахъри изразих съжаление. Пропуснала си мига на откровението. Порталът се е бил отворил и после пак се е затворил. Поне такова вашето усещане, което много не съвпада с моето. Да пием на маса и под маса да ни съвпадат становищата, че да се случват нещата.
                      Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
                      Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....

Por una Cabeza - Carlos Gardel
                      https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
                      Last edited by Trakatrak; 14.03.2017, 17:17.

Коментар

Е, тва си е, като не му върви на човек, та цяла пролет така. А уж си рецитира "Пролет моя" за кадем.
                        Хайде, хайде ... не бива толку черноглед. Древните римляни са рекли, че времена меняются, затова предлагам да си умерен оптимист /умерен, предвид възрастовия деапазон, де попадаш/.
                        https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Да си имам късмета ... Точно Trakatrak е започнал да става палав и аз съм се оттеглила от форума.
                          Наздраве!
                          Е, тва си е, като не му върви на човек, та цяла пролет така. А уж си рецитира "Пролет моя" за кадем.

Коментар

Добро утро !

В знак на протест срещу изтриването на мъдрите, културни и професионално списвани мнения на многоуважаемия форумец Тракатрак, друго няма да напиша ....до обяд !

Наздраве !

пп Може и с кафе
                            Така де, като удариш на обед уан биричка и ти минава сръднята. Лабави души сме, не мое се разгневим, освен кога ни приберат пиенето.

Коментар

И кунките му се разтрепериха та натиска кво ли не по клавиатурата, че и добрия тон е загубил ...

Чекай да го спокоя, че може да загуби съня ....

Споко Тракащо, Тянка не хапе ( много ), не губи сън и апетит...Пий три глътки вода, поеми дълбоко три пъти въздух, спомени името Господне, пардон чичовото три пъти и ще се спокоиш...

пп Само не вдявам какво е написал, та да бъде изтрит.....?
                              Да си имам късмета ... Точно Trakatrak е започнал да става палав и аз съм се оттеглила от форума.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !

В знак на протест срещу изтриването на мъдрите, културни и професионално списвани мнения на многоуважаемия форумец Тракатрак, друго няма да напиша ....до обяд !

Наздраве !

пп Може и с кафе

Коментар

Working...
                                X