IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Ха-ха ... Trakatrak загуби говор и картина
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ама ти софиянче ли си!? Дървен шоп, с ена дума или си некакво гелме?
      Наздраве!

П.П. Разрешавам ме почерпиш един билет за концерта на оркестъра на Глен Милър.
      Между софиянче и шоп разликата като между габровка и гюргевчанка. Некои габровчанки може са дошли от Гюргево и обратно.
      Глен Милър ли? За таз работа към Чиче се обърни, щото хем обича Глен Милър, хем на неговата възраст те заведе на концерт голяма авантюра, тръпка и приключение под зоркия поглед на жена му. Ще те представи като бизнеспартньорка от ковачницата на Ковача.
      П.п. Брей, той за първа пролет бил концерта. Подходящо се оформи триъгълник.
      Last edited by Trakatrak; 13.03.2017, 21:48.

Коментар

Каке, ти сега мен уважаваш ли ме? Я тропни с крак, удари с длан по масата, срежи ме със стоманен поглед и постави ребром въпроса с лакът в гърди ми: Софиянче, нема ли почерпиш? Така се държи напета жена през единствения женски месец. Той половината оттекъл.
        Ама ти софиянче ли си!? Дървен шоп, с ена дума или си некакво гелме?
        Наздраве!

П.П. Разрешавам ме почерпиш един билет за концерта на оркестъра на Глен Милър.
        Мечо

Коментар

Що пак мрънкаш, бре!? Времето хубаво - създава предпоставки за настроения от най-разнообразен характер.
          Наздраве!
          Каке, ти сега мен уважаваш ли ме? Я тропни с крак, удари с длан по масата, срежи ме със стоманен поглед и постави ребром въпроса с лакът в гърди ми: Софиянче, нема ли почерпиш? Така се държи напета жена през единствения женски месец. Той половината оттекъл.

Коментар

• Мерси за агро съветите.
            Подкарал съм ги отдавна и овошки и лозе,от 2009.
            С много труд,упорство и инат,получава се
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Те това е жената! Преди пет дни весела, слънчева. После кисела, мрачна, дори люта. Пък сега кишава, клисава, горчива даже и ти очи затуля я не гледаш ква разчорлена. Да пием с благодарност, че Марта бабичка, те немощна за по-големи поразии като Чичо Циклон, например. Чиче, това да не си ти, бе? Аа, времей ти да ставаш дедо.

Дай Боже.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И трите дръвчета искат много вода и силна почва....Няма смисъл да мъчиш животинките....
                И аз това говоря на моята сестра, ама тя като е рекла, че у хабитата, на вилата на мама и тати, ще сади круши, вишни и череши ... Обича трудности да си създава.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Те това е жената! Преди пет дни весела, слънчева. После кисела, мрачна, дори люта. Пък сега кишава, клисава, горчива даже и ти очи затуля я не гледаш ква разчорлена. Да пием с благодарност, че Марта бабичка, те немощна за по-големи поразии като Чичо Циклон, например. Чиче, това да не си ти, бе? Аа, времей ти да ставаш дедо.
                  Що пак мрънкаш, бре!? Времето хубаво - създава предпоставки за настроения от най-разнообразен характер.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Те това е жената! Преди пет дни весела, слънчева. После кисела, мрачна, дори люта. Пък сега кишава, клисава, горчива даже и ти очи затуля я не гледаш ква разчорлена. Да пием с благодарност, че Марта бабичка, те немощна за по-големи поразии като Чичо Циклон, например. Чиче, това да не си ти, бе? Аа, времей ти да ставаш дедо.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

сакам плод -праскова,череша,круша.
                      Зарзали не ща
                      И трите дръвчета искат много вода и силна почва....Няма смисъл да мъчиш животинките....

Коментар

• Добро утро !

Ся и аз да дам един съвет, за да не остана по-назад от Тракащия...
                        Слагаш по една шашка динамит в пробита в земята специална дупка, гърмиш и в така заформилата се яма насипваш лека пръст. Там садиш специален малтийски сорт грозде, дето издържа на суша и има уникален вкус....

Приятен ден !

Коментар

глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала ,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
                          Пробвай с насипване. Един самосвал и после подобрители. Чувал съм за обелки от фъстъци.

Коментар

Да, ама поне беше хладно и ръмеше дъжд, та не можеше да се разбере дали е потен от работа или от атмосферната влажност.
                            Наздраве!
                            И в дъжда даже, льелеййй..... Да пием за мъчениците на женския произвол!
                            https://www.youtube.com/watch?v=qqvSBBa9k1o
                            https://www.youtube.com/watch?v=yGDxsjGJcII

Коментар

глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала ,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
                              Ща сейш грозде. Имаше някъв португалски сорт, дето растеше връз смлян чакъл. Вярно, чакълът беше от вулканични скали, па при теб вероятно е варовик ..., ма ти ще издириш лози, де не са чак толкова претенциозни.
                              Наздраве!.
                              Мечо

Коментар

Около теб всичко висне. Високи изисквания - пет дупки 50х50х50. Ако беше по устав 70х70х50, направо простряно щеше бъде момчето, по корем, че и да реве мечка да му играе по гърбината. Наздраве за танцуващите мечки от Белица!

На вас все ви малко, дори 4 часа! И кой знай как разбирате действията по същество. Щото тез дет сме ходили в казармата знаем от млади и пресни: Всякой непроспан час си е жива загуба. Затова си лежим по гръб 4 часа по същество и ако ни огрее слънцето, значи е утро, ако не ни огрява, се е свечерило и е време по същество да си налеем. Наздраве!
                                Да, ама поне беше хладно и ръмеше дъжд, та не можеше да се разбере дали е потен от работа или от атмосферната влажност.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X