Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Щот си млада затуй....
Аз нищо такова не виждам, напротив....
Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....
пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................
Което ме подсеща, че е време да отделя един час за фитнес, сиреч - да изпия чаша червено вино. Учените глави казват, че това се отразявало връз тялото като един час интензивна тренировка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, бе ... Искаш и мен да ме изтрият, дето не спазвам добрия тон. Така е то, като си нямаме голяма червена точка при емотиконите.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Като не искаш си кажеш и почна да омъгляваш. Наздраве за мъгливия Албион!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
Наздраве!
П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...
Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...
Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...
Наздраве !
Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо.............
Коментар
-
Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
Наздраве!
П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам
Щот си млада затуй....
Аз нищо такова не виждам, напротив....
Завладяващо, красиво, страстно за душата изпълнение.....
пп Кви хора бре, само мераци им в мислите.................
Коментар
-
Алоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...
Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...
Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...
Наздраве !
Коментар
-
Ама, аз за твоите кахъри изразих съжаление. Пропуснала си мига на откровението. Порталът се е бил отворил и после пак се е затворил. Поне такова вашето усещане, което много не съвпада с моето. Да пием на маса и под маса да ни съвпадат становищата, че да се случват нещата.
Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....
Por una Cabeza - Carlos Gardel
https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
Наздраве!
П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирамПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хайде, хайде ... не бива толку черноглед. Древните римляни са рекли, че времена меняются, затова предлагам да си умерен оптимист /умерен, предвид възрастовия деапазон, де попадаш/.
https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
Наздраве!
Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....
Por una Cabeza - Carlos Gardel
https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXcLast edited by Trakatrak; 14.03.2017, 17:17.
Коментар
-
Е, тва си е, като не му върви на човек, та цяла пролет така. А уж си рецитира "Пролет моя" за кадем.
https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
Мечо
Коментар
-
Да си имам късмета ... Точно Trakatrak е започнал да става палав и аз съм се оттеглила от форума.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
В знак на протест срещу изтриването на мъдрите, културни и професионално списвани мнения на многоуважаемия форумец Тракатрак, друго няма да напиша ....до обяд !
Наздраве !
пп Може и с кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И кунките му се разтрепериха та натиска кво ли не по клавиатурата, че и добрия тон е загубил ...
Чекай да го спокоя, че може да загуби съня ....
Споко Тракащо, Тянка не хапе ( много ), не губи сън и апетит...Пий три глътки вода, поеми дълбоко три пъти въздух, спомени името Господне, пардон чичовото три пъти и ще се спокоиш...
пп Само не вдявам какво е написал, та да бъде изтрит.....?
Мечо
Коментар
Коментар