IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
    Пък аз скромно, така да се каже. Не можах да снимам увисналата мандибула на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, щот времето много лошо, голяма липса на видимост... Само пет дупки 50/50/50 направи, затрапи лианите и мрънка час след това. Сега пие вино, яде тас кебап и чака да му мине.
    Наздраве!
    Около теб всичко висне. Високи изисквания - пет дупки 50х50х50. Ако беше по устав 70х70х50, направо простряно щеше бъде момчето, по корем, че и да реве мечка да му играе по гърбината. Наздраве за танцуващите мечки от Белица!

На вас все ви малко, дори 4 часа! И кой знай как разбирате действията по същество. Щото тез дет сме ходили в казармата знаем от млади и пресни: Всякой непроспан час си е жива загуба. Затова си лежим по гръб 4 часа по същество и ако ни огрее слънцето, значи е утро, ако не ни огрява, се е свечерило и е време по същество да си налеем. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      [/B]

Какво друго ти трябва ...?
      Но ако си навит, менкам за джанки - жълти, червени, кисели....засмени.....
      сакам плод -праскова,череша,круша.
      Зарзали не ща
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала ,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол

Какво друго ти трябва ...?
        Но ако си навит, менкам за джанки - жълти, червени, кисели....засмени.....

Коментар

Ей така се депресирам най-лесно...
          При мен на 10-20 см , започва глина, де с нормални усилия не мож я проби.....Трябва специални мъки да приложиш....( оправдавам се..)

пп Но кът се сетя, че си се подпряла на пушка, всичко е възможно.....

Наздраве !

пп След 3 часа сън едно кафе с торта ще ми дойде добре ...
          глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала ,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ехе, туканка все любители на земеделието имам чувството че сте се събрали
            Копате през уикенда

Коментар

Шегувам се, бре!!! Къде такъв дълбок почвен профил у хабитата!? Най-много 30 санта да беше, ама по-едрата 1/3-та орева орталъка, като че ли копаеше по полвин метър трап.
              Наздраве!
              Оффф !!!
              Успокоих се....

Като гледам какъв сняг вали навън, ще забравим как се копае, но поне ще се топлим...

Наздраве !

Коментар

При мен на 10-20 см , започва глина, де с нормални усилия не мож я проби.....Трябва специални мъки да приложиш....( оправдавам се..)

Наздраве !

Шегувам се, бре!!! Къде такъв дълбок почвен профил у хабитата!? Най-много 30 санта да беше, ама по-едрата 1/3-та орева орталъка, като че ли копаеше по полвин метър трап.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

ЪХЪ, така е в Кръчмата - едене, пиене и ...копане....
                  ами некой ако пожелае мож да заповяда некой уикенд
                  кеф ти язовир, кеф ти лов, кеф ти градина
                  кой каквото иска такова да хваща
                  за некои въдица, за други пушка, за трети мотика или лопата

Коментар

Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
                    Пък аз скромно, така да се каже. Не можах да снимам увисналата мандибула на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, щот времето много лошо, голяма липса на видимост... Само пет дупки 50/50/50 направи, затрапи лианите и мрънка час след това. Сега пие вино, яде тас кебап и чака да му мине.
                    Наздраве!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от BatBoncho Разгледай мнение
                      Добър вечер! Гледам днес някои са се отдали на любимото си хоби..
                      ЪХЪ, така е в Кръчмата - едене, пиене и ...копане....

Коментар

• Добър вечер! Гледам днес някои са се отдали на любимото си хоби..

Коментар

Наздраве!

Някои тук - за един тас-кебап, сътворен край печката от САМАТА ТЕБ - може и на 15 дупки да се съгласят... ))

п.п. Пепел ми на уста, но не вярвам той сам да си е правил тас-кебапа, докато си е почивал между петте дупки?

Коментар

• Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Добро утро !
                              Прибрах се от дивото. Няма и 4 ч барабар с пътя....
                              Оказах се голям страхливец....Капнаха 5 едри капки, прехвърчаха снежинки и аз потеглих обратно.
                              За кратко, но качествено...Като секса при Тракащия....

Пих чаша червено вино и смятам да полегна...

Наздраве !
                              Така си е, бърз съм, но 4 часа само съществената част. Пътят отделно още час-два-три с подгрявка, разгрявка и прозявка (това последното заблуждаващ ход за повишаване отсрещната ангажираност и активност). Нощта (поне половината) е за сън. Пък утрото е по-мъдро от вечерта.
                              Ще се прибирам и аз. Купон ме чака, а майсторът рече намалим темпото в студа. На топло обичайно е по-весело от студеното.

Коментар

• Добро утро !
                                Прибрах се от дивото. Няма и 4 ч барабар с пътя....
                                Оказах се голям страхливец....Капнаха 5 едри капки, прехвърчаха снежинки и аз потеглих обратно.
                                За кратко, но качествено...Като секса при Тракащия....

Пих чаша червено вино и смятам да полегна...

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X