Те това е жената! Преди пет дни весела, слънчева. После кисела, мрачна, дори люта. Пък сега кишава, клисава, горчива даже и ти очи затуля я не гледаш ква разчорлена. Да пием с благодарност, че Марта бабичка, те немощна за по-големи поразии като Чичо Циклон, например. Чиче, това да не си ти, бе? Аа, времей ти да ставаш дедо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
сакам плод -праскова,череша,круша.
Зарзали не ща
Коментар
-
Добро утро !
Ся и аз да дам един съвет, за да не остана по-назад от Тракащия...
Слагаш по една шашка динамит в пробита в земята специална дупка, гърмиш и в така заформилата се яма насипваш лека пръст. Там садиш специален малтийски сорт грозде, дето издържа на суша и има уникален вкус....
Приятен ден !
Коментар
-
глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, ама поне беше хладно и ръмеше дъжд, та не можеше да се разбере дали е потен от работа или от атмосферната влажност.
Наздраве!
https://www.youtube.com/watch?v=qqvSBBa9k1o
https://www.youtube.com/watch?v=yGDxsjGJcII
Коментар
-
глина е добре,аз съм на един баир от каманак,на 2- санта-скала,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
Наздраве!.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Около теб всичко висне. Високи изисквания - пет дупки 50х50х50. Ако беше по устав 70х70х50, направо простряно щеше бъде момчето, по корем, че и да реве мечка да му играе по гърбината. Наздраве за танцуващите мечки от Белица!
На вас все ви малко, дори 4 часа! И кой знай как разбирате действията по същество. Щото тез дет сме ходили в казармата знаем от млади и пресни: Всякой непроспан час си е жива загуба. Затова си лежим по гръб 4 часа по същество и ако ни огрее слънцето, значи е утро, ако не ни огрява, се е свечерило и е време по същество да си налеем. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
Пък аз скромно, така да се каже. Не можах да снимам увисналата мандибула на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, щот времето много лошо, голяма липса на видимост... Само пет дупки 50/50/50 направи, затрапи лианите и мрънка час след това. Сега пие вино, яде тас кебап и чака да му мине.
Наздраве!
На вас все ви малко, дори 4 часа! И кой знай как разбирате действията по същество. Щото тез дет сме ходили в казармата знаем от млади и пресни: Всякой непроспан час си е жива загуба. Затова си лежим по гръб 4 часа по същество и ако ни огрее слънцето, значи е утро, ако не ни огрява, се е свечерило и е време по същество да си налеем. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Какво друго ти трябва ...?
Но ако си навит, менкам за джанки - жълти, червени, кисели....засмени.....
Зарзали не щаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Какво друго ти трябва ...?
Но ако си навит, менкам за джанки - жълти, червени, кисели....засмени.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ей така се депресирам най-лесно...
При мен на 10-20 см , започва глина, де с нормални усилия не мож я проби.....Трябва специални мъки да приложиш....( оправдавам се..)
пп Но кът се сетя, че си се подпряла на пушка, всичко е възможно.....
Наздраве !
пп След 3 часа сън едно кафе с торта ще ми дойде добре ...,що дупки направих по двора,що пресаждах дръвчета,докато се хванат-каманак бе,тва е ,иначе смокини и бадеми бол
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Шегувам се, бре!!! Къде такъв дълбок почвен профил у хабитата!? Най-много 30 санта да беше, ама по-едрата 1/3-та орева орталъка, като че ли копаеше по полвин метър трап.
Наздраве!
Успокоих се....
Като гледам какъв сняг вали навън, ще забравим как се копае, но поне ще се топлим...
Наздраве !
Коментар
-
Ей така се депресирам най-лесно...
При мен на 10-20 см , започва глина, де с нормални усилия не мож я проби.....Трябва специални мъки да приложиш....( оправдавам се..)
пп Но кът се сетя, че си се подпряла на пушка, всичко е възможно.....
Наздраве !
пп След 3 часа сън едно кафе с торта ще ми дойде добре ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
ЪХЪ, така е в Кръчмата - едене, пиене и ...копане....
кеф ти язовир, кеф ти лов, кеф ти градина
кой каквото иска такова да хваща
за некои въдица, за други пушка, за трети мотика или лопата
Коментар
Коментар