IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
    Пък аз скромно, така да се каже. Не можах да снимам увисналата мандибула на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, щот времето много лошо, голяма липса на видимост... Само пет дупки 50/50/50 направи, затрапи лианите и мрънка час след това. Сега пие вино, яде тас кебап и чака да му мине.
    Наздраве!
    Ей така се депресирам най-лесно...
    При мен на 10-20 см , започва глина, де с нормални усилия не мож я проби.....Трябва специални мъки да приложиш....( оправдавам се..)

пп Но кът се сетя, че си се подпряла на пушка, всичко е възможно.....

Наздраве !

пп След 3 часа сън едно кафе с торта ще ми дойде добре ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BatBoncho Разгледай мнение
      Добър вечер! Гледам днес някои са се отдали на любимото си хоби..
      ЪХЪ, така е в Кръчмата - едене, пиене и ...копане....

Коментар

• Добър вечер! Гледам днес някои са се отдали на любимото си хоби..

Коментар

Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
          Пък аз скромно, така да се каже. Не можах да снимам увисналата мандибула на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, щот времето много лошо, голяма липса на видимост... Само пет дупки 50/50/50 направи, затрапи лианите и мрънка час след това. Сега пие вино, яде тас кебап и чака да му мине.
          Наздраве!

Някои тук - за един тас-кебап, сътворен край печката от САМАТА ТЕБ - може и на 15 дупки да се съгласят... ))

п.п. Пепел ми на уста, но не вярвам той сам да си е правил тас-кебапа, докато си е почивал между петте дупки?

Коментар

• Момчета, гледам - някои са фалите. Кратко, па качествено, четири часа, ама по същество ...Да, твърде добре.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !
              Прибрах се от дивото. Няма и 4 ч барабар с пътя....
              Оказах се голям страхливец....Капнаха 5 едри капки, прехвърчаха снежинки и аз потеглих обратно.
              За кратко, но качествено...Като секса при Тракащия....

Пих чаша червено вино и смятам да полегна...

Наздраве !
              Така си е, бърз съм, но 4 часа само съществената част. Пътят отделно още час-два-три с подгрявка, разгрявка и прозявка (това последното заблуждаващ ход за повишаване отсрещната ангажираност и активност). Нощта (поне половината) е за сън. Пък утрото е по-мъдро от вечерта.
              Ще се прибирам и аз. Купон ме чака, а майсторът рече намалим темпото в студа. На топло обичайно е по-весело от студеното.

Коментар

• Добро утро !
                Прибрах се от дивото. Няма и 4 ч барабар с пътя....
                Оказах се голям страхливец....Капнаха 5 едри капки, прехвърчаха снежинки и аз потеглих обратно.
                За кратко, но качествено...Като секса при Тракащия....

Пих чаша червено вино и смятам да полегна...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Може и винце вече

Мамуне не ща да давам съвети,просто.....
                  За мен тези нива са ок за средносрочно и дългосрочно държане.
                  Удължил съм се ,въпреки,чакането за повишаване на лихвите у щатско(за мен е калкулирано)
                  ако падне още ще взема,без стоп съм.
                  Нямам препоръки,споделям виждането си,може и да греша,а може и да съм прав,за мен от тези нива,ще излезе!

Ха наздраве сега
                  Стига да не си силно ливъриджнат и за мен излиза. Но ти си знаеш уроците.
                  А тва с виното по време на пости е гадно упражнение.
                  Наздраве!
                  Чудя се да излизам ли в гадното време или да си седя дома...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Ква бисквиДка кво кафе. Времето пак стана за вино и пражоли....
                    Я кажи ся кво правим със златото? Гледам съвети даваш
                    Може и винце вече

Мамуне не ща да давам съвети,просто.....
                    За мен тези нива са ок за средносрочно и дългосрочно държане.
                    Удължил съм се ,въпреки,чакането за повишаване на лихвите у щатско(за мен е калкулирано)
                    ако падне още ще взема,без стоп съм.
                    Нямам препоръки,споделям виждането си,може и да греша,а може и да съм прав,за мен от тези нива,ще излезе!

Ха наздраве сега
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Дубрутру кафе с мляко и бискФитка моля
                      Ква бисквиДка кво кафе. Времето пак стана за вино и пражоли....
                      Я кажи ся кво правим със златото? Гледам съвети даваш

Коментар

• Дубрутру кафе с мляко и бискФитка моля

Коментар

Знае кака ейй.......,от стара коза яре.....
                          Ама, това Кака яренце ли била? Вече виждам как Кумчо Чичо се облизва. Той на старата коза по-навит, ама като няма, ще прещрака със зъбки на печеното отворенгяс яренце. Наздраве за това кога нема нещо, де требва, барем друго да се намира! Заместител! Като няма ром барем водка да има - уааааа....

Коментар

Ей ти го късното кафе.
                            [ATTACH=CONFIG]n3177330[/ATTACH]
                            Знае кака ейй.......,от стара коза яре.....

Коментар

аре едно късно следобедно каве.......
                              Ей ти го късното кафе.
                              Click image for larger version

Name:	item_redwine.jpg
Views:	1
Size:	10.8 КБ
ID:	3177330
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• аре едно късно следобедно каве.......

Коментар

Working...
                                X