Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Подрязах асмите и лозите, турих разсад за манечко зарзават и салата, тревичка посадих и остана дойде зеленото. Чиче, закъсняваш и пак на стара дюлова ще го караш. Пак има с кво да те дразна, напреко 12-часовата ти кампания. По-добре лека-полека и предимно полегнал. Питай Кака съгласна ли е с мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолчо, сипи на Груеца каквото душа му иска ....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Смятам се придържам към близкоизточните традиции и за целта за използвам пчелен мед.
Ама ти си я дръж, да я използваш, ако ти свърши препарата за пране. Нали в древний Рим са я ползвали наместо сапун, че и данъци за това са налагали. Щото както е известно - Pecunia non olet
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нищо му няма...Само простатата го алармира катъ вечер....
Коментар
-
Нищо му няма...Само простатата го алармира катъ вечер....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Вадя най-качествена, бистра, ароматна. Събирам я в делва и шти я изпратя се препираш както в Древний Рим.
Ама ти си я дръж, да я използваш, ако ти свърши препарата за пране. Нали в древний Рим са я ползвали наместо сапун, че и данъци за това са налагали. Щото както е известно - Pecunia non oletПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Маниии, той болен с нарушени физиологични процеси и биохимия. Земе зорлем да умори китката.
Наздраве!
Коментар
-
Маниии, той болен с нарушени физиологични процеси и биохимия. Земе зорлем да умори китката.
Наздраве!
Коментар
-
Хммм, и какво ще рече туй!?
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.
Коментар
-
Да я опикава през седмица....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хммм, и какво ще рече туй!?
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКаке, аз съм засадил една такава вистерия, но от две години едвам към 50 см. Твойта не съм сигурен дали ще се прихване. А ти защо така настоятелна? Поради сходство на името с характера ли? Наздраве да си намерим сродните души дори сред храсталаците!
П.П. Глицинията обича неутрално или леко кисело pH на почвата инак не расте. Сватът да та открехне по химия, че мъ мързи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар