If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
То ясно, че вий двамката си вадите ляба полегнали, но какво да правим магаретата в туй дъждовно време....Превъртат ни копитцата от бързане....
Малко ви завиждам...
Наздраве за организираните хора..( демек дето могат да организират другите да работят...)!
пп А можеше да съм в Португалия на 26 градуса слънце, плаж и бира на теферич....Мечтииии..
При толку велике енвеститори у форума, до мен ли допря за изготвяне на бизнесплан!? Не, че не мога ти спретна, мъ мързи ма, бре!!!
Наздраве!
П.П. Пия си кафето и се кефя, като как здраво сме се начумерили женорята. Хубав сняг се сипе на парцали.
Ми, само ти се присещаш за такава неизчерпаема дупка за пари. Показателна находчивост!
Сняг ли? При мен у средата на Западен Балкан кротко си вали дъжд и е топло. Много сте грешни там у Централен Балкан. Не случайно Джендема при вас. Нас пък ни наказаха със спиране на течението по жицата. Дано не повторат. Наздраве за изрядните технически удобрения!
Вали! Най-доброто време за излежаване и последващо почерпване. Докато се кандилкате позадръстванията, планирайте веселото приключване на деня. Наздраве за "Няма нищо по-хубаво от лошото време!"
П.п. Каке, не разбрах докъде стигна тоалетното предприемачество? Ако реша да възстановя дворния кенеф, взема те помола му направиш бизнес план.
При толку велике енвеститори у форума, до мен ли допря за изготвяне на бизнесплан!? Не, че не мога ти спретна, мъ мързи ма, бре!!!
Наздраве!
П.П. Пия си кафето и се кефя, като как здраво сме се начумерили женорята. Хубав сняг се сипе на парцали.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Вали! Най-доброто време за излежаване и последващо почерпване. Докато се кандилкате позадръстванията, планирайте веселото приключване на деня. Наздраве за "Няма нищо по-хубаво от лошото време!"
П.п. Каке, не разбрах докъде стигна тоалетното предприемачество? Ако реша да възстановя дворния кенеф, взема те помола му направиш бизнес план.
Как само на салата, това шти изтържи стомаха. После, откъде-накъде си бил станал газоизносител. Барем пилешко слагай в салатката. Или що па не миди. Наздраве за месните салати!
не съм споменал какво имаше вътре
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Вечерах само салата ,ама една купа,и пак ми е тежко ,нема угодия на мойта свинщина
Как само на салата, това шти изтържи стомаха. После, откъде-накъде си бил станал газоизносител. Барем пилешко слагай в салатката. Или що па не миди. Наздраве за месните салати!
Подрязах асмите и лозите, турих разсад за манечко зарзават и салата, тревичка посадих и остана дойде зеленото. Чиче, закъсняваш и пак на стара дюлова ще го караш. Пак има с кво да те дразна, напреко 12-часовата ти кампания. По-добре лека-полека и предимно полегнал. Питай Кака съгласна ли е с мен.
Смятам се придържам към близкоизточните традиции и за целта за използвам пчелен мед.
Ама ти си я дръж, да я използваш, ако ти свърши препарата за пране. Нали в древний Рим са я ползвали наместо сапун, че и данъци за това са налагали. Щото както е известно - Pecunia non olet
Тая пекуния не я знам, но ако е неща звонково прати го насам. Що да ти тежи? И без това си жена, коя я черпат, а не черпи.
Нищо му няма...Само простатата го алармира катъ вечер....
Нищо ми няма. И простата си мълчи и не смей се обади, щото веднъж пуска, друг път не пуска и ще взема я глобя със скалпел за скатавка на работното място, Ай, да я.......... портиерът нещастен.
Коментар