IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алоууу, туканка сте го превърнали на Танцувална кръчма....за което голяма благодарност !
    Нещо днес много се изнервих и още с прибирането нарязах два домата и се натаралянках с 30 гр дюлева...

Чакам Дзверът да се прибере и ще ударя още 30 гр.....После хич и не знам какви ще ги свърша...

Ноо, музиката и танците ми идват като слънце в пустинята - изгарят ме...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ама, аз за твоите кахъри изразих съжаление. Пропуснала си мига на откровението. Порталът се е бил отворил и после пак се е затворил. Поне такова вашето усещане, което много не съвпада с моето. Да пием на маса и под маса да ни съвпадат становищата, че да се случват нещата.
      Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
      Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....

Por una Cabeza - Carlos Gardel
      https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
      Няма кахъри, ами пустата ми женска любознателност не можа да си засити откъм информация.
      Наздраве!

П.П. Някво вертикално проявление на хоризонтални мераци констатирам
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хайде, хайде ... не бива толку черноглед. Древните римляни са рекли, че времена меняются, затова предлагам да си умерен оптимист /умерен, предвид възрастовия деапазон, де попадаш/.
        https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
        Наздраве!
        Ама, аз за твоите кахъри изразих съжаление. Пропуснала си мига на откровението. Порталът се е бил отворил и после пак се е затворил. Поне такова вашето усещане, което много не съвпада с моето. Да пием на маса и под маса да ни съвпадат становищата, че да се случват нещата.
        Айде и от мен малък поздрав за успокоение:
        Омммм...оммммм... чичичииии... чичечееее..... чичочооооо....

Por una Cabeza - Carlos Gardel
        https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc
        Last edited by Trakatrak; 14.03.2017, 17:17.

Коментар

Е, тва си е, като не му върви на човек, та цяла пролет така. А уж си рецитира "Пролет моя" за кадем.
          Хайде, хайде ... не бива толку черноглед. Древните римляни са рекли, че времена меняются, затова предлагам да си умерен оптимист /умерен, предвид възрастовия деапазон, де попадаш/.
          https://www.youtube.com/watch?v=whIxf0ovt84
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Да си имам късмета ... Точно Trakatrak е започнал да става палав и аз съм се оттеглила от форума.
            Наздраве!
            Е, тва си е, като не му върви на човек, та цяла пролет така. А уж си рецитира "Пролет моя" за кадем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !

В знак на протест срещу изтриването на мъдрите, културни и професионално списвани мнения на многоуважаемия форумец Тракатрак, друго няма да напиша ....до обяд !

Наздраве !

пп Може и с кафе
              Така де, като удариш на обед уан биричка и ти минава сръднята. Лабави души сме, не мое се разгневим, освен кога ни приберат пиенето.

Коментар

И кунките му се разтрепериха та натиска кво ли не по клавиатурата, че и добрия тон е загубил ...

Чекай да го спокоя, че може да загуби съня ....

Споко Тракащо, Тянка не хапе ( много ), не губи сън и апетит...Пий три глътки вода, поеми дълбоко три пъти въздух, спомени името Господне, пардон чичовото три пъти и ще се спокоиш...

пп Само не вдявам какво е написал, та да бъде изтрит.....?
                Да си имам късмета ... Точно Trakatrak е започнал да става палав и аз съм се оттеглила от форума.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Добро утро !

В знак на протест срещу изтриването на мъдрите, културни и професионално списвани мнения на многоуважаемия форумец Тракатрак, друго няма да напиша ....до обяд !

Наздраве !

пп Може и с кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Наздраве, чудя се дали да не се самобанна за по-дълго, че нещо инвестора ме дразнят напоследък, ама пък хубавата компания за разпивка е едно от много малкото неща, които ме спират. Айде пак наздраве
                    И аз се чудех дълго време и после се самобаннах ама накрая реших, че си пийвам ромчето в Кръчмата а в другите теми мноооооого редко ще им оказвам чест. Черпъ к'вото искаш .... стига Колчо да е заредил
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Наздраве, чудя се дали да не се самобанна за по-дълго, че нещо инвестора ме дразнят напоследък, ама пък хубавата компания за разпивка е едно от много малкото неща, които ме спират. Айде пак наздраве
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Морген,каве молим
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

И кунките му се разтрепериха та натиска кво ли не по клавиатурата, че и добрия тон е загубил ...

Споко Тракащо, Тянка не хапе ( много ), не губи сън и апетит...Пий три глътки вода, поеми дълбоко три пъти въздух, спомени името Господне, пардон чичовото три пъти и ще се спокоиш...

Кой не хапе? Жадната кака с карабината? За един ром ще захапе тапата, не, ами капачката и вързана ще я развърти. А ти що го увърташ и отклоняваш темата за разностранния триъгълник, където ти ще си основата, те - различни по дължина рамена, пък аз може и за хипотенуза да мина.
                          П.п. За какво ли са ме изтрили вчера? Добрия тон и високия бонтон ги спазвам. Нещо друго ще да е.
                          Last edited by Trakatrak; 14.03.2017, 09:07.

Коментар

Ясно, от приходящите си. Щото иначе хабитата, дето го обитаваш се вика Голям Шоплук, па автохтоните жители са шопи т

П.П. Брях, голям страх та тресе. Пак рече си измиеш очите с 4i40.

Коментар

Между софиянче и шоп разликата като между габровка и гюргевчанка. Некои габровчанки може са дошли от Гюргево и обратно.
                              Глен Милър ли? За таз работа към Чиче се обърни, щото хем обича Глен Милър, хем на неговата възраст те заведе на концерт голяма авантюра, тръпка и приключение под зоркия поглед на жена му. Ще те представи като бизнеспартньорка от ковачницата на Ковача.
                              П.п. Брей, той за първа пролет бил концерта. Подходящо се оформи триъгълник.
                              Ясно, от приходящите си. Щото иначе хабитата, дето го обитаваш се вика Голям Шоплук, па автохтоните жители са шопи т

П.П. Брях, голям страх та тресе. Пак рече си измиеш очите с 4i40.

Мечо

Коментар

Ха-ха ... Trakatrak загуби говор и картина
                                Не, бе, грешно щракнах и то отиде преди да съм написал нещо. Но се поправих. От мързина пиша на виртуална клавиатура, та повече грешки стават.

Коментар

Working...
                                X