IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
    Наздраве!

П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
    Кака,те и Докторите са наясно от вредата на тютюнопушенето,ама аз доктор да не пуши не съм видял
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
      Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.

Коментар

Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
        Е, светът принадлежи на незнаещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
          Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
            Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Бургаска община е!!!!
              Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
              Лелеееййй.... Ти империалист! Разшири Община Бургас като прибави поне община Царево. Смокиновата не е слабичка, ако не се разрежда. И ако добавена захарчица. Щото каква ракия ще е без захар? Питай Кака ром без сахар (нерафинирана) става ли. Що не пробваш засадиш на баира захарна тръстика. Ако не стане, давай с цвекло. И след петилетка да почерпиш, ей.

Коментар

Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
                Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
                  Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
                  Наздраве!

П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
                    Наздраве!

Коментар

Бургаска община е!!!!
                      Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.
                        Бургаска община е!!!!

Коментар

ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб

Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.

Коментар

• Като ти е слабичка правиш преварка....
                            Добре си .....Гледаш "стока" за питие и за мезе.....( смокини и бадеми)

Коментар

• А,мерси Груйче .
                              Плодовите ракОйки са слабички, но няма да ти чупя хатъра щом си рекъл да почерпиш.
                              Варил съм собствена само веднъж,и прозрях,че съм по-добър консуматор,отколкото производител

Коментар

Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....
                                ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб

Коментар

Working...
                                X