If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
Ако знаеше нещата, които аз знам, ни Поморийска, ни 63 щеше да пиеш - приятелски съвет
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Много, бе! Мен такава ми спира пиенето, щото ми претръпва лигавицата. Около 42 гр. ми е добре. Пия по кръчми обикновена Поморийска, ако има. Да не могат много ме излъжат. Стралджанската ме дразни нещо. В добър ресторант 63 си е най-добре.
Бургаска община е!!!!
Само градуса ме притеснява,че е нисичък,ама....
Лелеееййй.... Ти империалист! Разшири Община Бургас като прибави поне община Царево. Смокиновата не е слабичка, ако не се разрежда. И ако добавена захарчица. Щото каква ракия ще е без захар? Питай Кака ром без сахар (нерафинирана) става ли. Що не пробваш засадиш на баира захарна тръстика. Ако не стане, давай с цвекло. И след петилетка да почерпиш, ей.
Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.
Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Си писнете със свата ти. И той с вкусове като твойте.
Наздраве!
П.П. Аз рекох като бир парче химик, дан употребяваш 52- 54 градуса скоросмъртница.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти тая ракия за пиене ли я ползваш или за вътрешно обезпаразитяване, та търсиш висок градус?
Наздраве!
Кака,аз я пия за кеф,а не за утоляване на жаждата,под 47-48,не ми я хвали.
Правя изключение само за плодовите,ама грозданка 42-мерси,случвало се е да си нося,дето ходя.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб
Таз ракия кво общо с Бургаззззз? Тя от Варвара. Това къде Стамбул. Там гледат турската прогноза за времето.
А,мерси Груйче .
Плодовите ракОйки са слабички, но няма да ти чупя хатъра щом си рекъл да почерпиш.
Варил съм собствена само веднъж,и прозрях,че съм по-добър консуматор,отколкото производител
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Каве не дадохте сутринта,ще го преживея,ама вечерта ако не налеете едно....
ей, на, ти нали беше от Бургазларъ, та нещо от региона, пък може и ти да си производител, знам ли, нали рече, че само смокви и надеми се въдят около теб
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар