IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

    Tе тук те подкрепям, и аз грозданка под 52-3 градуса не я тача, щото с такава съм откърмен Но на заведение пия и стандартните парфюми от 40 градуса, нямам избор.

    Я да задам провокативен въпрос - абе каква масова ракия си поръчвате по заведенията? Преди бях на 63, но след определени емоции от миналата година, които няма да спомянавам, вече не я пия. Карнобатската ми е ширпотреба, както и разни Пещерски, плодовите са ми 100% парфюм, та напоследък съм на Стралджанска, но не съм убеден нещо - та микрофонът е Ваш, да чуем какво се пие от компанията в кръчмата
    Наскоро в една кръчма пих такава и ми хареса - http://www.minkovbrothers.bg/index.php/products/view/35

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

      Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.
      Ми не знам за водката, никога не съм и се кефил, не че не ми харесва, ама някакси със салата, но що пък да не пробвам, определено стои по-добре от уиски със салата Макар че вероятно ще си остана на ракия, засега Стралджанска, пък да видим.

      Иначе и аз съм за Пазарджик, ма много ме дразни народът от там - все на цървули попадам (да ме прощават хората в темата с роднинински връзки от региона), та затова и се замислих по въпроса. А Шипка си я "строят" от поне 30 години, може и повече да са Апропо, май оправиха обхода на Габрово - онзи с облата тиква, министерот май го направи? Не съм ходил скоро (3 години май ще станат), та съм позабравил, а последният път минахме през града, за да покажем българския Манчестър на едни хамерикани
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

        Надай се! Колкото и ром Савой става за пиене. По моя компетентно мнение идеално пасва като ароматизатор за козунак и нищо друго.
        Наздраве!
        Не се и надявам, щото нямам намерение да я опитвам.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
          При тях Севлиево вдига високо летвата. Но в перспектива Пазарджик ще е по добре. Поне докато се отвори Шипка.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

            Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше село А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди

            А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
            Мини на водка, върви с мръвката, ако не щеш бира или вино. Извън морето рядко я подменят. И да я подменят, не е с българска, а с белоруска. Достатъчно добра.

            Коментар


            • Абе голяма работа сте и това си е - сега са ми дали задача да преценя кое е по-далаверско като регион за инвестиране - Пазарджик или Габрово, та съм в дилема? Цифрите ми говорят за много големи чуждестранни инвестиции в областта (над средното, ако изключим София) и по-големи дори от Пловдив на глава от населението, ама сте сред най-застряващите региони, но пък с ниска безработица и прилични доходи, та съм в чуденка? Абе откъде са тези инвестиции и в какво - никаква идея си нямам?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.
                Надай се! Колкото и ром Савой става за пиене. По моя компетентно мнение идеално пасва като ароматизатор за козунак и нищо друго.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                  Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше село А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди

                  А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
                  В хабитата ходя в няколко кръчми + една на Узана, ама там е напиване с преспиване. Пия Бакарди, ако няма - навсякъде има Метаха
                  Понеже питието де го поемем е рядко срещано, затва си избирам и питейните заведения. Дружките са ми свикнали на капризите.
                  Наздраве!


                  П.П. В една от кръчмите на връх Св. Никола, по-известен като връх Шипка, нямат Бакарди, ама предлагат Хенеси. Вярно, не е от отлежалите, обаче става за пиене.
                  Наздраве!
                  Last edited by tnm; 15.03.2017, 12:33.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
                    Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
                    Наздраве!
                    Ром и коняк в бг кръчма (ама не виртуалната) - това в Габрово сте определено много по-напред от наше село А какъв ром и коняк се намира? Че понеже имам, както вече казах, определен опит с опрделен голям спиртовар за родния пазар, та от тях знам, че конякът хич не се тачел у нас вече, новият бил пълен ментак, 50-годишната Преслав - есенция, горе-долу нещо подобно (ама уж не бил баш такъв) е и 33 годишния на черноморско злато, та то нали не може да му викат и коняк, та го наричат бренди

                    А на ром нещо не се научих, хем кубински ми внасяха (нищо общо с тукашните неща), ама пак не ми се получи, не знам защо. Затова Джеймисънче и това е, но хич не върви с мръвки
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
                      Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
                      Наздраве!
                      Когато некой гост донесе Пещерска я смесвам с домашнярка да намаля парфюма и странния привкус. Така се понася. Карнобатска май от десетилетия не съм цоцал, понеже навремето не можах разбера що на това нещо му викат ракия. Може да са я подобрили междувременно.

                      Коментар


                      • Аз пък пия ром или коняк като отида на кръчма. По-едрата 1/3-та употребява някви бъркочи, ама той сам ги избира и после си носи отговорност за цепеглавието.
                        Пещерската се научи да не я пие или ако си взема, да е от обикновената, а не отлежалата. Имаме приятел меринджей там, та той го открехна, че разликата се свеждала сал до оцветяването. Поне за българския пазар.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                          хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
                          Пак бъди доволен, щото можеха да са с еднакъв неопределен цвят и да те убеждават, че си далтонист, та не фащаш разликата.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                            И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.
                            хехе, това ми напомня за един роден ол инклузив - сириус бийч, варненска околия - жената ми иска коктейл и аз съответно хоп та на бара. Тъкмо да река един секс он дъ бийч, примерно, и барманчето вика - Вие от червения или от синия ще искате? Заръчах и двата, ма се различаваха само по цвета
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                              Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
                              Тези не съм ги срещал, освен банкерската, по заведенията, та не знам колко стават. Обикновено си пия джеймисън, но някакси не върви по кръчмите, пък и на доста места не го предлагат, та съм в цайтнот. А Бира не пия, вино - само в чужбина за компания на жената, иначе и него не го тача, макар че сватът прави доста добро, но странното е, че или му става отлично бялото, или червеното, но никога и двете
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                                Цар,Симеон,Банкеръ,ако нямат някоя за износ(те са читави),тогава 63 барел.
                                И ако не отговарят на марката, кво праиш? Скандал ли? Преди десетина години в голяма кръчма, май в Приморско беше, всички ракии с почти един вкус - не беше лош. Явно бяха взели някоя подръчна и леко я обработваха за различните марки. Като установихме това минахме на по-евтинка, не съвсем разредена.

                                Коментар

                                Working...
                                X