IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не виждам причина да си сменяш ника. Получило се някакво недоразбиране - чудо голямо. Пий си пиенето и се радвай на компанията ни, както и ние - на твоята.
    Наздраве!

П.П. На единият от коментарите ти отговорих на ЛС.
    Благодаря тнм, права си.(y) Отговорих, но направо тук пиша, щото форума не ми дава инф. за съобщенията и нямаше да разбера. Много е приятно, когато човек е в някаква форма "кръстопът", и "му е все тая за битието", да се усети добрина от съфорумец. (за всички се отнася) (а и под "кръстопът" нямам предвид беличката с ника) )) Благодаря, и да не забравя на-здравето!, разбира се.
    Last edited by precakanoto; 12.07.2018, 19:10.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Сори, Грую, така се получи в начало, нямах 100% вина, първо ме обърка някой, после и аз се побъзиках, за майтап, но сега съжалявам (сега прочетох и твоя коментар.) А непорядъци приемам и нося.)) Почивах си с тях понякога))) Даже и шах играехме с един майор като е на смяна))) Ноо брадата на ботев не се пипаше)) имахме приказка за това с теб, затова сега го обяснявам и ще ме разбереш - като младо куче ми предложиха веднъж "брадата", но им се "одървих" без много приказки и понеже старото се оказа много сприхав та налетя на бой и се сдърпАахме, дойде един якичък ефрейтор (тренираше културизъм) разтърва ни и ме пита "що не уважаш старото бе, бомбе" а аз - "честно ли, заради брадата на Ботев". Той - "че кво й е на брадата?" и гледа лукаво.. Аз - "Май нея уважавам повече" :о Той вече взе да се смее на воля и вика "пичове, няма да закачате вече бомбето, за да си нямате работа с "щангата". Та с малко кютек и повечеко късмет ми се размина))) Но беше весело, добре си прекаврвах и по 3-4 повода на ден имах да се смея като се сетя. най-разни истории, но избягвам да разказвам, защото имам наблюдение, че историите оттогава някак развалят раздумките ))) Другата причина да го напиша е че ми се прииска да обобщим че тук във форума наброихме поне 3 неща които не се пипат - И това бяха .Йовков, брадата на Ботев и .. Айнщайн (за последния знам, че си съгласен) А Тнм, ме нави с едно изречение да не сменям ника, еми прекръствам се и така остава, пък дано е на добре.
      Наздраве
      Не виждам причина да си сменяш ника. Получило се някакво недоразбиране - чудо голямо. Пий си пиенето и се радвай на компанията ни, както и ние - на твоята.
      Наздраве!

П.П. На единият от коментарите ти отговорих на ЛС.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        Това е въпросното "пънкарско", дето ви проглуших ушите с него. Ма ми е мнооого благо.
        Личи си Да ти е сладко наздравето

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Наздраве, Прецик, признат грях, половин грях, пък и по този повод се сещам за "чорбата от греховете" на Елин Пелин - велик разказ, и винаги ми става весело. И аз не мисля, че следва да си променяш ника - кой разбрал, разбрал, а и смяната на никове мен лично ме дразни, но и това си е мое мнение, естествено.

Иначе за казармата - супер си минал, поздравления. Аз няма да разказвам, че историите нямат свършване, но ми хареса твоята - трябва си и късмет де, но той е част от живота. А и най-важното - не си мимикрирал, а си взел нещата в свои ръце - fortune favors the bold - забравих го как е на латински.
          А Наполеон е добавил - и е на страната на тези, които притежават по-тежка артилерия
          Наздраве!

П.П. Днес цял ден съм пред монитора и направо луднах. Потроших половината инвентар - последно прилепа /мишока/ предаде Богу дух. Довечера вземам дебелото псе и запрашваме някъде на дълга разходка.
          Мечо

Коментар

И аз питам с какво черпи, ама той вече почерпи - не съм го пил това, ама ми изглежда като за филм правено.
            Това е въпросното "пънкарско", дето ви проглуших ушите с него. Ма ми е мнооого благо.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Сори, Грую, така се получи в начало, нямах 100% вина, първо ме обърка някой, после и аз се побъзиках, за майтап, но сега съжалявам (сега прочетох и твоя коментар.) А непорядъци приемам и нося.)) Почивах си с тях понякога))) Даже и шах играехме с един майор като е на смяна))) Ноо брадата на ботев не се пипаше)) имахме приказка за това с теб, затова сега го обяснявам и ще ме разбереш - като младо куче ми предложиха веднъж "брадата", но им се "одървих" без много приказки и понеже старото се оказа много сприхав та налетя на бой и се сдърпАахме, дойде един якичък ефрейтор (тренираше културизъм) разтърва ни и ме пита "що не уважаш старото бе, бомбе" а аз - "честно ли, заради брадата на Ботев". Той - "че кво й е на брадата?" и гледа лукаво.. Аз - "Май нея уважавам повече" :о Той вече взе да се смее на воля и вика "пичове, няма да закачате вече бомбето, за да си нямате работа с "щангата". Та с малко кютек и повечеко късмет ми се размина))) Но беше весело, добре си прекаврвах и по 3-4 повода на ден имах да се смея като се сетя. най-разни истории, но избягвам да разказвам, защото имам наблюдение, че историите оттогава някак развалят раздумките ))) Другата причина да го напиша е че ми се прииска да обобщим че тук във форума наброихме поне 3 неща които не се пипат - И това бяха .Йовков, брадата на Ботев и .. Айнщайн (за последния знам, че си съгласен) А Тнм, ме нави с едно изречение да не сменям ника, еми прекръствам се и така остава, пък дано е на добре.
              Наздраве
              Наздраве, Прецик, признат грях, половин грях, пък и по този повод се сещам за "чорбата от греховете" на Елин Пелин - велик разказ, и винаги ми става весело. И аз не мисля, че следва да си променяш ника - кой разбрал, разбрал, а и смяната на никове мен лично ме дразни, но и това си е мое мнение, естествено.

Иначе за казармата - супер си минал, поздравления. Аз няма да разказвам, че историите нямат свършване, но ми хареса твоята - трябва си и късмет де, но той е част от живота. А и най-важното - не си мимикрирал, а си взел нещата в свои ръце - fortune favors the bold - забравих го как е на латински.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

То и поискано не се прави, пък кво остава за непоискано Наздраве! А с какво черпиш?
                Ъхъ, не е случаен лафът - направи добро, изяш л.... , колко пъти съм си патил и все не се научавам, а съм дърт вече. И аз питам с какво черпи, ама той вече почерпи - не съм го пил това, ама ми изглежда като за филм правено. Примерно "Играта на Ендер"
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

То и поискано не се прави, пък кво остава за непоискано Наздраве! А с какво черпиш?
                  Их ма си изнудвачка...

Click image for larger version

Name:	the-pogues-official-irish-whiskey.jpg
Views:	1
Size:	26.5 КБ
ID:	3357996

Коментар

...
                    То и Прецика вчера ме изненада - винаги съм бил убеден, че е дама, пък то - хубаво, че няма казарма, щеше да отнесе поне 2 непоряда!

Наздраве
                    Наздраве
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Речено е, да не правим непоискано добро...
                      Черпя цялата кръчма по този повод. Да няма сърдити!
                      Наздраве!

Коментар

Нямам си на понятие от това питие. Дано да ти пасне на глътката.

Наздраве!
                        Ше пасне, де ще ходи, идеално ми е Зиме, лете - не му правя разлика и горещините не ме бъркат ич
                        Наздраве, тнм

Коментар

Сипи нещо, че наистина се омотах - сега ходих да търся някакъв бонсай за подарък, ама нямало, само изкуственяк, а аз искам натюр. Забрави за момент, че си от Манчестър и вземи сложи нещо, щото нали виртуално може да си друг човек и няма да ти се пише грях към род и Родина
                          Нямам си на понятие от това питие. Дано да ти пасне на глътката.

Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Айде ся, аз за твое добро, ама пък като не щеш, не щеш.
                            Речено е, да не правим непоискано добро...
                            Черпя цялата кръчма по този повод. Да няма сърдити!
                            Наздраве!
                            Last edited by Ender; 12.07.2018, 16:27.

Коментар

Горкият Грую!
                              Сипи нещо, че наистина се омотах - сега ходих да търся някакъв бонсай за подарък, ама нямало, само изкуственяк, а аз искам натюр. Забрави за момент, че си от Манчестър и вземи сложи нещо, щото нали виртуално може да си друг човек и няма да ти се пише грях към род и Родина

Коментар

Айде ся, аз за твое добро, ама пък като не щеш, не щеш. Не ми пречи, просто естетически е по-добре, а нали нежната половинка сте естети. Или и ти като Преци се бъзикаш с ника - взех да се обърквам вече, затова и не харесвам виртуалната реалност, а обичам тет-а-тет нещата

Горкият Грую!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X