IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А бе ..., трябват си някои уточнения. Щот снимката не е баш като на ренген и дрехите създават определени затруднения.
    Наздраве!
    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Те някои женски , като tnm и кристална топка имат и виждат в нея , като на снимка И уточнения не са им нужни
      А бе ..., трябват си някои уточнения. Щот снимката не е баш като на ренген и дрехите създават определени затруднения.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Тъкмо взех да уточнявам, че си още далеч от истината и се сепнах, че може би точно това се очаква.
        А те женските си падат малко хитруши и леко лукавички - така ги харесваме ний!

Пък после си рекох: Абе, глупако, ти си разказа цялата генетика, а сега си взел да се вторачваш в някакви там сантиметри.
        Пфу! Е, хайде, няма (още) да изувам съвсем гаките!

Назраве!

Те някои женски , като tnm и кристална топка имат и виждат в нея , като на снимка И уточнения не са им нужни

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
          Здравей, Кръчма!

Наздраве на който пие и на който не пие в момента.

Шъ звенявате, ма влизам като досадник да ви питам нещо техническо:
          Има опция "Абониране" за темата, която при мен е бутон горе-вдясно над постовете. Ако си натиснал бутона и си се абонирал, пращат ти съобщение в пощата за всеки нов пост в нея.
          Аз не искам да ми се пълни пощата с тези съобщения и се "отабонирвам", но, и тук е описанието на проблема ми, при всяко постване в темата аз се оказвам пак абониран и трябва пак да натискам бутона, за да се разабонирам. Те тава е.
          В настройките на профила ми не видях обща опция за това нещо.

Някой от Кръчмата има ли същия проблем, чувал ли е за него и знае ли, как да накарам темата постоянно да е отабонирана за мен?

Благодаря за вниманието и моля за извинение за досадата.
          До Профил избираш Съобщения. В ляво с големи букви пише АБОНАМЕНТИ, с подраздел Теми. Натискаш бутончето и в дясно ти излизат темите, за които си абониран. Над тях има прозорче, в което пише "Към абонаментите". Отново натискаш бутончето. Излиза темата, за която си абониран и най отдясно има прозорец "Следвам". Натискаш върху него и го променяш на "Отписвам". И така за всяка тема.
          Наздраве!

П.П. Ако ти се получи - през този сезон пия бяло вино
          Last edited by tnm; 30.05.2018, 15:13.
          Мечо

Коментар

Как не тъ мързи таковата мъчение да си прилагаш!? Изумена съм.
            Наздраве, Lelq!
            Понякога ме мързи. Но рядко
            Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Как ли не те е навестил некой върколак с дълъг.... апетит и мерак. Щеше да разбереш кога е сезонът на бебетата. Тая поетичност, де те тресе, все с тях е свързана. После идва следродилната депресия. Наздраве за месечината и лунатизма!
              Инсект, скоро ще е! Монтирането на ултразвуков гонител на буболечки

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Късметлийка съм явно
                И за да спра спекулациите по темата, ходя да тичам. Понякога. Ама реших да ми е интересно и да не е по пътеката и да е в непознат район, обаче не се сетих, че часът не е подходящ за експерименти.
                Как не тъ мързи таковата мъчение да си прилагаш!? Изумена съм.
                Наздраве, Lelq!
                Мечо

Коментар

Удрам по масата утвърдително. Време му е да става деде. Мен така ми викат от казармата. Коги беше то? Преди пет-шест годинки. Наздраве!
                  Ъхъ.
                  Преди 5-6 години, но си бил постоянен участник в 100 годишната война....

Наздраве за неунищожимите акари ...!

Коментар

Аааааа, неска не съм в строителната инициатива. Днес бодем колчета за доматето. И си мърмора "Кака на колче ще привържа, на Чиче ше се обадя с делово предложение," Ама само си мърмора. Действия трябват.
                    ​​​​​​
                    Надвечер предвиждам атака от ишиас, а може и слънцето да те тресне по канчето. Има време, ще споделиш.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тъкмо взех да уточнявам, че си още далеч от истината и се сепнах, че може би точно това се очаква.

Пък после си рекох: Абе, глупако, ти си разказа цялата генетика, а сега си взел да се вторачваш в някакви там сантиметри.

Назраве!

Това "още" твърде успокоително ми подейства. Подава все пак някаква надежда
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Лели, ама и ти шарен живот имаш!
                        Нерде Рома, нерде пиле в кашон и глиганова четина!
                        Обичам такива истории на весела маса, при умерена употреба, гарнирана с опикаване от смях! И ако може разказвачът от първо лице да е някой друг.

В истинския живот изненадките са обичайно доста гаднички. А Паякообразния безчинства за твоя сметка! Какво пречи на мястото на върколака да с е появи приятен, възпитан и доста състоятелен господин?! Любител на класическа музика, че де поседнете и да изчакате заедно появата на луната.
                        Beethoven Moonlight Sonata

И мен ме тормозят да чакаме луната
                        По к1 върви късно някакъв филм с любимия на жена ми Габчо /Габриел Гарко/. Аз всъщност подозирам, че това е просто номер, а тя всъщност е подсъзнателно запленена от първичната мощ на символа на абсолютното зло във филма - един катил на име Ди Венанцио /така и не запомних истинското му име/, ама какво да придиряме толкова. Вечната тема с харесваните от момичетата лоши момчета, които се перчат със здравия си ген и големите рога. С тях се разправят с другите самци, де! Не че нещо искам д акажа за рогата.

И аз си падам по романтична луна и сонати под нея.
                        Ама предпочитам това изпълнение:
                        Moonlight Sonata

Това не е фейк, каката наистина може да свири, въпреки двусмисления, пошляв и натоварен с прикрито сексуално напрежение мизансцен.
                        Чудел съм се дали мога да изсвиря това. То не, че мога по принцип, ама вероятно с такива токчета всеки може, защо иначе да ги слага? Ама няма да е честно, аз отде да найда 15 см. токчета на 46-ти номер
                        Че моят живот да не е измислен?! Имам снимков материал даже. Много е важен ъгълът от който гледаш на нещата и да не се пропуска забавното в гадните случки.
                        Сега не мога да видя и чуя, че точно в момента при мен напрежението е от друго естество. Но довечера ще
                        А телевизия незнам от кога не съм гледала, та не съм запозната с филма Но ще се образовам

Коментар

В точното време, явно и място си била. Добре, че ти се е разминало.
                          Наздраве!
                          Късметлийка съм явно
                          И за да спра спекулациите по темата, ходя да тичам. Понякога. Ама реших да ми е интересно и да не е по пътеката и да е в непознат район, обаче не се сетих, че часът не е подходящ за експерименти.

Коментар

Назраве!

Начев, начи ги обичаш лук-ави като кромид, да сваляш люспа след люспа. И да се просълзяваш от тях. Или да са люти КАТ чесън. Може би стройни и крехки ка праз. Яхния правиш ли си от тях? Разнообразието прави манджата.

Коментар

Ти каска сложи ли си? И разните му там други средства за ендевидуална защита?
                              Наздраве!
                              Аааааа, неска не съм в строителната инициатива. Днес бодем колчета за доматето. И си мърмора "Кака на колче ще привържа, на Чиче ше се обадя с делово предложение," Ама само си мърмора. Действия трябват.
                              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                                Здравей, Кръчма!

Наздраве на който пие и на който не пие в момента.

Шъ звенявате, ма влизам като досадник да ви питам нещо техническо:
                                Има опция "Абониране" за темата, която при мен е бутон горе-вдясно над постовете. Ако си натиснал бутона и си се абонирал, пращат ти съобщение в пощата за всеки нов пост в нея.
                                Аз не искам да ми се пълни пощата с тези съобщения и се "отабонирвам", но, и тук е описанието на проблема ми, при всяко постване в темата аз се оказвам пак абониран и трябва пак да натискам бутона, за да се разабонирам. Те тава е.
                                В настройките на профила ми не видях обща опция за това нещо.

Някой от Кръчмата има ли същия проблем, чувал ли е за него и знае ли, как да накарам темата постоянно да е отабонирана за мен?

Благодаря за вниманието и моля за извинение за досадата.
                                Бат Изеров,
                                Много ми хареса някакво твое мнение, в което беше споменал, че за да бъдеш разбран, трябва да си публикуваш снимка, което по разбираеми причини е неприемливо. Смислово така звучеше.

Аз съм буквално на същото дередже и много добре те разбирам.
                                Ако иронията и самоиронията ми остават неразбрани, минавам на деловата част.

След преформатиране на форума имаше купища потребителски неволи: неработещи, условно работещи функции или такива, за които трябва да минеш на специален курс на обучение.
                                Аз реших проблема като н е пипам никакви бутони. Тъпняво е, ама за аналогови хора е препоръчително.

Ако някой колега не те отърве от този досаден проблем, изпрати същото питане в темата: До Инвестор Бг. Понякога отговарят, понякога не, понякога се бават - светът е шарен.

Наздраве с една студена бира!

Коментар

Working...
                                X