If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срещу пълзящ тренд никога не се застава, ако идем към 233 ще гърмят стопове та ще се вдига пушек, а доларйена си иска нагоре, кабела е здраво съпортнат засега над 1.9550, сигнал за къси паундйени - само след 5 ракии ги виждам
Колега, мнооо се съгласявам с тебе... от мен ракиите, а от тебе салатата!!! Въпреки, че с моите 50 кила, след 5 ракии трудно познавам и blqblq в ноща :lol: А кабела, много гадно го изпуснах дремейки на леглото ... мислих си да направя 3 крачки до машината и да купя от 9622, но ме домързя ops: и сега си скубя косите
П.С.
а Рони О'Съливан направи пропуск които подубава само на играч от моята класа!!!!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
покрай вас почнахх и аз да я следа тая графика, ама все ми се струва, че още не е за продаване там. Не че казвам, че е за купуване, но е рано за продажба!
Срещу пълзящ тренд никога не се застава, ако идем към 233 ще гърмят стопове та ще се вдига пушек, а доларйена си иска нагоре, кабела е здраво съпортнат засега над 1.9550, сигнал за къси паундйени - само след 5 ракии ги виждам
За втори ден удържа 231.88 май е по вероятно да сдтигне 233.6 където е 61.8 корекция на спада от 23.01.07
Колеги кабелът се върна от подкрепата на 1.9618 и е възможно да тръгваме нагоре за нов тест на 1.9720 нивото.Единственото,което малко ме притеснява са дивергенциите при индикаторите,които не са си на място нещо и може движението да не продължи до 1.9720,но дълги с къс стоп от тук са добро решение.
При двойките с йените все още съм на мнение,че имаме едно финално голямо ходене на юг преди да си продължим със сладките трендчета.
В момента се насъбират стопове за отнасяне.Това събиране може да продължи до 119.68 при долар/йена и 235 някъде при паунд/йена.
От там юг бързо и яростно
Не е предпоставка за търговия,а само за размисъл
Коментар
�
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4o
Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
gbp/jpy sell @ 231.60 s/l 233 tp open
покрай вас почнахх и аз да я следа тая графика, ама все ми се струва, че още не е за продаване там. Не че казвам, че е за купуване, но е рано за продажба!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
�
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Mitac
Здравеите .
Интересно е при НЗДУСД .Май крушите са узрели.:-)
Успех
ТОВА НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ!
Хаха, готино звучи, наистина не е предпоставка за нищо
Поздрави
Коментар
�
Форекс Форексов
за мене едни дълги доларйена от 118.29, стоп 118.10, първи таргет 40п
Sell ot 1,3337(V4ERA),i dobavka ot i 1,3353 sas sredna 1,3345 ot dnes !
и аз съм така продадено на 1.3345 преди малко.
красота ама на 30мин.незнам дали ще удържи.на дневна ако направи абц ще лапаме. ако не пак ще лапаме ама нещо друго.....
" Добро утро " изтървах си входа при $ /кад на 1,1580, но се надявам пазарът пак да пробва тази трендлинийка и слагам поръчка селл от 1,1585 стоп 1,1605 пък целта поне към 100 пипа . Успех
интересно а аз тук взех дълги от 1564
Вариантите винаги са два просто на дневна ми се струва, че правим флагче и на 4Н МАСД ни дава сигнал. Забележи че последният връх е точно до 38,2 фиби на последното низходящо. АДХ почна да се издига целта ми е 61,8 фибо разширение на 1,1476. Само се съмнявам че стопа ми е прекалено плитък да видим твоите аргументи какви са ?
Колге, здравейте!
Оставете малко мейджърите на мира и погледнете към евро/йена. Интересно нали, само на 2 фигури от върха на близо 160 и засега няма сигнали за спиране на покачването. Аз ще заредя един малък селл на 158.60 като очаквам да се активира към края на седмицата или другата, все пак е малко рисковано да се пускам срещу тренда... все пак мога и да отменя поръчката по всяко време
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
" Добро утро " изтървах си входа при $ /кад на 1,1580, но се надявам пазарът пак да пробва тази трендлинийка и слагам поръчка селл от 1,1585 стоп 1,1605 пък целта поне към 100 пипа . Успех
интересно а аз тук взех дълги от 1564
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар