IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    Срещу пълзящ тренд никога не се застава, ако идем към 233 ще гърмят стопове та ще се вдига пушек, а доларйена си иска нагоре, кабела е здраво съпортнат засега над 1.9550, сигнал за къси паундйени - само след 5 ракии ги виждам
    Колега, мнооо се съгласявам с тебе... от мен ракиите, а от тебе салатата!!! Въпреки, че с моите 50 кила, след 5 ракии трудно познавам и blqblq в ноща :lol: А кабела, много гадно го изпуснах дремейки на леглото ... мислих си да направя 3 крачки до машината и да купя от 9622, но ме домързя ops: и сега си скубя косите

П.С.
    а Рони О'Съливан направи пропуск които подубава само на играч от моята класа!!!!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      gbp/jpy sell @ 231.60 s/l 233 tp open
      покрай вас почнахх и аз да я следа тая графика, ама все ми се струва, че още не е за продаване там. Не че казвам, че е за купуване, но е рано за продажба!

Срещу пълзящ тренд никога не се застава, ако идем към 233 ще гърмят стопове та ще се вдига пушек, а доларйена си иска нагоре, кабела е здраво съпортнат засега над 1.9550, сигнал за къси паундйени - само след 5 ракии ги виждам
      За втори ден удържа 231.88 май е по вероятно да сдтигне 233.6 където е 61.8 корекция на спада от 23.01.07

Коментар

• Колеги кабелът се върна от подкрепата на 1.9618 и е възможно да тръгваме нагоре за нов тест на 1.9720 нивото.Единственото,което малко ме притеснява са дивергенциите при индикаторите,които не са си на място нещо и може движението да не продължи до 1.9720,но дълги с къс стоп от тук са добро решение.
        При двойките с йените все още съм на мнение,че имаме едно финално голямо ходене на юг преди да си продължим със сладките трендчета.
        В момента се насъбират стопове за отнасяне.Това събиране може да продължи до 119.68 при долар/йена и 235 някъде при паунд/йена.
        От там юг бързо и яростно
        Не е предпоставка за търговия,а само за размисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          покрай вас почнахх и аз да я следа тая графика, ама все ми се струва, че още не е за продаване там. Не че казвам, че е за купуване, но е рано за продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
            gbp/$ = 1.9550; $/j= 117.75
            Cel: 1.955*117.75 = 230.20; Na pyrvo wreme ste sym dovolen i na 230.60 !!!!

Wsicko ste e nares aka kaka yena ne resi da probie syprotivata na 118.30/40 i ne zaprasi kym 119

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                Здравеите .
                Интересно е при НЗДУСД .Май крушите са узрели.:-)
                Успех
                ТОВА НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ!

Хаха, готино звучи, наистина не е предпоставка за нищо

Поздрави

Коментар

• за мене едни дълги доларйена от 118.29, стоп 118.10, първи таргет 40п

Коментар

• Здравейте,
                    това дали ще има очаквания развой?

Успех
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• gbp/jpy sell @ 231.60 s/l 233 tp open
                      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Здравеите .
                        Интересно е при НЗДУСД .Май крушите са узрели.
                        :-)
                        Успех
                        ТОВА НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ!
                        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Re: dimy

Първоначално изпратено от dimy
                          Sell ot 1,3337(V4ERA),i dobavka ot i 1,3353 sas sredna 1,3345 ot dnes !
                          и аз съм така продадено на 1.3345 преди малко.
                          красота ама на 30мин.незнам дали ще удържи.на дневна ако направи абц ще лапаме. ако не пак ще лапаме ама нещо друго.....

http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.JPG
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                            Първоначално изпратено от denislav_iliev
                            " Добро утро " изтървах си входа при $ /кад на 1,1580, но се надявам пазарът пак да пробва тази трендлинийка и слагам поръчка селл от 1,1585 стоп 1,1605 пък целта поне към 100 пипа . Успех
                            интересно а аз тук взех дълги от 1564
                            Вариантите винаги са два просто на дневна ми се струва, че правим флагче и на 4Н МАСД ни дава сигнал. Забележи че последният връх е точно до 38,2 фиби на последното низходящо. АДХ почна да се издига целта ми е 61,8 фибо разширение на 1,1476. Само се съмнявам че стопа ми е прекалено плитък да видим твоите аргументи какви са ?

Коментар

• Колге, здравейте!
                              Оставете малко мейджърите на мира и погледнете към евро/йена. Интересно нали, само на 2 фигури от върха на близо 160 и засега няма сигнали за спиране на покачването. Аз ще заредя един малък селл на 158.60 като очаквам да се активира към края на седмицата или другата, все пак е малко рисковано да се пускам срещу тренда... все пак мога и да отменя поръчката по всяко време
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                                " Добро утро " изтървах си входа при $ /кад на 1,1580, но се надявам пазарът пак да пробва тази трендлинийка и слагам поръчка селл от 1,1585 стоп 1,1605 пък целта поне към 100 пипа . Успех
                                интересно а аз тук взех дълги от 1564
                                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

X